Greenheart

Jag vill ha en ny mobil. Önskar mig det i födelsedagspresent. Och jag behöver en ny! Ska räkna upp alla grjer som funkar dåligt/inte funkar:
1. det tar typ 20sek för kmeran att komma upp,
2. ljudlösheten funkar inte,
3. när bluetoothen är på segar mobilen snabbt ihop,
4. när man har startat den måste man vänta några minuter innan man ska göra nåt, annars segar den ihop,
 Och det värsta, som kom för några dagar sen, är att jag ibland inte kan ringa/ta emot samtal, för det hörs ingeting! Men ibland funkar det, så fattar ingeting...

Men det braiga är att garantin har gått ut. Vilket tyder på att...jag behöver en ny mobil.

Och i sånna fall vill jag ha den här.

Ha, miljömedveten som jag är... den är tillverkrad i återvunnet matrial
Men jag har dock hört att den är ganska dyr...

 

Aja, den står i alla fall stolt på min önskelista som jag håller på med i Word!


Soldag

(Sunday)
Hejsan.
Idag sov jag lugnt ut till typ halv tolv, inga sågmaskiner eller hammarslag, byggubbarna har ledigt på söndagar, nice!
Jag vet inte om jag kan lägga in bilderna jag tog med pappas systemkamera för jag tror att när man lägger in bilderna från kameran till datorn kommer alla bilder med, och jag vill ju bara ha de som jag fotade! Så, vi får se...

Just det! Igår blev det en kul lördagkväll ändå! Vid åtta-tiden kom vi till Jossan och hade filmkväll med kola och popcorn, myysigt! Vi såh filmerna Familjen Addams och nån Mary-cate och Ashely Olsen. Ha, tack vare att jag skrev att jag hade tråkigt i bloggen! =)

Puss och kram, skumbanan! <3

 


Ergorapido dammsugare på blocket

Halloj!
Idag så har jag städat en sån där smal dammsugare som stått och skräpat i mitt rum i några år med alla annan skit. Jag tog kort på den, och la ut en annons på blocket. Ha, tro inte jag gjorde allt det själv och med fri vilja, dels vill jag ha ut den från mitt rum och så slapp jag göra disken. ;)

Jag har det segt. Mamma skulle ha kommit med massa grejer hemmifrån oss, bla min kamera, men det glömde hon nog... jag med föresten haha! Hoppas hon kommer nån gång idag, kan inte nå henne på telefonen... vill fota! Men... jag kan ju sno pappas/familjens systemkamera... bara för att testa lite......
A, det ska jag göra.

Åh, skulle vilja att de ska hända nåt kul ikväll... inte bara sitta hemma i mitt rum hela tiden. -.- Göra nåt kul med vännerna, om ni ser det här, smsa mig! =)

Japp, ut och fota första gången med en system var det ja!
Puss!

Toves Idolkväll

Nu är det reklam i Idol!
Min favorit är Tove. Undra varför?? Ha,  eftersom vi heter likadant har vi något gemensamt ;) Skit va nervös jag var när både Tove och Erika satt framför juryn, ha, sa mitt namn i huvudet hela tiden. Och blev glad när hon gick vidare, men också otroligt ledsen för Erikar skull, hon har ju varit i precis samma situation förrut. Men jag anade att det va nåt lurt och blev såå lättad att båda gick vidare!

Attans, ostbågarna är för länge sen slut...
Nu börjar det igen!


Lite nere och trött

Nä, nu ska jag uppdatera! XD
Idag är der fredag. Kom till skolan kl halv 11, NICE, och gjorde klart det sista arbetet med Stockholmstemat med Astrid Å. Sen lämnade vi in allt och för det fick vi en festis och typ som en mumsmums, fast lång och med kockos på. Arbetet var värt det! =)

Sen käkade vi på Tacobar men Jossan var på skitigt humör och vägrade äta. Hon tog ut sin ilska på att hennes sko hade gått sönder på oss, haha. =)
Sen åkte vi in till stan och gick i affärer, tex i det nya H&Met, jättesöt "home"avdelning! <3
Men det var helt tjockt med stressade shoppingtjejer i stan så vi åkte trötta hem.

Jag har segat hela eftermiddan och är lite halvdåligt humör. Är lite nere. Men men, snart är det nog mat ändå...
Hej med er <3

Röd vattenkanna

Usel redigering, jag vet, men jag har ju inte photoshop...
Ja, jag hade bara lust att lägga upp den här bilden, gillar den. =)

Snart ska jag iväg till sången. Och sen blir det väl som vanligt, idol, dator, käka, sega, skriva en sammanfattning om Stockholmsveckan till imorron till skolan.

