Pepparkakstaksgodis =)

Halloj!

Ikväll ska mamma och jag ha lite julmys. Mamma har köpt hem skitmycket godis till fårat blivande pepparkakshus, jag tror inte hon någonsin har köpt så mycket godis!! XD
Vi ska alltså göra pepparkakshus och cheesecake till imorron för då fyller mamma år! =)
Jag ska tydligen tvätta mina skitiga skor också och göra den glädje- och tid-dödande bokrecensionen... Och tyvärr tror jag inte att jag kommer hinna titta på Ullared, haha! Men den sena dansen är slut, skönt. =)

Så ja, för att hinna med allt så börjar jag skrubba på mina skor! =)
Tja!

1:a Advent

Hejsan!
Sorry för att det var tyst i bloggen igår, hann inte. =)

Igår var mamma och jag på nån dansgrej nästan hela dan. Det var skitmånga tejjer, vuxna, så jag var absoult mint där. =) Vi dansade iaf typ house, skitkul! Sen var det nåt styrkepass och det var inte lika kul. Sen på kvällen mumsade mamma och jag på Ben&Jerry igen och såg på Robinsson och Ergon. Jag har läst boken 2 gånger och den var jättebra, så jag tyckte inte filmen riktigt levde upp till mina förväntningar, men den var bra. =)

Idag gick vi upp tidigt (kl 10 haha) och gick till kyrkan för idag är det ju 1:a advent! (man måste ju gå 10 gånger i kyrkan för konfan). Efter det åkte vi ock köpte jukklappar till varandra. Sen när jag vi kom hem gick jag en stund på min förra skolas julmarknad men Astrid och henned kompis. Mycket minnen och mycket spenderanden på lotter med vann två saker. =)

Nu har jag sytt upp banden på min fina klänning jag själv sytt i slöjden (som jag ska ha imorgon). Och nu ska jag absolut skriva på bokrecensionen!

Ups, för mycket text
Bye!


Ben&Jerry's

Idag är det fredag och är hemma hos mamma för tillfället. Vi var just och lämnade skräp på återvinning och hela våran bil var helt proppad! Och när vi handlade mat stötte jag på Astrid Å på ICA! Hej igen =) Ha, sen var jag lite barnslig och köpte både riskakor (så mycket barnminnen!) och en chokladjulkalender... haha! Kunde inte låta bli... =)
Och så köpte vi två Ben&Jerry-glassar, mums! =) Både mamma och jag längtar efter dom haha!

Hejdå på er.


Hemma från IKEA

Nu är jag hemma igen! och jag missar inte Glee! Eller jag satte på TVn när det var 1:a reklamen. =)
På IKEA köpte vi till mig En säng, ett jättefint nattduksbord, en rullgardin, galgar och en konstig bordslampa. Ha, det ända vi glömde var ben till sängen! Ha, jag som nu har haft en säng med just inga ben, det var därför jag skulle ha en säng; med ben ! Tyypiskt! Och så hittade jag inget fint tyg till min sängvägg =)

Nu börjar det igen! =)


Travar i blindo

Tjena!
När som helst kommer pappa hem och vi ska äntligen åka till IKEA! Nu kan han inte ångra sig! =)

Ha, det var lite kul när jag gick hem från sången precis.
Det är ju helt beckmörkt ute och på hemvägen gick jag av vana in på genvägen genom en lite skog, innan man kommer in i villaomådet. Och i skogen såg jag verkligen ingenting! Men jag kände att mina vita dojjor skönk ner i leran och jag snubblade över stenar och rötter och gick in i grenar. Lyckat, smart! Fast jag gick igenom hela skogen iaf, på känn, lite modig är jag! =)
Ha, jag kommer ihåg när Lollo och jag gick genom den skogen när det var mörkt en gång. Lovisa var skiträdd, haha. Kommer du ihåg? <3

Nä, nu skule pappa ha kommit hem för... 7 minuter sen.
Och såklart åker man och åter middag på IKEA precis den dan då de här hemma gör vofflor! Hoppas dom sparar lite till mig! =)

Tja, ha det bra!

PS. Skit också. Jag missar min braiga TVkväll, både Mammas pojkar och Glee ryker. Shoot! haha DS.

