Badberget x3

Jaa, då var man där igen då. Tredje dagen i rad på badberget. Ha, jag som aldrig hade varit där förut. Men det är ju så jättemysigt där!

På Morgonen åkte våra gäster hem och mammas kompis Ulla-Karin kom.
Typ kl halv ett tog jag bussen till Astrid. Shannon satt på samma buss, kul! Vi satt vid datorn en stund tills Amelia kom och dår gick vi och badade på badberget. Nu var det ganska mycket folk där och båtar åkte alltid hit och dit. Det kan man ju fatta när det är så gudomligt väder! Efter många tvekanden hoppade jag från klipporna! (fast det var ju typ 30 cm ner till vattnet, hehe) Applåder tack! XD Idag var det varmare i vattnet än vad det var i fredags.
Sen gick vi hem och käka bullar! Sen skulle vi hem och jag hämtade min cykel hos Astrid Å och cyklade hem. Det var jättehärligt för det var jättevarm luft som fläcktade. När jag kom hem käka jag två rostbiffsmackor och sen glass med hallon, så gott!

Eftersom det är mors dag idag så fixade jag middan. Jag serverade pasta med köttfärssås och vi satt utomhus i solnergången!

Nu precis kämpade jag med att få ut ett litet pärlsockerkorn som låg under knappen < på skrivbordet till datorn. När jag pillade åkte den över till Cknappen, sen till Dknappen och sen lyckades jag få ut den! (intresseklubben antecknar...)
haha. =)



En vacker ros i Hyde park. Det kommer komma fler bilder på andra fina roser!

Nu måste jag städa i köket och sen duscha,
//Tove

Lördagens tacokväll!

Gud vad mycket jag har att berätta! Fast det orkar jag faktiskt inte. ;) Så i det här inlägget kommer det handla om den braiga igårdagen!

Berättad i bilder då då:



Tre av matmödrarna! Med våra "personaltröjor"! ;)



Vackra färger! Det blev Tacokväll, alla bidrog med mat.



Vi rullade ner för Astrids branta backe! Skitkul! Fast jag fick jättemycket utslag av gräset på benen och armarna, ajaj!



YEAH! Girlpower! Ha, kolla mig: Amputerade ben och halvt  och galet ansikte med hårman, fränt!



Ankorna Tove och Ellen!



Framför Robinsson käka vi chips och jordgubbar doppade i smält choklat! MUUUMS!



Sen gick vi ner till badberget med tortillabröd vi skulle mata fåglarna med. Så fin solnedgång, så mysigt!



Vacker bild på fiskmåsarna som jagade vårat utslängda bröd, eller fiskar kanske...

Ja, det här var då Jossans bilder. Jag säger det så att hon får alla ära för de fina bilderna! XD

Första doppet med mina älsklingar!

Tja
Jag har kanske lite bloggtorka nu. Känner mig också lite efter i bloggvärlden typ. Fast man kan ju inte hänga med hela tiden. =)

Här är några bilder från igår då vi badade! Vi målade också klart våra tröjor.
Look:



Coolingarna! Ha och min (eller pappas) fula stora väska ;) 



Haha



Åh, det var så perfekt väder! I <3 badberget...



Sviiinkallt! Asgarva hela tiden! Men bara såå härligt! Det bästa första-doppet EVER! Ha, jag var i tre gånger ;)



Ha, Astrid the duck och scary ryggradar!



Här är våra tröjor! Alla blev bara såå bra! speciellt min ha! <3

<3 från Tovetott

Tovelinne

TITTA! JAG HAR ETT EGET LINNE! ETT TOVELINNE! Eller det står i för sig "over it" men det skiter vi i! Ifall det inte kom från forever21 som man knappt kan köpa från skulle jag absolut haft det!! Om man heter Tove måste man ju ha ett linne där det Tove på! =) =) =)


  
Så fränt...

Torsdag

Hej
Vi hade vårt franskaprov idag och det gick väl helt okej faktiskt. Vi hade tränat och förhört varandra hela dagen så...
Och asså vädret nu är ju helt weardat just nu! Imorse var det molnigt och lite duggregn under dagen har det regnat, och nu skiner solen! ??? Men det är bra att det ofta är så vackert väder, som det ska vara!

På lunchen fick jag en liten bit av Astrid Ås päron och käka upp den, för att testa min allergi. Och jag klarade mig bra! Kanske nån antydan till lite svullnad i munnen men... äsch! =)

När datorn snart har laddat upp sig ska jag kolla på Robinsson eftersom jag missade förra veckans. Jag ska också göra klart mig bokrecension ikväll tills imorron.

Nu är jag lite hungrig, måste åtgärdas! =)
 

Tomater och ringar O

(ha, fattar ni rubriken? Tomater och ringar är ju runda, som ett O! Haha, min dåliga humor...)

Idag är det iaf onsdag, känns lite skumt...
Igår testade jag att äta sallad och tomat (jag tål ju inte det) men det blev ingen reaktion! Mamma sa att nästan alla av mina många allergier kommer växa bort så det är väl det som börjar hända nu! Idag på lunchen tog jag jättemycket sallad och tomater, och åå, det är ju så gott! Jag har alltid känt mig så onyttig när jag aldrig äter grönsaker, förutom gurka då! XD Ha, lite skumt kanske att jag tycker tomat är så gott för er, ni som bara tycker det är tråkigt... XD

Idag var vi som alltid på håltimmen och fönstershoppade. Fast jag shoppade faktiskt lite mer än fönster! (haha) Jag köpte ett fyrpack med ringar! Som jag då har spanat in ganska länge på H&M. Nu tog jag faktiskt en storlek mindre och hoppas innerligt att dom passar!! Ellen och Åland köpte också en var sin ring. =) 

Astrid J har börjat bli lite smått Harry Potter-galen igen och läser om bok 6. Jag tyckte det som en bra ide och har också precis börjat på den! Så nu ska jag dels läsa Harry Potter, dels plugga gärnet till franskaprovet som 
är imorron! Idag hade vi engelskaprovet och det gick ganska bra, tror på bra betyg ;)
(ha, jag smärsade precis en myra med pekfingret, ha mysigt eller hur? XD)

/Tovetott!