Jag tror pappa är hemma, ska nog gå upp och prata lite med honom.
Puss. <3


Stockholm

Tjena x2!
Idag så åkte Susanna och jag hem till Astrid Å igen och vi målade klart våra otroligt fina teckningar! Sen kom Astrid J och vi åkte till tunnelbanan. På bussen var också Ellen! Vid tunnelbanan träffade vi alla de andra och vi pkte in till stan för vi skulle gå till Cybertown! Altså typ spela Laserdome! Han som skötte allt var skitkul och alla fick jättekonstiga namn. Jag sa att jag ville heta Tovetott i spelet men det blev Tummetott! Haha =) Och sen fick vi på oss tunga västar och så sprang vi in i mörkret. Det var så jävla kul! Vi var i lag och man sprang runt och sköt på alla ljusprickar man såg. Och vårat lag vann! Och i rankningen kom jag 7:a!
Sen käkade vi på Donken och sen skulle vi göra nån skum vandring på Riddarholmen men vi fattade ingenting... Så vi åkte till Djurgården och gick på Nordiska Museet. Efter det åkte vi hem!

Nu säger pappa att jag måste göra rent HELA köket, skinande bänkar och allt. Jag HATAR det! Och så missar jag ju Idol. Dumma pappa!
Nä, jag springer banne mig upp i en reklampaus! :(

Orgeintering

Tjenare =)
Min Tisdag.
Igår på morgonen åkte Susanna och jag hem till Astrid Å och valde ut bra bilder till en powerpoint till skolan. Sen målade vi av Stadshuset från en bild från Google med akvarell. Sen gjorde vi supergoda tjocka pannkakor och sen skyndade jag iväg till tunnelbanan och åkte till Idrottshögskolan och där skulle vi ha orgientering! Jossan och jag joggade/gick tillsammans och vi hittade alla kontroller och fick VG! Jag gillar att orgientera =)
Ha, på kvällen storhandlade mamma och jag i Arninge och så köpte vi bla en skottskärra, ha om ni ville veta det ;) Sen när vi kom hem lagade vi jättegod hemmagjord pizza!

I Lill-jans-skogen sprang vi runt i. =)


Sun shined flowers


Ha, vilken krydda är det här? Den som gissar rätt får... stora gratulationer! Hihi =)





















Nice va? Skriv gärna vad ni tycker. =)

Stockholmsvecka

Idag var det första dagen på hela Stockholmsveckan! XD
Det är så att vi inte kommer gå i skolan som vanligt och inga riktiga lektioner och läxor! NICE! Vi har fått massa uppgifter som vi ska göra nån gång under veckan som är i Stockholm.
Idag gick hela klassen en tretimmars-vandring på Söder och små grupper presenterade en historisk grej, typ en byggnad eller ett torg. Jag, Astird Å och Susanna hade och Faggens Krog.
Det var faktiskt ganska kul =)

Snart, om några minuter (!!) måste jag byta om och åka iväg till dansen. Ska bli kul, känner för att dansa, ha klockan halv nio..... =)

Bilderna på blommorna jag tog i helgen lägger jag nog upp imorron, då jag har lite mer tid. =)
Nä, måste pysa! haha
Bye <3

Lördag och Söndag

Hallojsan!
Okej, tar det lite snabbt nu.
I lördags var Jag, Sofia, Sofias pappa och Ulla inne i stan och träffade en italiensk tjej som hade flyttat till Sverige och skulle jobba här. Eftersom hon pratar italienska ska hon kanske undervisa mamma och mig i det lite! Hon var verkligen jättetrevlig. =)
Vi lunchade i Gamla Stan och på Hötorget köpte jag en stor fin blombukett till mamma. Hon blev jätteglad =) <3

Sen åkte de andra hem till Uppsala och jag fick skjuts hem till Jossan för vi alla tjejer skulle ha tacokväll! Det var jättekul, satt typ och pratade flera timmar i streck. Och Jossan bjöd på sin eftertracktade kaka som var degestivebotten, hemmagjord vitchoklad-glass och hallon på toppen, supergod!
Kom hem typ 12 haha =)

Idag gick jag upp typ halv 12 och segade runt.
Just det! Jag har glömt att berätta att vi håller på att göra om stenläggningen på framsidan av huset! Det kommer bli jättefint. =) Så sen när Kris kom hem hjälpte jag honom att bära bort några av dom gamla fula stenplattorna. Sen var det ju så fint väder idag så jag tog en liten fotorunda runt huset och fotade blommor och sånt. Sen har vi spelar spel och bara tagit det lugnt.