Tråkplugg

Tja. Idag håller jag på att plugga på Svenska-bokrecension, franska (ska kunna beskriva mitt rum), göra lite Lag och rätt-uppgifter och, ja, det var nog allt. =)

Jaa, vad kan jag mer skriva? Kommer inte på nåt roligt...
så, ni får ha det så bra. =)

Lucia-sångrep!

Hej. Nu är jag ganska stressad, ska snart iväg till ett sångrep till Luciatpget vi kommer ha snart. Jag har precis sett hela Mamma Mia-filmen, ha, hade bara lust! Så nu har jag inte så mycket tid på mig =)
På slöjden iaf gjorde jag klart min svarta klänning, och den blev faktiskt oväntad fin! =) Ikväll är det Desperate Housewifes också!

Och nu måste jag bara ta en titt på min FarmVille!

Alicia Keys - As I am (intro)

Absolut en av mina nya favoritlåtar. Snälla lyssna genom hela, den är inte så lång. Men usel ljudkvalitet (ha, det tycker jag alltid). Nu har jag skrivit klart min novell och när jag läste igenom den spelade jag den här låten om och om igen, så det skulle räcka hela novellen ut. Blev helt känslosam och nära till gråt, för låten är så otroligt vacker och min novell så sorglig.

Kan hända att jag kommer spela sönder den, men så får det väl bli då. =) Och lite cred (eller vad man säger) till Astrid som fick mig att upptäcka Alicia Keys.

Nu är det bara rubriken på novellen som ska dit, men den vill inte. =)

Ha det bra. <3


No sun today

Ingen sol idag.

 



Idag träffades vi (jag, astrid Å & Sussanna) och övade ihop stegen till uppvärmningen vi ska ha imorron på idrotten. nu måste jag verkligen koncentrera mig på novellen om alkohol jag måste skriva, men det går inte något vidare. Vill bara sova ifatt de timmar jag missade när jag gick upp typ halv 8 när jag skulle till Astrid. Men det får jag göra snart, inte nu. =)

Längtar som sjutton till Kanarieöarna!
Adios.


Shopping och New Moon!

Hej Hej!
New Moon var bäst! Mycket bättre än Twilight, ha nu när Jacob är med! och som Astrid säger: Fel kille fick tjejen! Haha, nä men filmen var rysligt bra.

Innan så shoppade vi ju och jag kom hem med tre påsar! 1. Jag köpte mina älskade svarta sammetsleggings från Bik Bok! Ska prova dom snart igen =) 2. Ett par.. Nej! Det kan jag ju inte säga! Det var visst mammas födelsedagspresent! =) 3. Men så köpte jag ett jättefint oranget flätat armband på Kaphal (stavas?)

Är supernjöd med dan! Är så glad! =)

Och nu kollar jag på Robinsson! Ha, trodde det inte började så snart! Och GinaTricot har bytt/fått en till modell, grattis! =)

Nej, nu ska jag kolla vidare
Bye!


Survivors

God morgon!
Det första jag kom att tänka på när jag vaknade i ett rum fyllt av solljus var att jag banne mig skulle ut och fota. Det här är ju typ den ända dagen på hela hösten man får se en glimt av sol! =)
Så ut med systemkameran var det! Men när jag väl hade kommit ut (lite sur angående en grej) försvann all min insperation och jag gick runt och fotade på måfå. Det hjälpte inte att jag har glömt bort lite det jag lärde mig på kursen. Men nu har jag valt ut några bilder som faktiskt blev helt okej. =)

 







Lågt bländartal så att det blir jättesuddigt i bakgrunden, fint tycker jag.
Jag kallar bilderna för survivors, riktiga kämpar som håller sig kvar på de snart kala grenarna. Jag längtar tills det kommer snö, nu finns det inte så mycket att fota.

Nu ska jag in till stan med tjejerna och vi ska se New moon! Och så hoppas jag på att köpa ett par svarta sammetsleggings!
Ciao Ciao!