Tottenham court road station

Kolla. Jag har en egen restaurang och en egen tunnelbanestation! Totten...





Det du! =)

Eminem - Lose yourself


Läxor...

Tjolahopp!
Idag är det då måndag. Det känns som om man är tillbaka i skolan efter ett långt lov, ha. =)
Idag har det varit strålande väder, nästan för varmt! På syslöjden var Astrid och jag klara med ett par misslyckade kjolar. Och på Gympan lärde vi oss massa grejer om vildmarksliv. Typ som att sätta upp ett tält, packning, spritkök mm. Alltså en repetition för mig, ha. =) Vissa av tjejerna i min klass hade aldrig sett ett spritkök ens, verkade det som iaf.
Jag tog bussen hem och suttit vid datorn, gör det fortfarande, ha. Jag har det stressigt för den här veckan har vi två prov; franska och engelska, och två läxor; att skriva fakta om ett djur (jag tog Malajbjörn) och en stor svenska bokrecension. Jag ska skriva om Flyga Drake som jag precis läst ut för den har väldigt många teman som man kan ha med i recensionen. Mycket att göra alltså...

Snart kommer mamma hem och då ska vi baka den halvfärdiga degen till Chocolate Chip Cookies! Så goda!
Ciao! <3

Hemsläpat från London

Här är bilderna på det jag har shoppat i London, som jag lovat! =)



Mina små ögonstenar... Jag kan bara sitta och stirra på dom, å så vackra dom är! <3<3 Dom sitter också jättebra på mina fötter! Och dom kommer från Clarks på Oxford street och kostade 39.90 pund.



Klacken är typ 5 cm eller nåt, inte så mycket, jag vet. =) Gick runt hela kvällen igår i dom och övade, ha =)



Å, här är min skolavslutningsklänning! Är den kanske för fin? Jag tycker den är hur vacker som helst! Man känner sig som en liten prinsessa! Från Zara på Oxford street och kostade 69.90 pund!



Två sköna linnen från Gap vid Picadilly Circus. Man fick ta två av alla färger för 12 pund. Bra att ha!

Jag shoppade inte så mycket, vi hade ju bara tre dagar på oss att göra allt vi ville göra så jag hann inte. Och Primark blev tyvärr inte av, men man är ju inte i London bara en gång! =)

Pictures from London

Nu, texten i bilder! Ha 16 styckna! Gud vad svårt det var att välja ut dom! Fast jag ska visa vad jag har köpt mm i några andra inlägg. =) På kameran blev det nog sisådär 300 pics, ops! XD



Inte världens lyxiaste hotell precis. Lutande golv och obekväma sängar, lovely!



En liten bit av området Bayswater. Och Jossan jag såg inte ditt hotell.



En dubbelbuss med H&Mreklam på!



Buckingham Palace, skitmycket folk!



En del av alla vakter i paraden. Vacker musik det där ;)



Big Ben och London Eye i bakgrunden.



På toppen av typ världens största parisehjul!



Vackra men ganska smutsiga Themsen. Fatta vilken utsikt...



Bildbevis! Gott gott!



Picadilly Circus med blinkande reklamskyltar och Gap.



Stort och stekhett lejon! (brände mot benen) Mamma ser lite skum ut...



AAAA my love... Det fanns också en gata i Notting Hill som hette Dawson road... Filmdubbel!



På marknaden, man kunde köpa jättemycket skyltar. Läs dom här, så sköna...



Trängsel och stekhet sol, nice...



Muuuumieeeer!!!! WWooooaaa!!



Asså dom är ju riktiga...


Ja, som sagt, kommer fler bilder sen, jag lovar.
Men nu ska jag käka soppa!
Good Bye!

My nice trip to London!

Hello, I'm back!
I'm back from LONDON!!! Jag har haft det skitbra!! Jag har varit med om så mycket och det är omöjligt att kunna berätta allt. Jag orkar inte skriva ner allt jag gjort men jag tar det i korta drag: (bilderna kommer nog i ett annat inlägg)
På onsdag kväll kom vi fram till Heathrow airport och åkte tunnelbanan till vårat hotell som ligger i Bayswater, ett jättemysigt kvarter! I London åker man alltid tunnelbana, vart man än ska. Jag kan nog hela linjekartan utantill nu... =)

Dag 1.
Vi åkte till stationen Marble Arch och gick genom den stora parken Hyde park. Jättefint väder. =) Sen fortsatte vi ner till Buckingham Palace där drottningen bor och kollade när dom bytte vakter, parader och allt! Vi gick till Big Ben och såg/hörde när den ringde kl 12. Vi käka lunch på en japans restaurang. Sen åkte mamma och jag London Eye! Det var skithäftigt! 135 m högt, hade lite höjdskräck faktiskt! =) Sen gick vi långt till ett skumt museum och till en gigantiskt kyrka. Drack latte och åt en liten cupcake på Starbucks! Ett måste alltså... Käka jättegod mat på en grekist restaurang.
Vi gick så jävla mycket och mina fötter liider! Har verkligen gått bokstavligt genom hela London...

Dag 2. Åkte till Picadilly Circus, jättefint! Shoppade två linnen på Gap. Gick till Trafalga Squere och klättrade på jättelejon (statyer). Sen köpte jag ett par jättefina små klackade skor som jag bara älskar! Men det är typ bara 5 cm klack eller nåt, övar hemma att gå! På Zara köpte jag en svindyr klänning till skolavslutningen som verlkigen är superfin, såå vacker..... men så himla dyr... :S Sen var vi på Madame Tussaud's, jättemycket folk, knökfullt! Riktigt coola dockor, jättelika som i verkligheten! På kvällen såg vi musikalen Chicago, den bästa musikal jag har sett!! Så jävla bra...