Men nu ropar mamma att det är Poirot på TVså,
Hejdå! =)

Cirque du Soleil

Hej.
I fredags var jag ju i Globen och såg Cirque du Soleil (stavade fel förut). Jag kan inte beskriva tillräckligt hur fantastiskt det var! Helt över förväntan! Det var det häftigaste jag har sett! Dom gjorde akrobatiska saker man inte trodde var möjligt att utföra och man skrattade många gånger. Alla är så jävla duktiga och starka.


Det var det här sköna gänget vi såg.


En av alla de konster de gjorde.

Om man får chansen att se dom igen ska jag absolut ta den.

Circus Soleil

Hej Hoppsan!

idag gäller det, idag smäller det! Ikväll jag ska till Globen och se på cirkus! På något som kallas "Circus Soliel". Inga elefanter och sång utan jg tror det är mer akrobatiskt och slänga sig i linor och sånt! =) Ska verkligen bli skitkul! Senste gången jag var i Globen (eller "ericsson globe") var när jag såg Abba the musical.
Nu ska mamma och jag gå med Sofia, Ulla och Sofias italienska pappa Fransesco!
Men först ska mamma och jag åka till shoppingcentret som finns vid Globen och köpa lite grejer och sen ska vi käka middag med dom andra.
=)

Idag hade vi sovmorgon till halv tio (tack du där uppe!) och det var franskaprov. Det gick faktiskt bra, förrutom att vår lälare hade tagit med massa grejer som vi inte skulle ha övat på. Men jag hoppas på ett MVG! =)
Sen var en kille i vår skolan från teater och vi fick göra massa övningar. Ganska kul faktiskt! =)
Ha, udda skoldag, vi slapp både matten och spanskan, NICE!

Nu kommer nog mamma hem och vi ska nog snart åka iväg!
CIAO BELLAS!


Google

Ny header!

YES!
Yes yes yes!
Jag fixade helt själv att byta ut headern!!! Visst är den inte lite cool? Den blev bara gaanska stor men jag tycker det blev bra ändå. Vad tycker ni?

Men några problem återstår ju, såklart. Dels att den urgamla jättefula headern är kvar när man tex ska kommentera, och att menyn är för mycket till vänster. Fult. Nån som kan snälla hjälpa mig med dom två sakerna??? skulle vara super! =)

Nu måste jag springa upp och käka
TJO! XD

Strawberry swing - Coldplay

Just det, har nog fått en ny liten favoritlåt: Straberry Swing! Med Coldplay =) I början kan jag inte låta bli att le. Den låten är bra när livet är ganska surt för en. Melodin i början verkligen säger "Its gonna be OK".
Haha, på nåt sätt tänker jag på typ en blandning av Ellen och Astrid J! Vet inte varför =)



PS. Ha. Jag kan inte sluta lyssna på den! =) DS.

Glad

Hej.
Gör ett inlägg mest för att jag måste bara säga att på alkohol-läxförhöret fick jag MVG! Skitglad och helt överraskad! Okej, det kanske inte är så stort, men för mig är det det för det ju mitt allra första MVG! WIHOO! =)

Igår är det franskaprov så jag måste plugga gärnet ikväll. Fast nu orkar jag inte. =)
Och om en stund ska jag iväg till terminens första sång! Ska bli så kul att sjunga med min lärare/sångpedagog Anna och Cornelia!

Sen måste jag duscha och titta på idol, och seen på den lediga tiden kanske jag kan plugga! Ha, det är som sötaste Elin sa "1:a prioretet kommer dansen, sen kommer One Tree Hill (hon är galen i det) och sen kommer skolan!" Haha =)

Nu har jag typ fått nån underlig kramp i ena handen så måste väl sluta skriva då
Hej med er! <3<3<3


Å skit! Fan, faan! Herregud! Mamma, vad ska jag göra?!?!?!? Panik.

Hallå.
Idag har det varit en ganska jobbig dag.