Längtar till imorron

Halloj!
Fört vill jag bara säga till Astrid (ha, snacka om kommunikation över nätet!) att vissa (läs typ alla) av dina kommentarer är dubbla, så klicka bara på "Skicka" en gång är du snäll. =)

Ha, sen är det då fredag, kort skoldag men den kändes jättelång! Hade mensvärk, var trött och hungrig typ hela tiden. Inte kul. Och spanskaprovet gick väl okej. =) Men sen så bar det av hemm till Atrid-Astrid och käkade kladdkaka (som hon förövrigt bakar typ 3 gånger i veckan!) och kollade på MTV. Aktiva kallar jag det ;) Sen snodde Ellen och jag Astrids dator och räddade våra skördar på FarmVille. Sen hade vi lite kul med eyelinern så jag fick åka buss hem med tjock kletig eyeliner på ett öga, haha :P

Nu äter jag ostbågar och snart börjar Idol.
Guuud vad jag längtar tills imorron!! Vi ska nämnigen gå på något riktigt stort och så ska jag köpa något jag riktigt har längtat efter...
Mer får ni veta imorron!!
Yo så länge!! och så får ni ett <3

Okej då, här får ni en liiiten sneek peek!


Kort

Yo.
Är hemma hos pappa lite innan sången. Efter den ska jag faktiskt ta le bus till la Shannon! Där kommer också Astrid J och Felicia vara! Käka middag och ha lite kul. =) Sen ska jag hem till mamma och PLUGGA! Typ. och kolla lite på Glee.

Tja!

Mamma-onsdag

Tore och Glenellen, det är grejer det! =) (och så tänk det med mörk norrlandsdialekt) Bara Ellen som fattar...

Ha, i alla fall, konstigt nog är jag hemma hos mamma ikväll, på en onsdag, pappadag! Men jag ska va här imorron också för pappa är i New York och då är jag hellre med mamma. Inget roligt på TV idag (förrutom Bonde söker fru, för dig ellen) så jag vet inte riktigt vad vi gör. Nu är mamma på nåt styrelsemöte.
Idag på håltimmen gick vi ner till Hemköp och köpte lite fika och satte oss i en soffgrupp och hade det trevligt, haha. Jag köpte en liten baguette, en mandarin och årets första Julmust i glasflaska!
Och så var det tydligen inget spanskaprov idag utan är flyttat till fredagen! Och så fick jag reda på att jag hade fått godkänt på den svåra G-delen på SOprovet och blev jätteglad!
Men några tråkiga saker är att jag är väldigt stressad med massa hemska läxor och att jag måste duscha.
Så hejdå! =)



Ha, jag kände på mig att jag hade en bild på julmust från förra året! Dock inte i en 33cl glasflaska som kostade typ 4kr.

Längtar till den 5 december...

Det är faktiskt en cool sak jag inte har berättat här i bloggen...

JAG SKA ÅKA TILL KARIEÖARNA!
Om några veckor faktiskt! Medpappa och alla syskonen. Vi ska bo på Gran Kanaria och vara där en vecka. Tänk vad skönt att byta ut en stressig skolvecka till sand mellan tårna! Gud vad jag längtar! Och tänk att packa ner en bikini i resväskan när det spöregnar kallt utanför fönstret. <3 Och jag kommer nog flänga runt och fota allt jag ser! Jag kommer självklart ta med min kamera och så får jag låna pappas system! Och så ska jag bli brun! Nice! Och jag ska jogga varje dag (hm, kanske det) på stranden och dansa i slowmotion i vattnet.
Ha, nu är det som om jag snackar om Italien, jag har inte ens varit på Kanarieöarna! =)


Helgen som varit

Tjolahopp!
Idag slapp vi musiken så jag gick sjungade hem i regnet med "nyduschat" hår efter idrotten.
Tänkte berätta lite om vad som hände i helgen. =)
I fredags köpte jag och mamma min mobil och shoppade lite annat. Jag införskaffade till exempel ett par svarta strumbyxor, väldigt användbart! Har på mig dom nu =) Sen när vi kom hem hade Sofia och Ulla och mormor och morfar kommit och Sofia och jag fick lite sena presenter. Jag fick en jättefin halsduk av dom! Ska ha den imorron. =) På lördagen gick vi på muséum (mormors idé...) på Djurgården och sen fikade vi och åkte hem.
På söndagen var vi uppe tidigt för jag skulle på informationsträff med konfan. I början var man med på en musikgudstjänst, och min förra fröken var med i den. =) Sen fick man lite information om lägret etc. Jag ska gå på ett musikläger, överraskande? Där var bara några jag kände igen, men det blir säkert bra. :P

 

Nu ska jag rota runt efter något ätbart, sen ska jag till pianot

Tja!