Dag 3. ...Var vi på Portobello Road. Det är en marknadsgata med massa småbutiker och stånd. Smockat med folk! Fint väder. Jag köpte inget. Sen var på British Museum och kollade på grekiska statyer och mumier! Skitcoola, helt uppackade och allt... Sen var vi i Kenington Gardens, en jättefin park. På kvällen käka vi supergod middag på En Italiensk restaurang.

I morse, kl 5 åkte vi iväg till flygplatsen. Är skittrött nu, fattar inte hur jag ska klara av skolan imorron! Saknar redan London... <3

Helge Skoog och "Dårfinkar och Dönickar"

Tjohej!
Igår var det en ganska anorlunda dag, eller en väldigt anorlunda dag!
Jag fick gå upp kl kvart i 7, som en vanlig skoldag och tog en buss till ett torg där skulle träffa Elin, Sofia och Linnéa. Vi skulle gå och interwiea skådespelaren Helge Skoog! Vi gick hem till honom och frågade massa frågor. Han var väldigt kul för han gjorde massa roliga saker och så svarade han bra. När vi skulle fottas med honom satte han på sig en knallorange kavaj som var lite för liten, haha!!
Han visade oss också massa priser han vunnit, som "Temmelburken" som det hade legat massa semlor i från "Ture Sventon". Han hade en staty från "tack gode gud" också!

 

Efter interwien gick vi hem till Sofia och hon skrev klart vårat arbete. Sen studsade vi lite på hennes stutsmatta men sen åkte jag därifrån. På bussen jag åkte med hoppade också Jossan, Ellen, Celine och Lisa på! Jag följde med dom på deras studiebesök på ett bad. Sen åkte Jossan, Ellen och jag in till stan och Ellen och Jag käka på Mcdonalds. Sen delade Jossan och jag på den eftertraktade brownin med mjukglass i Gallerian. Den var jättegod men ännu mer mättande! Sen gick vi runt i massa affärer utan att köpa nåt, förutom Jossan som köpte en typ kavaj-kofta på Monki. Vi åkte hem. hämtade franskaböcker i skolan och jag gick hem till pappa för att packa med massa grejer som skulle till mamma.
När jag cykla hem till mamma mötte jag mormor som kom med tåget. Vi käka middag typ kl halv fem för sen skjutsa hon mig till tunnelbanan där hela 7b skulle samlas. Vi åkte till Skärholmen och gick runt lite i det stora shoppingcentret inna teatern skulle börja. Astrid och jag köpte ett var sitt par hotpants på New Yorker för 49 kr! Impulsköp såklart! Jag tog ett par lite rosaröda (ville egentligen ha ett par mintgröna men det fanns inte i min storlek) och Astrid tog såklart ett par gula!

Teatern vi såg hette "Dårfinkar och Dönickar". Den handlar om en tjej som har en typ rockmamma som inte bryr sig om henne och i den nya skolan låtsas hon vara kille. Massa krångliga och sorgliga problem uppstår mm. Teatern var ganska bra, fast dom sjöng typ hela tiden och det var ganska hög ljud. Men storyn var bra.
Vi kom hem jättesent, typ kl 22 och mormor hämtade hem mig. 



 Jättekul dag tycker jag! Det är inte många gånger man får interwiea en kändis, shoppa och gå på teater inte!

Kanye West - Homecoming

Tänkte på den här låten idag. Mysig låt, texten är lite fin =)


Friidrott

Hejsan!
Igår på pianokonserten gick det ganska bra. Jag spelade fel ganska många gånger men det var en folkvisa jag spelade som ingen har hört så det gjorde inget. ;) Där träffade jag också Cornelia! Det är hon som jag sjunger med. Hon spelade en Twilightlåt som hon bara har hört två gånger typ och bara spelar! Skitmusikalisk... mycket bättre än mig, jag lovar...

Idag hade i bara tre lektioner för sen åkte vi ner till en typ friidrottsarena. Det var tre stationer, längdhopp, springa 60 m och kula. På längd fick jag... 2.70 m tror jag, på 60 m fick jag tiden 10.40 som bäst och på kula (som jag suger på) fick jag typ 4.20 m. Och hela tiden regnade det. Våra väskor blev jätteblöta och vi frös jättemycket. Nice...not... 
Sen på slutet skulle vi springa 800 m. Ellen, Astrid J och jag var sist av alla och i början började jag asgarva! Bara för ingenting, haha! Och sen gick också mitt skosnöre upp och jag skrattade ännu mer, såå typiskt... Jag sprang knappt ett varv, alltså mindre än 400m, ha, lyckat...
Fast med de andra resultaten blev jag ganska nöjd med. =)
När allt var slut gick jag hem i regnet. Min jacka var dyngsur och det var inte så frestande att ta på sig den så jag gick i min hoody och lyssnade på musik. =) 

Nu är jag hemma från den långa promenaden och ska byta om till riktiga kläder. Sen ska jag till pianot för sista gången för den här terminen.

Oj, det blev ett ganska långt inlägg, ha, enjoy! XD
Hejdå!


MVG!

JAAA! JAG FICK MVG PÅ GRAMMATIKPROVET!!
123 av 125 !!!!!!!! Jag är jättenöjd! Fast jag trodde faktiskt att jag skulle få alla rätt, fast det är ju nästan omöjligt... =)
Jag är bäst! XD

Suttunde maj!

Idag är det 17 Maj, alltså Norges nationaldag! Vilken tajming med att Norge vann Eurovision precis typ kl 00.00 på deras största dag! Grattis dubbelupp!

Men 17 Maj betyder också att det är uppspelning med pianot på slottet för mig! Jag ska spela en folkvisa, den är lite skum alltså... Jag har suttit och övat hela förmiddagen, förutom att sitta här vid datorn och sola såklart! ;)

Och nu när man ändå pratar om musik =), nu lyssnar jag på Eminem, Lose yourself. Den är såå bra! Den är så känslosam och jag tror texten handlar Eminem själv...
 