Det började med att morgonen var en ren mardröm! Helt hemsk! Jag hade sovmorgon (ok det var ju bra men) och mamma hade redan gott till jobbet. När jag gick ner på nedervåningen gick tjuvlarmet igång! Det är så skithögt att man inte hör nåt annat och jag fick typ panik! Jag försökte låsa upp dörren och öppna den men det gick inte att öppna den! Då tog jag telefonen och rusade upp på övervånigen och ringde mamma. Hon sa att jag skulle trycka på massa knappar på en dosa vid mirkon och jag rusade ner med fingrarna i öronen och tryckte flera gången men inget hjälpte! Jag sprang upp och ringde mamma igen och hon sa att jag skulle försöka öppna dörren och jag försökte igen men nej såkart. Jag var skiträdd att pipandet ekade över hela kvarteret och att grannarna skulle komma springande och tro att jag var en tjuv! Ringde igen och mamma svarade med ett trött faan och hon var nära att komma hem fast det var jättelånga köer, men hon föreslog att jag skulle trycka länge på knapparna, så jag sprang ner med telefonen tryckt mot örat och tryckte länge. Men efter ett tag, när jag inte tryckte slutade det plötsligt att tjuta! Herregud vilken lättnad det var! Mamma och jag pratade om vad som hade hänt och vi kom fram till att hon hade låst med "larmnykeln" och så och när jag kom ner på nedervåningen hade kameran sett mig. Så jag låste upp med larmnykeln innifrån och jag kunde öppna dörren. Puh! Ha, hon tyckte jättesynd om mig, ha, jag också! =)
Och allt detta hade typ tagit en halvtimme och med det försvann min härliga lugna sovmorgon och det bev en vanlig stressig morgon. Haha.

Och idag började min "period", längsta dag på veckan, varit skittrött och trög, fick hämta Sander och laga mat till ungarna med Jenny och så måste jag plugga jättemycket.
Ha, annars mår jag bra! -.-

Men just det! På spanskan fick vi jättegod saft. Det var typ det ända riktigt positiva på hela dan! =)
Hej på er! <3

Vinter och sommar

Hej, gud vad jag är trött...

Imorse när jag vaknade hade mamma haft ett fönster öppet under natten så då var det skitakallt! Jag satte på mig en jättevarm och mysig stor tröja och det var också skitkallt när jag gick till bussen. Men frammåt dan blev det ju 18+ och skitvarmt och när vi satt ute i solen svettades jag som en gris och ångrade att jag hade tagit den tröjan. Ha, alla andra hade typ T-shirt! 

Jag kom hem typ kl 2 för våran krupp på slöjden fick sluta tidigt idag, yippie! Och när jag kom hem var det som sommar och jag ångrade att jag inte hade tagit med mig kameran från pappa, är på riktigt fotohumör nu! Och så är jag hungrig...

Haha, klag klag... Men jag får tänka ljust för när mamma kommer hem blir det Desperate Housewives!
Hej på er!


Season 1 eftersom det är den vi tittar på nu!


Plommon

Halloj!
Ville bara säga hej. (och är tvungen att uppdatera eftersom jag inte vill ha några spam av en viss Lovisa!)

Jag är hemma efter pianot och har det kul med mamma. Ha, hon får stå ut med allt mitt musikpratande. (ni förstår vad jag menar, ni fattar ju ingenting!)
Efter att vi hade den sketajobbiga joggingen på idrotten idag så har jag fortfarande lite ont i muskeln mellan axeln och nacken. Ska nog sträcka ut den på dansen ikväll (inatt, haha).

Mamma har plockat några av de tusen plommon som växer på vårt träd. Smakade på ett men fick såklart stor allergisk reaktion, men attans vad gott! Och i kylen stor det en skål med nyplockade hallon. Det är härligt att ha en egen liten fruktträdård!

Japp, mamma säger åt mig att duka (klart jag dukar hemma hos mamma! =) så...
Tja!

Misslyckad.

Jag är inte på något toppenhumör, direkt.
Vid lunchen frågade pappa/marie vad jag va bra på att laga (mat). Jag sa lite grejer, tex en konstig grej där man steker vikta tortillabröd med rostbiff, tomat, ost och pepparrotsvisp i. Då sa dom att jag kunde åka och handla det och laga middan ikväll... Så ja, vad hade jag för val??
Cykla iväg i regnet och skulle handla alla grejerna jag behövde. Sprang runt i hela butiken och hittade inte pepparrotsvispen (men till slut gjorde jag det), det var skitlång kö, ch jag var skitorolig om pengarna skulle räcka. Cyklade vinglande och blöt hem i regnet.
Skulle laga maten, har aldrig gjort det själv förut, sett mamma göra det. En tomat var dålig och typ alla blev brända. Och sen visade det sig att jag hade köpt helt ren riven pepparrot, som är skitstark! Dvs nästan hela den otroligt fantastiska middagen förstörd...
Det ända positiva var nog att jag fick två tummar upp av pappa och att jag slapp städa undan i köket. (fast det gjorde jag iförsig både efter frukosten och lunchen...)