Min vita pärla

I FREDAGS KÖPTE VI MIN MOBIL!!! GUD VAD JAG TYCKER OM DEN! Det är då en Sony Ericsson C901 Greenheart och den är helt vit och jättegullig! Jag var helt lycklig hela kvällen och tog upp den ur fickan flera gånger bara för att se om den var verklig. <3 Det ända som inte är klart är att jag vill ha över all musik till den nya. Men kameran är jättebra, 5 megapixel med blixt, NICE!




Tomato flower

Två fina bilder. De är inge märkvärdiga, men de är fina och påminner mig om Italien.
<3




Ser ni blomman i tomaten? Och mina fingrar.

Nu ska nog mamma och jag åka iväg och ta en titt på Mobilen!!! =)

Frostig Fredagsmorgon

Hej. Förlåt för att jag inte skrev nåt igår, kände liksom inte för det. =)
Men nu på morgonen har jag en liten tid över så nu säger jag hej!

Igår hade vi inga läxor. Helt otroligt! Jätteskönt.... Pappa och jag skulle egentligen åka till IKEA men jag trodde inte så mycket på det, och icke blev det av heller. =( Itsället kollade jag på Mammas Pojkar och premiären av Glee! Det var lite konstigt... Men det var ganska bra, kommer nog bli bättre. Ha, Astrid, jag får väl inte säga något dumt om Glee va? Haha...

Och idag är det fredag och det blir en mammahelg, roligt! För nämligen så kommer Mormor och Morfar och Ulla och Sofia! Mina favoritsläktingar <3 Och SKIT! Jag har glömt att köpta present åt Sofia!!! Aaa! Aja, vi får se hur det blir... =)
Men idag tror jag att vi kommer köpa en ny mobil till mig!!! Och jag tror jag får den jag vill ha... kollade runt en massa på nätet och den verkar bra. =) Det är då en (jag har lärt mig siffrorna, woho) Sony Ericsson C901 Greenheart! Och sen i helgen ska jag på konfirmationsträff, ska blir kul! =)

Men nu kan jag inte skriva mer. Tiden rinner ut.

Tja! =) 


42 Deaths in the cemeteries

Idag är jag så gruvligt trött. Jag höll nästan på att somna innan middan, det enda som störde mig var att en byggubbe slipade trä med en maskin som är öronbedövande! Till middag var det falukorv (som jag bwt köpte på vägen hem från skolan) och spagetti med ketchup. Och gud vad gott det var. Kunde nog bero på att jag har gått hungrig hela dagen...

Ikväll, på några timmar, ska jag plugga till det stora historiaprovet, engelskaglosor, shoebox speech-talet eftersom jag inte fick göra det i måndags, franska-grammatik och läsa mycket ur min tegelsten till bok. Lovely.
Så det är bäst att börja.

Men här får ni tre Coldplay låtar som är skitbra. =) Gud vad jag är inne i Coldplay nu ,ni får stå ut med det. <3 Och snälla, lyssna ett tag, de bli bra när de kommer igång.

Cemeteries of London


42


Death and all his friends
 

Bwt, fattade ni rubriken? Känner mig lite smart. =)

Sofias dag

CIAO!
idag är det Tisdag (som ni kanske vet) och jag har kommit hem från skolan. Och jag har percis ätit ett helt päron! Det är historiskt! Men för att vara lite mer på den säkra sidan sköljde jag ner det med o'boy. Ikväll är det Desperate Housewives också (som ni kanske också vet)! Och mamma har sagt att vi ska köpa en ny mobil till mig den här veckan!!! Det är ju den där Greenhart jag vill ha. <3

OCH GRATTIS BÄSTA SOFIA PÅ FÖDELSEDAGEN!
(om du nu läser mig blogg) Men vi ses ju i helgen, ska bli spuperkul, det är det alltid med dig! <3





Älskar dig <3

Shoebox Speech

Ja! Jag har kommit på den 5:e saken!
Min nyckelknippa. För där har jag ju alla nycklar till cykeln och båda husen och det berättar ju att jag har skilda föräldrar. Och på den är också två nykelringar jag fått av kompisar, en grej där det står om mitt namn Tove och vad det betyder osv, och så hänger det en liten pärlödla jag har gjort som liten. Det är ju perfekt!