Fairytale

God morgon, eller god dag ska jag nog säga!
Igårkväll kollade jag Eurovision 2009. Jag trodde inte jag skulle kolla på hela, men det blev så! Grattis Norge och Alexander Rybak med låten Fairytale! Den låten var jättebra, han har också skrivit den själv! Söt var han också... <3
Fast det var ju synd att det gick så dåligt för Sverige, jag tycker Malena är värd mer poäng än vad hon fick. =(



<3

Var är profilbilden? Den är så liten att den inte syns!

FAN!
Nu har jag förstört mig blogg igen!!! Och jag har ingen aning om hur jag ska få det bli bra igen! En stor fel bild på mig som går ut ur rutan, lyckat....... -.-

Update:
Ha, jag fixade det, nu är det som förut igen, tur! =)

Dagens outfit

Dagens outfit:
Linne: H&M 129 kr
Kjol (NY!!) : GinaTricot 199 kr
Leggings: H&M 79 kr/2 par

Ja, idag är det ju så fint väder så jag tog på mig nåt riktigt sommrigt! Där är den nya kjolen jag köpte igår, jättefin tycker jag! Jag har inte så mycket blått så var bra att jag köpte den i blå! De svarta leggingsen är också nya.

Nu måste jag nog göra en kategori för Dagens outfit, kul! =)

The beautiful nature.

Här är några av dom hundratals vackra bilderna jag tog förra helgen. Jag gick runt i pappas trädgård och fotade allt jag såg. Låt bilderna tala för sig själva.


















Bilder från igår

Här är två bilder från igår som jag har tagit från Jossan:


Ha, alla ser lite skumma ut, ha. Men där är iaf mina älskade jeans!


Jag och Jossan. Dumma gula ring... =)

Jeansjacka

Jag är lite på jakt efter en snygg jeansjacka. Här har jag två som jag gillar.


GinaTricot - 349.-


H&M - 399.-

Vilken tycker ni om mest? Vilken borde jag köpa?

Drömmen

God morgon.
Jag vaknade flera gånger av bygggubbarna som sågade i träplattor med sån där sågmaskin (högljud!), fast jag somna om flera gånger tack vare den bra drömmen jag hade. Den handlade lite om Twilight fast då var jag typ Bella, fast jag var Tove liksom, och så hände det massa andra grejer, jag levde i en hel värld! Det kändes som om drömmen varade i flera timmar. Åh jag vill tillbaka dit......
Älskar sånna drömmar, man blir glad...

Vem bryr sig?


Hallå? vet ni vem jag är? Vem är Tove? Är det pappans tidigare dotter, eller hur var det? Äsch, hon klarar sig, vem hon nu är... För hon som är, hur gammal är hon? 15 kanske? Hon är ju en enstörig tonåring, vem bryr sig om hon käkar middag ensam?
Tove bryr sig.

Fredag!

Idag är det fredag!
I skolan hade vi två prov: Den andra lite svårare delen av matteprovet och svenska grammatikprovet! Mattenklarade jag förutom den sista uppgiften som jag krånglade till. Svenskan var jag den första som var klar, det gick jättebra! Ha, fast ordet "handsken" trodde det var typ ett sken från en hand, men fattade sen, ha. =) Jag tror seriös att jag kommer få MVG på grammatiken, kände mig säker på alla uppgifterna! =D

Efter skolan åkte Jag, Astrid J, Astrid Å, Jossan och Ellen i till stan och shoppade! Jag köpte en glass med chokladsås på Donken (ha, favorit i repris), en vacker ljustorkos kjol på GinaTricot (som astrid J och Jossan också hade köpt, Astrid blev lite sur för att jag köpte en likadan...), och två par svarta leggings från H&M, eftersom dom som jag hade är trasiga. -.-
Efter otroligt mycket springabde runt åkte vi hem, helt punkterade med smått sura miner, hehe. Vi sa hejdå och Jossan köpte en cola och jag en godispåse för att trösta mig lite för att jag troligen skulle vara själv ikväll. Pappa är och träffar en gammal kär vän och Marie tror att hon och barnen ska vara borta hos nån himla familj och käka middag... 
Jag är nu hemma och har legat på altanen och solat. kavlat upp mina rosa jeans, dragit upp ärmarna och satt på mig piloterna... sååå skönt... njutning... 

Längtar...

Åh vad jag längtar till fredag! ...Ja, det är imorron!! Ha! Gud vad kul det ska bli då! En riktigt stor, biffig Kick-off! Först, efter skolan, ska vi in till stan och shoppa! Jag har ett riktigt shoppingsug! Det du Jossan! Jag vill spana in Matthew William's kollektion för H&M, om den nu finns kvar, så att säga... Sen ska vi hem till AK och måla klart våra Kick-off-tröjor! Men vi kan inte stanna så jättelänge för Ellen har sin ridning, lite synd... Men hälsa havremopparna från mig! (havremoppe=häst, astrids pappas påhitt =)
Jag får verkligen inte glömma att ta med pengar och kameran!

(nu lyssnar jag på "giftig" med Mange Schmidt, skönt gung!) Yo maneen... hehe =)

Ha det bra alla skitar! <3


Hjulafton och majalbjörn =)

God kväll.
Nu kommer ett lite mer seriöst inlägg om hur mig dag har varit.
Imorse cyklade jag till skolan och när jag kom fram hade jag jättemycket astma. 
På biologin fick man tillbaka till provet och facit. Det var intressant att veta vad man hade gjort fel. Sen skulle vi börja med nåt nytt och det var att man skulle ta reda på så mycket fakta som möjligt om ett valfritt djur. Hela dagen har jag gått omkring och tänkt på vilket djur jag ska ha men aldrig hittat på nåt. -.- Fast när vi var i biblioteket kollade jag desperat i en djurbok och då hittade jag "Malajbjörnen"! Det är den minsta av alla björnar och den äter honung! En liten Nalle Puh!