Jag skiter matten som jag ska ha gjort tills imorron, fattar ingenting...
Tack och hej. Nu ska jag duscha och sova.
:(

PS. nu lyssnar jag på "the pretender". I den låten utrycker de iaf sig ilska gott och väl. DS

Troy och inredning

Hej Hopp!

Igårkväll, typ klockan 22 satte jag på filmen Troja/Troy. Den är så jäklans bra! Genom nästan hela filmen har jag en klump i halsen och när den skitbraiga låten börjar i eftertexterna är jag som hypnotiserad...
Jag har sett den jättemånga gånger och kan se den många till...
Ha, kanske för att dregla över Akilles... <3



idag har vi funderat lite på hur mitt rum ska arta sig. Jag har precis ritat en liten ritning över mitt rum och hur möbleringen ska vara. Det blir inte riiktigt som jag vill, pianot vill jag bara ha bort, spelar aldrig på det eftersom det är helt ostämt och pedalen är trasig, det tar bara plats! Men föräldrarna förbjuder mig att slänga ut det, såklart...
Men idag tror jag vi ska till en möbelaffär (surprice!) och efter det köpa joggingskor, äntligen!

Ni gillade den eventuella headern, så vi får se! =)

Bye!


Famberade bananer! HAHA!

Här är den!
Min morbror skämtar då om att vara en självgod tysk kock och är skitlöjlig ocg ska då flambera bananer. Eller en halv banan med alldeles för mycket konjak! Asså gud säger jag bara.
De andra är då mina kusiner och deras mamma och min mamma. Det är hon som säger åh gud i slutet. Jag garvar och skriker, hahah!

Sorry att den är på snedden, fick den inte att stå upp! Ni får vrida på huvudet!


Gillade ni det? Ge en kommentar! XD

Snart kommer en video!

Nu håller jag på att ladda upp en video på youtube för första gången! Sen ska jag visa den här på bloggen!
Jag är tyvärr inte med på den (är ju bakom kameran).
Men det är förra helgen när kusinerna var hos mamma och mig och min morbror flamberade bananer!!!! SKITKUL! Ha, garvar varje gång jag ser den!


Ett suddigt smakprov!! Hahaha xd


Gud mårning!

Haha, YES! Äntligen kan jag skriva den rubriken! Jag brukar ju alltid vakna på helgerna 11-12 sådär och inte blogga förrän sen, men nu är det fortfarande morgon! typ...

Längtandet efter en systemkamera blir allt starkare. Igår sa Pappa nåt om julklapp, men jag sa då, varför inte till min födelsedag! Haha. Fast han sa faktiskt att han har hittat på en födelsedagspresent till mig redan! Nyfiken?? 8)
Just det, jag fyller år i slutet av oktober, ganska långt dit, menmen... =)

Nu är de andra borta på nån möbelaffär, och sen ska de bort till en annan möbelaffär... och imorron tror jag att vi åker till Ikea. Ha, ja så är det om man har skaffat tyyp 5 rum till och ändrar på hela huset! -.-

Har gjort lite matteuppgifter för att jag på nåt konstigt sätt ligger efter i planeringen, höhö... men har tröttnat för stunden, söndagen finns ju också. =)

Åååww, jag hörde precis en bygggubbe visla helt i fel tonart till en låt, hemskt! haha XD

Nä, nu får du skärpa dig Tove, NU SKA DU DAMMSUGA!!!
Japp, tja.

Kanske en header?

Yo
Sitter och tittar på Heroes och håller på med Picasa sammtidigt. Jag har gjort ett collage som kanske kan bli en header, vi får se. =)
Ojdå, nu slutade visst Heores.

Vad tycker ni om den? Gillar ni den? Kommentera gärna =)


Reklam

Sitter och bloggar i rerklamen i "kändisdjungeln", var lite nyfiken på var det var.
Har ju kollat på Idol, och skit vad duktig hon sista tjejen med de långa rastaflätorna var! Skit asså!
Och gud vad jag garva vid "du ser ut som en av de sjungande tre grisarna"!

Nu börjar det igen!


