Stöten

Hej!
.
Jag sitter i skolan och försöker skriva klart biologiuppsatsen. Men snart är det lov och då ska jag till Stöten! Men det blir inte som vanligt, Ellen, Astrid och Jossan ska med! Det kommer bli så kul. Ellen är med hela tiden men Astrid och Jossan kommer några dagar. På vägen upp ska vi stanna över hos mormor och morfar, åh vad mysigt. Jag hoppas mormor har bakat semlor.
.

Arrangemang och komposition

Men hej.
.
Mycket att stå i och mycket att tänka på. Men här är jag nu.
I morgon ska vi välja våra individuella val till 2an och 3an och det har varit så svårt. Eftersom jag går musikprofil har jag bara 100 poäng att leka med. Jamen å vad lätt. Värsta beslutsångesten någonsin. Men nu har jag bestämt mig. Jag skiter i viktiga meritpoäng och väljer arrangemang och komposition, skriva musik helt enkelt! Låter inte det helt underbart... Iförsig, om jag kommer med i musikalen i 3an tar jag det istället såklart.
.
Älskar hennes musik. Tänk er det här som en lektion...

Braid a braid, Paint a nail

.
.
.
.
Många håruppsättningar på sista tiden. Inspiration från The Beauty Department.

Går man Natur så gör man

Nu svämmar plugget över mig igen. En knepig biologiuppsats om evolutionen (som ioförsig är intressant egentligen) tar upp all min vakna tid fast inget händer med den iallafall. Idag på fysiklektionen var vår lärare sjuk men vi fick sisådär 24 superjobbiga uppgifter att göra på den 3-timmar långa lektionen. Såklart går största delen av klassen hem men jag och några till nördar stannade kvar. Efter ett tag satte någon på denna video och killarna skrattade i flera minuter och sjöng med till låten, haha. Jag, Ellen och Ella satt och svor ömsom sorgeskrattade för att det var så tråkigt. Annars taggar man sönder inför mattepluggandet i helgen till nationella provet. Mitt liv.
.

6 filmer rikare

I fredags gjorde Ella en, nej två vattenfallsflätor på mig. Jag kände mig som en vacker alv, det var bara de spetsiga öronen som saknades. Såhär såg det ut at it finest.
.
.
Sen stack jag, Ella och Ellen och jag och Ella köpte 10 rutade collegieblock för 100 spänn och stack hem till Ellen! Vi skulle nämligen ha filmmarathon för hon blir galen på att Ella och jag inte har sett några filmer. Vi åt massa gott, såg oändligt många bra filmer och sov i hennes mammas säng.
.
Nu har jag sett svart-vitt, de viktigaste klassikerna och några favoriter.
Hur bra som helst.

Ons 8/2

Hej hörrni
.
De här dagarna har jag varit väldigt hängig, till och med sjuk. I måndags var klassen i Kungsberget och åkte skidor, det var ioförsig kul. I tisdags fick vi höra på lärarna som snackade om de individuella valen-kurserna och man blir bara mer sur över att man inte får välja allt roligt som finns. Men jag tror jag ska ta Fysik 2 (som behövs till läkarlinjen) och Spanska (för just nu vill jag bara slippa franskan). Igår kände jag mig febrig så då tände jag min jordglob och ljusslingan i bokhyllan, bäddade ner mig i sängen och läste en bok och åt choklad. När mamma kom hem hade hon med sig glass för det måste man äta om man är sjuk.
Idag släpade jag med mig en jävulskt tung väska med långfärdsskridskor och kängor och hjälm i bara för att halka runt på Östermalms IP med massa andra snorungar i en halvtimme och sen konka med allt till skolan. Värt.
.
Nu ska jag plugga matte och äta apelsin.

My-knut

Jag tänkte visa knuten jag hade mitt opp på huvuden igår! Fick idén från The Beauty Department. Jag blev alldeles förvånad när jag testade att göra den kvälln innan, att det faktiskt funkade!
.
.
.
Testa själva hörrni!

Fika på lunchen

Tack vare vikarien på biologin igår fick vi en timme längre luchrast så då stack vi och fikade! Eller det var bara jag och Ellen som faktiskt drack något, de andra fuskfikade. Mysigt var det i alla fall.
.
Ellens bild
.
Lovisa kommer vilken minut som helst nu!

Lugn

.
.

Lugn

.

RSS 2.0