På idrotten var det "Hjulafton"! Då fick man ta med sig allt som gick på hjul! Jag hade då med mig min cykel men struntade i den. Istället svischade jag runt på inlines! Jag testade också på skateboard och enhjuling! Fast mest satt vi och deppade på en tjockmatta eftersom alla grejerna alltid var upptagna... 
Precis när vi hade börjat franskan frågade våran vikarie om vi hellre ville göra massa i läxa hemma istället för att ha lektionen, så vi fick gå!!!! Ha, synd Astrid att du missade chansen, och Astrid Å och Ellen, SUCKERS! Moahaha! Ni var typ den ända grupp som var kvar och hade lektion, eftersom spanjorerna också hade ledigt!!! 
Fast det innebär ju att jag har en heel del att göra ikväll......

såå... Adjö!


Asgarv!

Todilouu!
Idag i skolan slog det mig att det var väldigt länge sen jag hörde "Lonley" med Akon! Så nu lyssnar jag på den på Spotify, får typ danslägerkännslor av den låten(vet inte varför)! Apropå dansläger, längtar jag jättemycket dit! Ha, jag har dansat runt hela veckan, gjort roliga diagonaler när vi går nånstans.=) En gång hoppade jag "Fame-hoppet" och typ trampa snett med foten, polarna bakom mig asgrava skitmycket! Det såg tydligen skitkul ut! Varsågoda! =D

Men idag har jag varit helt borta och skrattat för allt och ingenting! Hahaha, till exempel:
Jag var i biblioteket och Astrid J och Ellen satt utanför, utomhus då. När jag skulle gå ut blåste dörren upp precis innan jag skulle öppna den. Så jag gick ut som ingeting hade hänt och då satt Astid J och Ellen och skrattade jättemycket. Jag fatta inte alls varför =) Men dom beskrev det som att det var som om jag var värsta gudinnan och dörren öppnade sig för mig och där steg jag ut i blåsten, typ. Jag började asgarva! Jag kunde knappt få fram att det också skulle kunna ha varit typ rök med eller nåt, för att jag skratta, och så sjönk jag ner på bordet för jag var så trött, men skrattade för ingenting fortfarande... hahahah! =)=)
Väldigt skum grej och inte alls så rolig för er, fast jag är typ lika trött och skrattig nu så... =)

Innan franskan var vi så trötta så vi gick och köpte godis. Jag köpte ganska mycket, men nöden har ingen lag!

Hejsvejsandå!

7...6...5...

IDAG ÄR DET EN VECKA KVAR TILLS JAG ÅKER TILL LONDON! KL. 18:40 OM EN VECKA ÄR JAG IVÄG! ÅH SÅ JAG LÄNGTAR!


Glass i stan och skumma 9:or.

Hello
Imorse verkade jag ha det ganska bra, sovmorgon och allt! Fast när jag var på väg till skolan fick jag ett sms av Astrid J: "Är du sjuk?" Sen direkt efter ringde Ellen och undrade var jag var. Jag var tydligen jätteförsenad! Jag trodde att vi började 8:40 men vi började 8:25! När jag kom fram, 10 minuter sen, var Samuel tydligen jättearg för att jag va försenad för vi skulle göra klart ett grupparbete som var på min användare! Ha, Samuel, överreagera inte, det är lugnt, bara några minuter hit och dit! haha!

På håltimmen åkte vi (jag, Astrid, AK, Jossan och Ellen) in till stan! Vi köpte glass. Jag tog McFlurry, marängswiss (!!), Ellen tog McFlurry med daim, AK nå magnum, Astrid 88an, men Jossan bröt mönstret med en stor fet cheesburgare! Ha, Jossan då... <3
Vi satte oss och kollade på tornet i rondellen med alla fontäner. Sen gick vi in i en affär med nästan bara klänningar där Jossan har köpt sin favoritklänning. Och där hittade jag min favvoklänning! Kärlek vid första ögonkastet... <3<3<3<3 Den var röd med vita prickar (prickar!) och hade en stor rosett! Tovetott i ett nötskal! Men 400 kr... vi får se...
Sen gick vi en sväng på Lagerhaus och kollade på fräna grejer, Astrid köpte också tre smörknivar, hehe =)
Sen tog vi tuben tillbaka till skolan och tillbaka till franskan...
Ha vi hade vikarie men han var borta hela tiden så kom det några 9or in i klassrummet och skulle lära oss nån mening på tyska, (som jag tror betydde "vi hatar judar") ha, och så kastade dom kottar och pennor på varandra och massa skumt mer! Jag kunde då inte hålla mig för skratt! XD

Good bye!

Inte min bild

PS. Jag köpte också Clarityn på Apoteket, behövs! DS.

Ramar

Hej Hopp!
Nu har jag precis lagt till en ram på bloggen. Och runt bilderna! Blev det snyggt? Det tycker jag. =)
Det kommer nog komma mer ändringar med designen, lite då och då. Vi får se.
Hej!


Morgonhej

God Morgon!
Nu gör jag ett litet morgoninlägg som ni ser. =) Jag har sovmorgon till 8:40, skönt.
Jag har fått med mig pengar så jag kan köpa pollenmedicin på Apoteket på håltimmen. Jag håller på att gå sönder!
Efter skolan har jag ingen aning om vad jag ska göra, typ softa eller nåt, hehe =)
Och Sverige gick vidare till finalen!!!!!! YIIIHOO! Dom andra låtarna sög ju!

Nu ska jag nog öva lite till provet, det blev ju inte så mycket plugg igår...
Ha en bra dag!

Eurovision Song Contest

Jag kollar på Eurovision Song Contest, fortfarande, hehe. Borde gå och lägga mig, men jag ska se alla låtar och jag är envis!!
Jag tycker Sverige va jättebra. Baksångerskorna var lite för mycket tycker jag, överröstade malena (eller vad hon heter) lite. Annars tycker jag Island med Yohanna var jättebra! Ska nog rösta på henne! =)
Men för övrigt tycker jag typ alla bidrag är så oseriösa och skumma...
Och programmledarna är ju verkligten inget att hurra för, snarare tvärtom... Hon fotomodel???

Aja, nu måste jag ge mig, måste vara pigg imorron =)

God Natt!

Fast ett år framåt då...