"Nu är det fredagsmyyys, om det så är det sista jag göör!"

God Kväll.

Snart ska jag titta på Idol, måste ju följa det! Det är kul att en ny sesong har börjat =)
Idag har pappa kommit hem från Spanien från en afärsresa i två dar. Lyckans ost...
Vi har precis käkat en god middag och ska snart proppa i mig ostbågar! Höhö...



I helgen ska pappa och jag köpa ett par joggingskor till mig! För vi tänkte jogga tillsammans några kvällar, bra för mig till konditionstestet som kommer snart i skolan!
Och så tänkte vi kanske åka till Ikea och köpa lite grejer till huset och mitt rum! Ska bli kul när det äntligen händer nått med mitt hemska rum!

Nä herregud, nu känner jag att jag måste gå på toaletten!
God Kväll!

Inskickad

Halloj!

Nu är jag äntligen klar med min lilla berättelse om Pinkie Penny! Man skulle ha skickat den till lärarens email innan kl 5 och precis när jag var klar och skulle skicka den funka inte internetet, typ kl 16:50! Så jag startade om datorn och skickade den typ kl 16:58. Men jag skickade till fel mailadress! Så tillslut blev storyn ivägskickad typ 17:03, tror ni jag klarade mig??? Vi får se.... haha

Nä, nu ska ni inte få höra något mer om Pinkie Penny!! =P

Idag har jag inga läxor, det är nice! Snatr ska jag kolla på Idol, sen duscha. I skolan på svenskan, sista lektionen somnade nästan jag! Fattar inte hur man kan bli så trött...

Hejdå =)

Blääääää

Haha.
Skit.
Har bara skrivit några meningar till på min himla barnsliga saga. Kommer verkligen inte på vat jag ska skriva! Jag får ju stressiga skuldkänlsor tills imorron men jag kan verkligen inte rå för att det står helt still i huvudet!
Men jag troor att berättelsen senast ska vara inskickad till läraren nån gång på eftermiddan, hoppas jag får lite inspiration på dagen då!

Dum som jag är sitter jag och väntar på att Heroes börjar, sent och allt, men det är ju så himla bra!

Pinkie Penny

Gud.
Jag håller på min engelska berättelse och det går trögt, väldigt trögt... -.-
Pinkie Penny är en liten minimänniska som bor i en trollskog. Hon ska gå och plocka blåbär och så händer massa grejer på hemvägen. Jag har typ ingen aning om vad som kommer hända (kommer på medans jag skriver, dålig teknik!), men vitsen är att hon inte har några blåbär kvar i sin lilla vagn när hon kommer hem.
Är det någon som har ett förslag på vad som kan hända?

Och grejen är att den måste vara två sidor lång fast med 12 punkter och dubble-space. Och den måste vara klar imorron...

Haha, nää måste go on.... yo


Slö...

Tja
Nu ska jag bara skriva ett kort inlägg. För jag har egentligen massa läxor att göra och jag har redan slappat hela eftermiddan (ja, eller jag slutade skolan halv fem då) med att kolla runt på nätet och bloggar och skit så nu måste jag verkligen bli bättre på att bli effektivare! Fast jag bytte precis ut en trasig glödlampa! (stolt) Men gud vad jag måste städa på mitt rum, har sjkutit upp det nu hela tiden!! (för de som inte fattar är jag hos pappa)
Fast sen vill jag förstås kolla på idol ikväll...

Nä, hej med er! -.-

PS. tre grejer om bloggen/blogg.se. Statistiken har ändrats (eller ja, för ganska länge sen), finare nu tycker jag, det är jätteirriterande för jag kan inte se uppdateringarna, bara det som hänt idag liksom, och, jag har bytt namn på kategorin "Lite kuligheter =)" till bättre "Roligt=)". Det var det. DS.


Min 8 September

Hej. Tisdag idag. Skönt med inga aktiviteter, bara till skolan och sen hem...
Sitter och lyssnar lite på Carrie Underwood. Ska nog egentligen göra läxor... som alltid =)  
Mamma är nog snart på väg hem. Hon skulle köpa bla mjölk för igår efter dansen när jag var hemma igen drack vi flera koppar o'boy och spelade kort. Ha, typiskt mamma och mig att bestämma oss halv elva på kvällen att spela några parti skitgubbe!

