Härlig glad sommartjej

Glatt sommarHEJ från mig!

Jag är så glad. Mitt sommarlov är perfekt. Igår kom jag hem från mitt underbara Italien och imorron ska jag ut till en ö längst ut i skärgården till en stuga utan el och vatten med pappa, Marie och mina ljushåriga små troll. Där ska jag sitta och tänka på en klippa, titta ut över horisonten och njuta.

Eller helt perfekt är mitt sommarlov inte. Jag saknar mina fina vänner. Jag har sett hur kul ni har haft under tiden jag har varit borta och saknar att vara med er.


Sommarhej i solhettan

Hej.
Jag har det fantastisk på mitt sommarlov. Jag har myst med familj och vänner, haft en underbar konfirmation, fått en ny bästa vän, blivit brun, ätit massa gått och onyttigt och ska nu imorron kl 6 till mitt kära Italien.
Så att ni vet liksom.
=)

Nu försvinner jag bort för ett till tag
Hej svejs!

Tillbaka från de 17 bästa dagarna

Hej kära ni!

Nu har jag kommit hem från mitt konfaläger! Eller, jag kom egentligen hem i onsdags. Fast jag har liksom inte riktigt kommit hem ändå. I mina tankar är jag fortfarande kvar på kilsbergsgården med alla underbara människor runt omkring mig. Jag kommer få en chock när jag inser att jag aldrig kommer komma tillbaka dit. Igår var det rep i kyrkan hela dan inför konfirmationen. Imorron smäller det! Jag längtar så!
Idag ska jag in till stan och köpa presenter och fika med pappa som jag inte träffat på mer än en månad!

Och hörrni, nu under sommaren kommer jag inte skriva mycket här på bloggen. På sommaren ska man inte sitta inne vid datorn och tvångskriva på en blogg, när man kan ligga ute i solen på gräset.

Peace out homies!

RSS 2.0