Barnvakt

Ikväll är barnvakten Tove hemma hos oss. Det är lite kul att hon heter samma som jag, "Storasyster Tove" och "Tove barnvakt" hihi!!! Vi satt och puschade på Hedda och Siri att dom skulle äta, dom pratade oavbrutet. Middan va typ i en timme, hehe =)  
Sen när ungarna har gått och lagt sig ska vi kolla på delfinalen till Eurovision Songkontest!

Bye =)

Tovelicious!

Några grymt snygga och gulligt söta linnen från...vad tror du?... börjar på F...=) *forever21*


Så sommarsöt!


Mina kompisar skulle bli förvånade om jag skulle gå förbi det här otrooliigt snygga linnet!


Fräna ögonfransar... =)

Britney Spears - Gimme more

Riktigt bra låt faktiskt, hade nästan glömt den ;)


Min ganska händelserika dag!

Salut!
-Idag var det en tjej från Tanzania på engelskan. Hon hette Doris (hihi) och berättade lite på brytande engelska om den globala värmningen och vi fick ställa frågor till henne. Jag frågade hur varmt det brukade vara, det var typ 25 grader på vintern!
-På bilden fick vi springa runt på centrumet som vi brukar shoppa i och rita av massa pictogram (bilder som betyder nåt, typ vägskyltar och varning/räddningssymboler).
På kören var Doris där och hon lärde oss en skum sång och jättekonstiga rörelser till! Man såg riktigt löjlig ut XD
Jag ska också sjunga solo på skolavslutningen!!!! Första versen i "Sol, vind och vatten". Det ska nog gå bra. =)
-Alla elever skulle idag strejka från maten idag, för att protestera för den dåliga maten, hehe. Så vi  gick och köpte en kola och pomfrites med grillkrydda och ketshup! Smarrit värre!
-På hemkunskapen skulle vi räkna ut vad en bit hemmalagad äppelpaj kostar! Man fick såklart ett häfte med alla priser att kolla i. Astrids och min bit äppelkaka blev 8kr, ekologisk såklart!

 

Jag är hemma hos mamma nu för att vattna blommorna och stänga av diskmaskinen som hon glömde.
Tjoi!

Hemma igen, men hos vem?

(haha, ett litet skumt rim)
Nu är jag hemma igen efter pianot. Det känns lite skumt att gå hem till pappa efter pianot, fick ta bussen åt andra hållet =) Jag har ätit jättegod middag som var färsk pasta med fläskfile i nån saffransås, mums, tack pappa!!

Just nu lyssnar jag på veronica maggio - Stopp. Jag har inte så mycket mer att göra ikväll, förutom att plugga till grammatikprovet, såklart... 


Jag vill nog se på "halv åtta hos mig". Han som kommenterar är så rolig XD
Jag ska också läsa boken "flyga drake". Den kanske mest är känd som film men jag har fått låna boken av mormor. Den ska jag recensera om några veckor, så jag får skynda på lite =)

Tja! <3

Gårdagen och provsnack

Bonjour!
Lite snabbt om vad som hände igår:
- Hedda hade prinsesskalas, jag nallade godis och käka jättemycket tårta =)
- Jag dammsög golvet i mitt rum, behövdes!
- Jag gick ut i trädgården och fotade allt jag såg, mest fina blommor, jättemysit! <3
- Jag myste med småglinen.
- Jag gick och la mig men somnade inte förrän några timmar, vågade inte kolla vad klockan va ;) 

Idag har det varit en vanlig tröttsam skoldag... Förutom att jag fick veta mina resultat från teknikprovet och biologiprovet! Jag fick jättebra! Tekniken: 32/40 Biologin: Uppnått mål väl! XD
Den här veckan har vi också två prov! Grammatikprov och matteprov. Matteprovet är också uppdelat i två delar.... suck...

Ska ta nåt att käka och sen gå iväg till bussen till pianot
Au Revoir!



Shoes <3

Forever21:

Dom här är så snygga, särskilt med silver i och blomman där bak <3

Åh! Skor med dragkedjor!! Skitgrymt ju! Fast det gör nog ganska ont där vid tårna... =)

Så vilket av paren är eran favorit?? Jag kan inte välja =) Kommentera!!!

Hedda 4 år!

Hej
Förlåt att jag inte blogga något igår, det hände så mycket då =)
Igår fyllde min söta lillasyster Hedda fyra år!! Grattis stora fyraåringen!!! Pappa väckte mig typ 7 för att gratta henne. Hon fick bla. Prinsesspärlplattor, en docka, kläder till dockan, två dataspel och ett par rosa solglasögon. Inte mycket blått där inte! =)
Efter en liten stund gick jag och la mig igen och vaknade täppt i näsan runt halv 12, hehe...
Jag tog det lungt tills jag tog tåget till teatern där dansshowen skulle vara. Min grupp skulle föreställa städerskor som först var sura men sen tog av sig sina städkläder och dansade låss till foot-loos! Mina kläder va: ett rött linne med spets (lånat av dansskolan), knallblå leggings, Jossans rosa midjeskärp från Gina, pappas stora vita skjorta och en knut i nacken!
När showen började visste vi inte vilket nummer vi var så vi fick lite panik, men det ordnade sig =) Dansen gick väldigt bra, det blev lyckat =) Sen satt vi längst bak och kollade på alla andra nummer. 
Pappa var den ända som kom och tittade ( lite synd) och han gav mig en gul fin ros. <3

Hemma hade några gäster kommit och vi käkade pasta och köttfärssås, gott gott!!
Sen kollade vi på Robinsson

Det var min lördag, hejdå!

baby_annabel.jpg


The mysterious ticking noise!

Hahaha! Den här är sååå skön! Jag har hört att några nior gjorde den här på talangjakten =) Vi försökte göra den idag, lyckades sådäär alla börja typ skratta, heheh



HAHAHAHAHAHAHA!

Gulliga Pappa <3

Imorse fick jag ett oväntat sms av pappa.