Idag ska vi bränna över några DH-avsnitt till en DVD och ha DH-maraton! Iaf två avsnitt... =)
Idag i skolan var det skolfoto, och det gick väl hyfsat! Fick ta en supersnabb blick på både klassfotot och porträttfotot, blek och finnig men annars var det väl bra! Hahah XD

Jaaa, nu har jag inget mer att säga tror jag...
Puss och Kram! <3


En bild på en smaschad M&M. Italien. Vet inte varför jag lägger upp den här bilden till det här inlägget... Nu blev jag sugen på M&M's... =)

Gröna Lund x 3

Hallå!
Jag vet att det har varit usel uppdaterning nu i helgen. Mina kusiner från Falun har varit här och Sofia var ju också här!
På lördagen var jag på Gröna Lund för tredje gången den här helgen!! Det var jättekul! Ha, vad annars...
Min morbror/gudfar Anders tummade kvällen innan att vi skulle åka Insane. Ha, han är ganska stor/lång så mamma var orolig om han kunde åka den, men han klarade sig med 4 cm, haha! Han har skitnervös och när vi åkte upp sa jag att vi skulle le och vinka till dom andra där nere. Haha, så kul...
Jag såg jättemånga kändisar för hela dar repade de till Sommarkrysset! Jag såg Anna Bok med sina barn, Ola, Han sångaren från Europe, några musikalartister och Måns Zelmerlöv!
På kvällen hade Sofia kommit och vi hade det kul.

På Söndagen var det inte mycket jag gjorde. Alla åkte hem och så. Jo, jag städade handfatet och toaletten! Ha, Ellen frågade vad jag hade fått, pengar eller så, men det är klart jag inte får nåt för att jag städar toaletten! Jag är inte riktigt uppfostrad så... =)
Och sen på kvällen laddade mamma och jag över det allra första avsnittet på Desperate Housewifes sesong 1! Skitkul att se!

Nu är jag hemma för att äta middag efter pianot och ska om två timmar iväg till dansen! Aaaa, jag kommer somna mitt i en diagonal...
Nu ska jag fortsätta på en engelska-berättelse som ska vara klar på torsdag. Den handlar om Pinkie Penny, en liten minimänniksa i en trollskog! Hahaha... bye

PS. Mitt ansikte har tydligen några fel. På lunchen upptäckte jag att ett av mina ögonbryg är högre upp än det andra och att jag inte kan rynka på näsan normalt som alla andra! Haha. DS. 

Dansmusik

Yo.
På dansen är det två skitbra låtar. En till diagonalen och en till själva korografin. Här får ni lyssna på dom!


We walk - The tings tings



Change - Daniel Merriweather

Jag vet att det är uselt ljud men de finns på Spotify!
Och åter igen, nån som kan berätta hur man skippar videon när man tar från Youtube??! Skulle vara snällt om nån sa det =)

Dagens Outfit

Här är dagens outfit! Fast egentligen är det inte det. Hade på mig en annan tröja på mig i skolan.
Efter skolan åkte vi ju in till stan och jag bytte tröjan till Small, den som jag har på mig nu. Asså de svarta jeansen är de skönaste byxorna jag har! Så mjuka!





Ha, nu är mitt hår också fint, nytvättat. Höhö! =)

Just det! I helgen kommer min mest älskade morbror Anders och mina kusiner! Och Sofia kommer ner! Skit vad jag saknar henne!!! Systar ska inte vara ifrån varann... <3


Någon som vill ha tre småsyskon?

(ha, nej skoja bara, de är verkligen inte till salu! De är ju mina älsklingar! <3)
Tholahej
Nu sitter jag vid pappas dator för internetet funkade inte på min dator nere i mitt rum. Ska kanske bära upp den och testa, om jag orkar, haha!
Men jag har faktiskt tagit bilder på de nya kläderna men de är ju på min dator, så dom kommer väl nån gång. =)
Marie och småskitarna är tydligen på IKEA och självklart ska de käka middag där... Samma visa vaarje gång... bäst att vänja sig, jag tror jag tar pytt-i-panna...
Just det. Igårkväll blev det inte riktigt som jag hade tänkt mig:
Jag fick jag hämta Sander, laga mat med vår "barnflicka" Jenny (snackar bara engelska). Sen gick hon hem och jag var själv med alla barn. Och jag hatar när man har en potttränande unge i huset. Såklart kissar Siri på sig... Hon ba "Tove, jag kissar!" jag sprang och hämtade pottan men såklart är det ju försent... Fick duscha av henne, sätta på blöja och nya kläder, tvätta fotöljen som hade fått sig en liten sköljning och hoppas på det bästa... Och sen göra välling... Sen kom pappa och Marie hem och jag flydde ner i mitt rum...
Härligt att vara storasyster...
Och just det, när Sander och jag gick ner till mitt rum för han skulle få sin present hörde jag efter ett tag två tjutande seriner! Jag sprang upp som en galning och trodde att nån av tjejerna hade ramlat från nånstans och var på väg att dö, men när jag kom upp till övervåningen står Hedda och Siri och störtgråter mitt i trappan! Ha de visste inte var jag hade tagit vägen och var jätterädda! Ha, bygggubbarna som bygger vid trappan tyckte det var skitkul...
Ha, sen pappa ba "Du, visst är det inte kul att känna att man har ett ansvar?" Jag ba "ööööhhh, joorååå" med stoor ironi!
Ha, ja, så kan det va...

