Mina julklappar

Denna jul har jag blivit så bortskämd. Herresatan vad många julklappar jag har fått! Mamma, nästa jul önskar jag mig att få färre julklappar, tack. =)


1000bitars pussel - spel - Sofis Mode - akademibokhandelns presentkort - strumpbyxor - raggsockor - lyckohalsband från Tanzania - Levi's curve ID jeans - puder - två julskivor - novellsamling - rakblad (mamma, dolt meddelande?????)  - bok Revolt - aloe verakräm från Tanzania - 5års dagbok - sminkborttagningsmedel - ansiktsvatten - body butter

Och så la grande finale...


Ett par längdskidor!!! Herrejösses, tänk att få åka Ungdomsvasan på nya egna proffsskidor...





Premiäråket gjorde jag igår med mamma i Falun. Vi åkte 1 mil!

God jul i efterskott!

Igårkväll bilade mamma och jag ner i vår fullproppade bil till Stockholm. Jag har haft det så otroligt härligt hos mormor och morfar med alla kusiner, som alltid. Julen har varit så idyllisk den bara kan bli. Vi har varit ute på isen, ätit god mat (mormor, du är en gud) fått otroligt många julklappar och spelat spel. Fotoisperationen har också kommit tillbaka, lite sånt ska ni få se senare.

Jag ska också visa vad jag fick i julklapp, men just nu hinner jag inte för jag ska åka skidor med Ella!


Dan före dopparedan...

Tuddles alla så bloggläsare! :D

O M G asså skiiit, en dag kvar liksom!! Typ can you believe it liksom??

Igår var jag och julandlade inne i stan med Pappa, å så mysigt det var. Sen på kvällen insjuknade jag snabbt i nån slags öroninflamation. Det gjorde skitont i högra örat och jag hörde knappt nåt, som om nån hade satt på ett lock. Så jag låg där på min säng, tyckte synd om mig själv och väntade tills trummhinnan skulle spricka. Sen käkade jag några Ipren och somnade. Nu denna morgon är min dövhet som bortblåts och jag mår bra igen!

Vad är det för fel på mig?

Anyway. Idag har jag fått lite tidiga julklappar från pappa och Co. eftersom jag firar jul i Falun. Jag fick ett puder och ett par Levis passa-kurviga-tjejer-jeans! Vi var och provade ett par sånna igår och jag sa extra tydligt storlekarna så... Av systrarna fick jag lite leksaker och en gammal bok som var ...fint hrm inslagna. Man får tacka så mycket!

Snart ska jag till mor min och ikväll far vi opp till Dalalandet. Trevlans ju!

Ha det så bra!


Jag förra julen. Då var man snygg altså...

VRG, here I come...

12 MVG! 12 fuckin' MVG!
Herrejäklar, det trodde jag inte!
Just nu är alla tjejorna hemma hos Åstrid och vi gör macarons, igen. Allt är kaos och så, men jag sitter här i min tomteluva och är glad ändå. =)
Ses sen!

Isolerad i TVrummet

Denna måndag var jag hemma från skolan. Är inte så fasligt sjuk egentligen, lite huvvuvärk bara, men det är nice att slippa skolstädningen. ;)

Så hela dagen har jag suttit vid TVn och kollat på bla reklam, top model, 7heaven, oprah och TVshop. Sisådär när de andra slutade skolan vid kl 2 fortsatte jag med mitt liv. Imorgon ska jag komma på julavslutningen och få reda på mina betyg!!

That's all.
Good evening.

Glasmåleri

Denna helg är jag i Uppsala och vi har julbakat och målat glas! Igårkväll blev jag tyvärr sjuk och idag är jag jätteslö. Tråk.

Men jag tänkte visa de glas jag målade igår! Vissa blev faktiskt väldigt fina.












Och de här fyra är mammas glas.

Ja, det var väl det.
Ha det så bra folket.

Tankar vid pianot

Pianot är min bästa vän. Det är där jag tänker. Försvinner bort från tagnenterna med musiken.

Denna gång tänkte jag på:

Jag vill så gärna hålla på med filmmusik i framtiden. Den är så kraftfull i filmer, utan att man ens tänker på själva musiken i första taget. Och så är den så vacker...

Just en tagnent, låga D, när jag trycker på den skallrar något i gardinstången vid fönstret. Det är så otroligt störande.

Jag är faktiskt en himla bra lirare på piano.

Dan före dan före dan före dan före...

Tjeenare tjeenare.
Idag har jag varit i skolan i en och en halv timme, den mest onödiga skoldagen jag har varit med om. Men jag har blivit kallad tjallare av en som jag helst aldrig ser igen. Fast hon sa att tjalare lyckas bra i livet, så det är ju bara att tacka och buga och hålla med om! =) Fast det där med att tjallare inte har några kompisar...hm... stackars blinda flicka...

Men jag är glad i alla fall för ikväll tar jag tåget upp till Uppsala och träffar Ulla och Sofia! Vi ska julpyssla och baka och sånt mysigt!