Han skrev:
" God Morgon Tove! Pappa"

Jag svarade :
" God morgon själv pappa! Jag ska till mamma efter skolan för att säga ett riktigt hejdå, kommer hem innan middan."

Han skickade tillbaka:
" Kram. Pappa längtar..."

Fin start på dagen! Han längtar nog efter mig för jag har ju varit hos mamma en hel vecka nu.
Smsen liknar lite de som jag fick när jag va hos Lovisa en helg. Då skrev han "Morrn Tove" varje morgon, bara morrn, likadant varje gång! Söta pappa... <3

Fredag

Halloj!
Idag är det fredag, tro det eller ej! Den här veckan har gått riktigt fort! När man kom tillbaka till skolan från den lediga onsdagen kändes det ju som om det var måndag, förvirrande... =)

Shannon och Amelia kom förbi för en stund sen. =) De har sånglektioner hos min granne! Shannon bärde på sin cykel som man inte kunde ta upp stödet på! Hon gjorde ristor med den i våran "mycket värdefulla" asvalt, ha Ame tyckte det va jättehemskt! Hon ska hämta den ikväll med bilen eftersom hon inte kan cykla med stödet nerfält. =)

Jag sitter och dricker glas efter glas med o'boy eftersom vi inte kommer vara hemma på typ två veckor och då måste man ju passa på att äta upp allt i kylskåpet som att det inte blir dåligt... =)
Nu kommer jag vara hos pappa i nästan två veckor, kommer sakna mamma som kommer vara i djungeln i Colombia... Vi kan typ inte ringa till varann heller... men jag överlever... <3


Stor och liten <3

Sommartop


Kolla vad fin! Från forever21, som vanligt =) Väldigt sommrig och fin! Gillar knutarna i banden.

Grattis i efterskott!

Haha =)
Åååh, såå retandee!! Jag glömde mitt 200:de inlägg! Det är är mitt typ 209:de!
Aja, 300 kommer ändå snart =)

Jag pluggar till biologiprovet som är imorron, första lektionen, suck! Fotosyntes, näringkedja, ekosystem, krettslopp, växthuseffekt... bla bla bla!!
Men det kommer nog gå bra =)
Hej så länge!

Pengalämning

(ja, en liten fortsättning på förra inlägget)

Hej Hopp
Ja, jag tog då bussen till skolan och det ösregna. Jag lämnade in mina pengar och ett kvitto till några i skolan. Där träffade jag också på Sofia, Helena... och nån mer var det, kommer inte ihåg vem, sorry =)
Jag hade tänkt ta en buss, men den gick inte förrän om en halvtimme så då tog jag samma buss fast andra hållet! (liksom vänstervarv istället för högervarv) då tar det ju jättelång tid, typ en halvtimme. Men jag gillar faktiskt att åka buss =)
När jag skulle kliva av var min jacka nästan torr igen men då duggade det bara och jag hann hem ganska fort. =)

Hemma har jag tittat på TV, druckit supergod ProViva-dryck med jordgubbssmak, och käkat bullar! Nu chattar jag också med Lovisa!



En av de många små blommorna i våra trädgård! Bilden togs i helgen =)

Regn <3

Jag tog en buss vid kl 3 till skolan. När jag satt på bussen började det regna och när klev av började det ösregna. Jag hade inget paraply eller luva så jag gick där ensam mitt i störtregnet med håret hängde i stripor runt ansiktet. Min jacka blev prickig... fläckig... mörkbrun. Det blev kallt och klibbigt i de vita skorna som började bli genomskinliga.
Jag njöt.
Mammas pojkvän Kris och jag har en grej gemensamt, och det är att vi älskar regn. Speciellt varmt, tungt sommarregn. Men det är mer spännande när det smattrar ner, himmlen är mörkblå men som ibland lyses upp av blixtrarna och när åskan mullrar hotfullt över oss.
Me like.


(inte min bild)

Operation Dagsverke

WIIIIHOOOOO!!
Idag har vi ledigt från skolan!!!! Vi ska göra det här "operation dagsverke". Man ska altså arbeta ihop 150 spänn som kommer komma till utbildningen för barn och ungdommar i Afganistan. Jag ska plantera blommor och tvätta fönster, själv... jättekul...
Men vi har ledigt! Man tog typ två timmars sovmorgon, aaaah!
Fast nu har suttit vid datorn ett tag så jag måste nog skynda på lite med arbetet istället!

















Bye! <3

Shopping!

När vi var in på H&M var det massa shorts för 99 kr så då slog jag ju till! Jag ville egentligen ha ett par gula men de fanns inte i min storlek, mycket synd... Så jag köpte de lila istället! Är nog lite osäker om färgen får jag medge, men jag har typ inget lila så det är nog bra ändå =) Sen så hittade Jossan den här sjalen som var på rea för bara 10 kr!!! Sviinbilligt!!!! Jag har alltid gillat den och nu är den min, för bara 10 spänn!! XD



(dom matshar ju också... =)
Nu kommer jag vara jättefin i sommar!
=)

Dagens Outfit!

Nu damer och herrar kommer bloggens första Dagen outfit! Så här ser den ut! =)



                                                                                 Top: H&M
                                                                              Jeans: H&M
                                                                Kofta: vet inte, mammas gamla
                                                         Knallros linne under: Marknad i Italien

Nu ska jag värma en till bulle i mikron, mums!
Snart ska jag visa vad jag har köpt idag!
Bye! =)

Håll käften!

Idag har dagen varit bra.
Ifall inte de andra i klassen varit så jäkla pratiga!! Detta ständiga jävla babbel! Nu låter jag säkert som värsta tråkiga kärringen, men om en kompis eller en själv står framför klassen och försöker läsa upp en dikt på engelska ska man för fan hålla käften! Vissa (eller alla) sitter och pratar, skrattar, sjunger och skiter fullständigt var som händer runt om dom!! Jag skulle kunna skrika åt dom att vara tysta men vågar inte, men nån gång ska jag banne mig det...  Av att dom som sitter och pratar gör faktiskt  så att man mår ganska dåligt ibland, mentalt, men ibland kanske också fysiskt! Jag tror jag hörde Jossan säga att hon hade ont i öronen, men det kanske inte berodde på det... men kanske...
Så alla dom som inte tror sig har varit tysta i mer än en minut på en lektion... Käft!  