De andra grejerna är:

Mitt halsband som jag har på mig varje dag, som jag fick på mitt dop och det pinglar.

Ett par pianonoter för att beskriva hela min musikalitet; sången, pianot, guitarren osv.

Ett chockrosa linne som kommer från Italien. Det berättar om att jag är en färgglad person och relationen med Italien.

Mina skidglasögon
som beskriver mitt intresse för skidåkning och att jag gillar friluftsliv.

Ha, och allt det här ska man ha med sig i en skolåda, så läxan kallas "Shoebox speech". Ha, hela jag i en liten låda! =) Och jag tar skolådan som var till mina springskor.

Nu ska jag göra stödord till mitt lila tal! =)


Bråte-flytt

Okej Okej då!
Ellen och Astrid, lugna er! Jag har faktiskt haft fullt upp hela dagen! Jämfört med er som sitter och väntar vid datorn på att jag ska uppdatera!
Idag har det äntligen hänt! Pappa och jag (efter att han tagit en låång sovstund) har bärt ut massa gammalt bråte ur mitt rum och slängt det på en hög (som bara blir större och större) som ska till tippen! Men lite är fortfarande kvar och alla mina prylar som var i mitt skrivbord och i en stor hylla ligger på golvet och tar plats. Och jag har fått dammsuga flera gånger eftersom pappa klampar in och ut ur rummet med smutsiga skor. Men sen började han rensa på andra proppfulla ställen i källaren och bad att Marie kunde komma ner och hjälpa, och då får jag såklart ta hand om småungarna och ge dom mellis. Var inte på mitt bästa humör just då...

Men för en stund sen kom pappa in och sa "Du erkänn, du trodde inte att ditt rum kunde bli så här tomt innan den här dagen var slut." Jag ba: "Höh, nä, verkligen inte!" Och så sa han "Vill du att vi ska bära ner ditt nya skrivbord ikväll?" Jag ba: "Ja, jag skulle bli jätteglad om vi gör det!". Fast sen hörde jag pappa diskutera det med Marie och det lät inte så värst hoppfullt...

Men just nu ska jag mest oroa mig för läxorna! Vi har en tills imorron, som är att ta med sig 5 saker som berättar om sig själv och sitt liv och ha ett tal om dom, på engelska! Och jag har inte kommit på den 5e! Kan ni ge något förslag på något som är typiskt mig? Annars ligger jag risigt till...

Och så måste jag duscha. Men det är ju ganska lugnt, klockan är ju snart 5.
Men hejdå!


Filmreklam

Halloj!
Nu är jag tvingad Ellen at uppdatera. Ha, vi chattar på facebook och spelar farmville. Nördar 4ever <3 Sammtidigt tittar jag på Desperate hours på TV men just nu är det reklam. =) Nu kommer jag inte på nåt mer att säga, sorry Glenellen! Moahah!

Jo, nu är det skidreklam med Skistar.com och gud vad sugen jag blir på att åka skidor! Det är Sofia också, vi pratade för en stund sen skitlänge, vi har ju inte träffas på evigheter! (= typ två veckor) 

Tja!



Nu börjar den igen!

Mitt rums status

HejHej
Nu känner jag mig lite stolt. Jag har nämligen pluggat tråkig historia till provet nästa vecka, och direkt efter dammsugit mitt rum! Visst är jag duktig! =) Jag belönar mig med att tugga tuggummi och sitta vid datorn. Ikväll kommer nån himla barnfamilj på middag och de har en dotter som typ är 8, och jag känner på mig att hon kommer hänga efter mig hela tiden för jag är så "cool"... Tur att man har sitt rum nere i källaren...

Idag skulle tydligen pappa och jag fixa en massa i mitt rum, men så fort nån unge tjoar eller Marie ropar på pappa för att hon har det så himla jobbigt själv rusar han upp och det blir inget av. Väldigt förutsägbart. Just nu har han varit borta hela dagen, ingen aning vart, men jag känner på mig att det inte kommer bli nån förändring med mitt fula rum på ett tag, förutom det jag själv försöker göra så gott det går.

