Se solen i vitögat

.
.
.
.
.
.
.
.

Ramundberget

Dit ska jag imorgon och stanna en vecka över nyår. Åh så bra :) Några andra tjejer i min ålder ska också upp så det blir nog kul. Jag, pappa och Siri var inne i stan idag och jag fick några julklappar; ett par aascoola skidgoggles, ett underställ och en extern hårddisk på 1TB, vilket jag behövde! Jag hoppas det är snö så det räcker där uppe, Ramis kör nämligen bara med natursnö. Annars har jag en hel del TV-serier kvar att titta på.
.
Ha det så bra!
.

Myspys

Julhos mormor och morfar är alltid så mysig. Lite såhär såg den ut i år.
.
TVn står nästan jämt på.
.
Mamma vid granen som stod ute på udden på deras tomt.
.
Salongen med de röda sofforna. Här spelas det spel, läses böcker och Johanna och jag sätter oss vid pianot så fort det är ledigt.
.
.
Jag läste Tristan och Isolde vid brasan.
.
Och fick en kaka.
.
Gick runt i nya pyjamasbrallor hela tiden.
.
Just nu håller jag på med en Chopin och Clair De Lune.
.
Det är alltid nåt julpussel på gång. I år var det ett glänsande kartmotiv.
.
Och så massa god mat förstås.
.
.

Lunchkonsert N1A Musik!

Men herregud, har helt glömt bort att visa videos från vår lunchkonsert vi gjorde för flera veckor sen! Här får ni se och höra några av framträdandena:
.
.
.
.
.
Jag tycker vi lyckades himla bra, för att vara första gången! Jag måste arbeta med min scennärvaro, jag koncentrerar mig så mycket på vad jag ska spela. Men vi är så jäkla bra. Vad tycker ni?

Världens inspiration

Det känns som om jag är alldeles full av inspiration just nu. Även om jag ligger hemma i smutsiga kläder och inte gör nån nytta. Världens bästa sak just nu är boken "1000 places to see before you die" som jag fick av Astrid i present. Den är tung som en tegensten och fullproppad med fantastiska platsen världen över. Viker hundöron lite här och där, drömmer mig bort och hoppas på det bästa. Hur jag ska få ihop pengar och med vilka är inte lika viktigt just nu.
.

Fredag i bilder

Här är min önskelista. Och min jättefina handstil.
.
Ella gjorde en så otroligt fin fiskbensfläta på mig. Jag hade tur att välja bästa kompisen, eller hur?
.
Min dator var julfin på biologin.
.
Efter några timmar genomgång om Darvin på engelska var min koncentration borta.
.
Sen var det JULAVSLUTNING i Matteus kyrkan. Ellen och jag, bland andra, körde en låt; December av Regina Spektor. De andra solonumren var så himla bra. Efter några tal och körsånger var 1/6 av gymnasiet slut!
.
Efter det drog nästan hela klassen hem till Adrian för han ska bort och bo i Tokyo!! I hans rum låg vi huller ombuller på madrasser och snackade och gjorde annat kul.
.
Och det var ungefär mig fredag!

Den här blir aldrig gammal

.
Just det. Matteprov var det ja.
OCH IMORGON SLUTAR JAAAAG!!!!!

13e decembah

Rätt så soft dag idag. Jag trodde vi började 11 så det blev inte så mycket skola för mig, en halv matelektion, yey! Sen var det dags för mig och kanske 15 pärs till att lussa på två ålderdomshem. Ha, gamlingar är så roliga. Det var usel aukustik och det gick väl sådär men det var roligt! Och roligast var på bussen mellan de två luciatågen när bussen vi klev på var full av ett annat luciatåg som sjöng! Så vi hängde på! Fast jag kunde inte sjunga så mycket för tanken på en buss proppfull med luciasång var för rolig. Haha
.
En annan rolig sak är denna. Dom är sköna dom.
.

Nu nalkas Lucia

Idag hade jag pianokonsert och imorgon ska jag gå med i två luciatåg med skolan. Sen får vi ju inte glömma två luciatåg till på ålderdomshem och en sångkonsert. Vilken lugn och fin julstämning jag kommer ha....
.
I alla fall. Vi ska sjunga i Gustav Vasa kyrka. Min farmor har kommit hit för att lyssna. =)
.
Såhär har det sett ut andra år. Tänk va.

101211

Hallå
.
Igår efter skolan åkte ett gäng från klassen hem till Lisa med hyrda filmer och godis. Vi lagade mat och sen kom några fler. Vi såg skräckisen Mirrors (herregud) och Limitless. Det var så hilma mysigt! Efter det åkte jag och Ella hem med tre av killarna som sällskap.
.
Idag har jag som vanligt inte gjort något meningsfullt över huvutaget, ska kolla på Nobelfesten senare.
.

Hahahaha

Improve Everywhere

Heeeeej

.
Jag har gjort en fin planch om medeltidens litteratur. Känner mig som ett dagisbarn med alla tuschpennor. =)
.
.
Det var allt för mig. Tack och hej.

Le deuxième advent

Hej.
.
I helgen har vi sovit 16 personer (16 personer!!!) hemma hos mamma och mig för att fira mammas födelsedag. Nu har nästan alla åkt hem förrutom min moster som ska hjälpa mig med trigonometrin.
.
Hittade två bilder på mig från i somras som Lovisa har tagit! :)
.
.

Vinterdag 1

Nejmenhejhörni.
.
Tja, mitt liv rullar på, som det brukar. Fick reda på att vi ska ha biologiprov på tisdag, har sovmorgon imorgon, har ätit chokladglass i smyg, nattat och tandborstat småsystrar, varit på vackert körrep, grattat mamma över telefon som fyller år idag och tänkt på helgen som kommer. Hela släkten kommer till mammas 50årsfirande och det kommer inte finnas en enda tyst plats i huset - hur tusan ska jag kunna plugga??
.
Vill ha snö. Bild förra vintern.

RSS 2.0