Ha, det är var ganska skönt att få ur sig... =) Nu ska jag vara glad igen! =)


Twilight

Goooooodag!
Nu ska jag göra en filmrecention gott folk!
Offret blir filmen Twilight!
Jag såg den i helgen hos Shannon, äntligen!

Jaaa, som typ mer än halva jordens befolkning vet, handlar den om Bella som flyttar till Staden Forks och blir kär i en vampyr. Han kan inte heller motstå henne men kärleken gör så att Bellas liv riskeras när några andra vampyrer kommer...
Jag har ju läst böckerna och tycker dom är helt fantastiska! Och då var det ju ett måste att titta på filmen såklart. Jag tycker den var jättebra! När Shannons dator (där vi kollade på filmen) sega ihop, var jag lite som besatt och ville bara forsätta se den.
Men jag tycker filmen inte riktigt håller sig till boken - de är på andra platser när andra saker händer och de visar saker som det inte beskrivs i boken. Och det är ju riktigt svårt att göra den här vampyrgrejen precis som den beskrivs i boken, till exempel att Edward ibland är lika blek som Bella. Och man har ju en hel egen bild i huvudet om hur dom ser ut och hur det är, men så är det ju bara ;).
Men jag tycker ändå filmen Twilight var superbra och klaart värd att se igen!!


1-2-3... Betessläpp!

Klockan 8 masade mamma och jag upp ur våra sängar, gjorde frukost-massäck och satt oss på tåget till bondgården där betessläppet skulle vara. När vi kom dit var det galet mycket folk! Och majoriteten var sääkert barn! Vi satte oss på en mjuk gräskulle men otroligt mycket folk. Vi fick vänta en lång stund och man såg några nyfikna mular sticka ut genom dörren. Till slut öppnade dom dörrarna och några osäkra kor gick långsamt ut. Men sen blev dom som tokiga och rusade ut i hagen! Korna hoppade och skuttade och dom nästan lös av glädje! Korna buffade och gosade med mularna, det såg nästan ut som dom brottades. =) Dom släppte ut korna i omgångar så det kom nya glada kor utspringandes ur lagorn hela tiden! Efter en stund tog mamma och jag ett var sitt minimjölkpaket och begav oss hemmåt.
Det var jättekul!



Det här var bara i början, det blev typ dubblet så många sen...



Ååå vad söötaa!! Stackarna fick vänta jättelänge!



Typ varje familj hade med sig en kamera, jag med ;)



Vackert mönstrade va dom. De flesta va bruna, några va vita och typ en var svart och vit-fläckig, jättesöt. <3



Kolla in det feta juvret! Stackarna kunde knappt gå ju med en stor säck mjölk mellan benen!



Gos gos...så fina



Dom gnuggade huvudet i gräset för att känna lukten, dom  har ju inte känt gräs på ett halvår!



Snacka om vig...

Nu ska jag se om det finns nåt gått i skåpen att käka
Bye!!

Bilder från igår!



På Astrids golv. Där är jag med min roliga tröja och jag håller på att sskriva "the offspring" men så typiskt så glömmer jag R:et!! Ändringen blev skitful. Vi ska måla klart dom nån annan dag.



Här sitter vi och myser i filtar, Astrid och jag sitter i skitkorta shorts och fryser jättemycket!

 

Vi satt ända tills det var kolsvart! Levande ljus i lyktor, skit och guld-snack ... What happens at AKs, stays at AKs...



Vi cyklade iväg till pizzerian. Jag tog en liten vesuvio. Snygg min jag har då också...

(Jag har snott bilderna från Jossan och Ellen, glömde min egna kamera. Tack så mycket!! <3 )

Lycka.

När jag inte skriver nåt på bloggen på jättelänge betyder det att jag har roligt, väldigt roligt. Mitt liv styrs och kommer inte att styras över bloggen, tvärtom. Så ni bara vet.

En kort sumering av dagen.
Sovmorgon och direkt när jag stigit upp, tagit på mig bikini och lagt och solat mig brevid Ulla. Solade flera timmar, såå skönt! Sen putsa mamma och jag skor, mina/mammas läderstövlar blev jättefina. Käka lunch som bestod av sockerkaka, knäckebröd, smoothie, kaffe. Träffade A-K, Äströd, Jossan Ellen och åkte ner på stan. Vi köpte stora vita tishörtar, alla utom Jossan som inte ville ha, men övertyga henne till slut. Åkte hem till A-K och målade och skrev Kick-off på tröjorna med olika färger. Cyklade och köpte pizza och käka den på terassen. Hämtade filtar och tjocktröjor och satt kvar i flera timmar och pratade om allt och alla. Ungefär fram till nu då mamma hämtade hem mig.

Lycka.

Ps. Imorron jättetidigt ska jag och mamma åka och titta på när korna släpps ut!! Kommer ta massa bilder! Ds.


1 Maj 2009

Hej
Nu känner jag mig glad. Av typ nästan ingen anledning. Kanske dels för att det är en feel-good-låt på radion, och att det är lite komiskt att pappa inte fått sin gröt än (vi andra har redan käkat klart frukosten), för att han springer runt och hjälper barnen med massa grejer (ha, som att torka på toa), för att Marie inte kan springa runt för att hon har ont i knät efter en operation! Ho, lång mening!
Fast mest glad är jag ju för att klockan 11 ska jag trampa ner på min fina cykel till Shannon! Då ska vi också fira Astrid i efterskott! 

Ellen, jag har också otrolig träningsverk efter gympan igår! I senorna vid armhålorna typ, i armarna, låren och i magen! Det gör ju ont, fast det är liksom en skön ont på nåt sätt, och så vet man att man har kämpat bra! 

Nu ska jag göra iorning mig
Hejdå för en stund! 

RSS 2.0