 

Förlåt, ville bara ha det ur mig på något sätt.

Nu ska jag fortsätta belöna mig.

PS. Det här är det 400de inlägget! Wihoo!  Nu är det bara att arbeta sig upp till 500! Ds.


Vendredi!

Tja!
Idag är det dagen efter torsdag! Och det betyder att... nä, skoja bara. haha =)
Idag var det då franskaprov, och det gick väl sådär om jag ska vara ärlig. Men Ellen livade upp mig med dagens bästa (enligt mig). Hon hade glömt bort vad äpple heter på franska så hon hade ritat ett litet äpple istället! Haha! Så det blev väl typ: "Tu veux une ?" HAHAHA! Jag vet, skitdålig humor, men när man är trött är det så himla kul! ...

Och så lite music!



Skön låt. Make her say - Kid Cudi

Dagen innan fredag

Hej Torsdag.
Det betyder Mammas pojkar! Haha, det är bara Ellen som förstår mig... <3 Och om det är torsdag idag betyder det att det är fredag imorron och det betyder franskaprov! (ha, långsögt) Jag skaa plugga! Snart. Om en liiten stund. Jag lovar.
Idag hade jag också utvekligssamtal med min mentor Robert (eller Blåbert kan man också säga) och båda mina föräldrar, det är historiskt att båda kom! Iaf, det gick ju bra, inget intressant, bara mm och aa, och mamma som skämmer ut mig. -.-

Skit vad vädret är hemskt föresten! Igår var det ju snö, det är ju mysigt, men idag smälte den på marken och övergick till blött regn, hårda vindar och mörker. Inte kul!

Nej, slut på kallprat.
Tja!



Min älskade Spotify (som jag lyssnar på nu ofc), skärmsläckarbubblor och typ en lång slutartid. Lite coolt. =)

PS. Nu denna Astrid som kommenterade förra inlägget. Vem är du? Det är lite svårt för oss icke-Astridarna att veta vem det är. Haha, skriv något av era tusen smeknamn eller nåt. Bra du ena Astrid som skrev din email till detta inlägg. =) haha ds.


Yellow

Här är en bild jag gillar. Väldigt gul.



Tänkte bara nämna att jag fortfarande sitter vid farmville och att jag inte har gjort några stora framgångar på läxorna precis. Och snart ska jag duscha. En positiv sak är att jag fick alla rätt på G-delen av matteprovet. 13/13 möjliga. Det ni.

(hörni, inget "ha" eller nån smilys i hela inlägget! coolt.)

Farmville-nörd

Hej! Det var ganska länge sen, jag vet. Men det har varit nåt fel på våran dator hemma hos mamma så vi inte ha kunnat haft internet! men nu ska jag vara hos pappa veckan ut så då blir det uppdatering. =)

Nu har jag fått en FarmVille-kompis, Ellen! Ha, vi sitter och pratar nördsnack skitmycket och bara längtar till att typ få skörda sina plantor och allt! :P Nu sitter jag och nördar, om en liten stund ska jag nog skörda hallonen!

Så, nu är två av de fem proven avklarade! Svenskan och G-delen på matteprovet. Båda gick ganska bra faktiskt. =) Men tills imorron har jag en engelskaläxa som jag inte ens har börjat med, muntlig spanksaläxa och franskaprov tills på fredag! Och dom två har jag typ inte heller gjort nåt på! Aaa! Men orkar verkligen inte... =(

Men nu ska jag nog kolla på mammas pojkar som jag missade förra veckan!

Asta la vista!

Lost

Halloj
idag gick jag hem till mamma, skulle göra läxor och plugga till provet men det blev mest tsädning och mys. Vi tittade på reprisen av DH och mammas kompis Lena kom förbi med tjejtidning och skitmycket godis! Ha, så mamma och jag bröt godisförbudet en liten stund. =)

Nu är jag hemma igen hos pappa och vi åt tacos. Jag ska nog plugga svenska, både till provet och novellen men jag orkar inte. Jag ska också titta på både Idol och mammas pojkar som jag missade i veckan, om jag hinner.

Okej, jättekul inlägg men jag ska tydligen uppdatera mer, haha. Men här ska ni få en låt.



Lost - Coldplay

RSS 2.0