Hemma på håltimme

Hejsan
Nu är jag hemma en kort snabbis på en håltimme! För efter skolan tänkte vi åka in till stan igen, mest för att Astrid J vill köpa ett par skitsnygga skor som hon såg igår. =) Och när vi nu ska in till stan passar jag på att byta den gråa tröjan från Gina till en storlek mindre. Och så ska vi nog också fika lite! <3
Nä nu börjar snart SOn! Bye!

Shopping with my best friends!

Tjolahopp!
idag har det varit studiedag! Supersmart det där med studiedagar, speciellt på mittendagen i veckan som vi brukar sluta halv fem, haha. =)

Jag mötte Astrid, Astrid, Jossan och Ellen klockan 11 och så åkte vi ner till slussen och gick runt på Götgatan! Vi gick i alla möjliga affärer. Sen åkte vi till T-centralen och käkade på BurgerKing. Sen gick vi runt och shoppade på Drottning-gatan.
Och jag har köpt tre saker! (Mycket för mi när jag shoppar)
En grå långärmad tröja med rosa ränder på från GinaTricot. En sån där som typ alla har, fast vit med svarta ränder. 149 :- för dom som inte viste det. =)
En grå kofta från Cubus. Väldans praktisk. 199:- men man kunde också ta två färger för 299:-, men av nån anledning nappade inte jag på det, ha typiskt mig. Gillade inte de andra färgerna...
Ett par svarta jeans från Weekday. Dom är nattsvarta och strechiga och njuka. Mina första Ceep Monday-jeans faktiskt!

 Tillsammans blev det visst 750 spänn! Ups! Ha, nu får jag vänta tills jag köper nåt! XD

Imorron ska jag nog ha på mig de svarta jeansen och den gråa tröjan, ska jag kanske göra en "dagens outfit"? Ha, har ju bara två på bloggen änn så länge XD

Puss! <3


Ha Weekday-bilden är lite söt. <3


Herregud

Nä nu ska jag skriva ett inlägg. Men jag har mycket bra föklaringar på varför jag inte skrev igår och i förrgår. =)

Iförrgår var vi ju Grönan! Och jag åkte uppskjutet!! Det är det värsta jag har gjort!! Astrid J satt brevid mig, tur det! När vi var längst upp fick jag typ panik, seriöst, jag hyperventilerade, genom näsan! Jag var så rädd att jag skakade i hela kroppen, till och med huvudet skakade! Och när man rusade ner skrek jag typ genom näsan, för att jag var rädd att käkarna skulle slå ihop! Haha efteråt kunde jag knappt gå...
Det var också typ Svamp-Bob-konsert och då fick vi se bla. Molly Sandén, Marcoolio, Alice och Nanne Grönvall uppträda! Skitkul fast det var skitmycket folk! Fast vi missade tyvärr E.M.D och Alexander Ryback, dom hade varit kul att se, men då var vi upptagna att åka insane flera gånger, såklart! XD



Igår var det skola. Måndagar är absolut den jobbigaste dagen i veckan!
Efter skolan var det terminstart på pianot! Och ofcorse glömmer man noterna höhöh! Sen var det hem, käka middag och spara krafterna lite och sen iväg igen! Till dansen som börjar 20:45! När jag gick till tåget var det redan mörkt och kallt! Och min grupp är avancerat stadie och det var typ bara 15-16 åringar! Och jag hade ju missat en lektion men jag klarade faktiskt dansen väldigt bra....=) Jag såg Elin och Sofia, vinkade till dom. =)
Sen kom mamma och hämtade mig och jag tog en snabbdusch och stupade i säng...

Den här dagen får komma i ett annat inlägg =)

RSS 2.0