Rätt så många julklappar är fixade så det känns skönt. Ett julkort till min fransos har jag också skickat iväg. =)

Nu ska jag öppna chipspåsen jag har gömt i mitt rum så att inte mamma hittar den och äta...

Dags för utgång!

Ja! Ni hörde rätt! Ikväll blir det utgång, på en måndag! Asså skiiit det kommer bli så fekke kul! Vi ska hem till Astrid och baka cupcakes och göra manikyr, sååå mysigt! Jag ska bara ta på mig min onepiece och sen är jag out the door liksom!

Tuddles!


Nu tändas tusen juleljus










Asså skiiit

Igår var jag hela dagen hemma hos Astrid den långa och vi bakade misslyckade macarons och myste. Sen kom Astrid den korta och så åkte vi pulka och lekte kurragömma i snön. Jag var som en fnittrig 8åring igen.

Idag har mamma och jag åkt premiärturen längdskidor, det var skönt. Nu måste jag träna stenhårt inför Ungdomsvasan i februari!

Men nog om det. Jag ville egentligen bara visa några foton jag just tog.
Nähe. Det gick tydligen inte. Då får ni se dom någon annan dag då.

Puss och kram, skumbanan!

Inception

Igår drog Astrid da grandma hem oss till sig och tvingade oss att se den otroliga filmen Inception! Såå krånglig men såå cool... Tänker på den fortfarande...

 

Da Trailer:

 

 




Hihihihihihi (mitt hysteriska fnitter) eller den här var också kul!


Glitter, rött band, lingonkrans...

Tjenare hörrni!

Trevligt med mycket kommentarer tycker jag! Fast det är nåt fel på blogg.se för jag ser inte alla på översiktsidan.

Men iaf. Igår var det den stora luciadagen, i alla fall för mig. Jag gick två luciatåg i skolan och ett på kvällen med sången. Och så tåget på torsdagskvällen för föräldrarna också. Nu är det bara two more to go! Jag har räknat ut att jag kommer sjunga Luciasången 12 gånger totalt...

Nog om sång. Snart ska jag hem till Astrid. Det var meningen att vi skulle sticka och baka (wannabe mormor?) men jag glömde mig stickning i skolan så det blir bara bakning! Men att bara vara hemm hos Åstrid är en ren lycka...

Tjingeling!

Hockey hockey!

Denna onsdag har varit lång. Lång skoldag, snabbt hem, iväg på andra öppet huset på gymnasium och så vidare till ishockeymatch! Det var en bekants son (lika gammal som jag) som spelade och det var så jäkla coolt att se på! De var grymma! Jossan&Astrid, jag såg bla bly...


Babbel

Snart börjar Desperate Housewives igen! Det ska bli kul att titta på, sammtidigt som jag ska äta hallongrottor! Ja, och en kopp varm choklad också....

Annars har jag varit på luciarep idag och ätit två apelsiner på raken. Vad mer? Åkt buss 3 gånger, skrivit en utvärdering om min träning och lovat mig själv massa saker och haft roliga frisyrer i håret.

Tack för mig!


En kul och lite läskig bild på mig för flera år sen. Så att ni har nåt kul att titta på och ge er ett litet skratt! True beauty...

Tips

Nu har mamma äntligen kommit hem!

Något mer har jag inte att säga.
Så då delar jag med mig av tre bloggar jag alltid läser:

http://jonesochgiftet.blogg.se/


http://www.djungeltrumman.se/emmylinnea


http://florasblogg.se/

Var så goda!

HP7

Snart ska jag iväg i stora vita världen och träffa Shannon. Vi ska nämligen äntligen se Harry Potter! Och så ska vi köpa lite grejer också. Å vad kul det ska bli, det var länge sen jag såg Shanne!


Varmt ljus

Redigerade tre foton från Italien i sommras.
Njut.



 


Stadstripp

Hey Fellas!

Idag vettni åkte jag och Ellasnella in till stan, köpte ett stenhårt strösslat äpple och gick till PKhuset. Där blev Ella sminkad och jag satt i en timme på en bänk, slickade på mitt äpple och tittade på människor med pälskappor. Efter det stack vi bort till Odenplan va och gick på öppet hus på VRG Odenplan! Supertrevligt ju! Fick veta en hel del smått och gott och blev ännu säkrare på att det var där jag ville gå. Sen tog vi en tripp till Gamla stans tunnelbanestation och så hem igen. Med värkande axlar sitter jag nu och skriver och äter Nonstop, non stop.

Hare!

Indianöra

Hej hej hallå!

Denna dag har varit bra. Skolan är kul (ja, jag vet hur det låter) och jag har köpt en chokladkalender. Och jag såg klart säsong 2 av CHUCK! Herre satan säger jag bara!!!! Funderar på att sitta uppe hela natten och fortsätta kolla på säsong 3...

Annars så har jag pryts av fina örhängen från Colombia och fläta.



Sjuk, check. Julklappar, check.

1a december idag. Kände mig inte helt kry i skolan så jag gick hem. Sov och drömde konstigt att jag flög och inte visste vägen hem. Har tagit en Piren och käkat så jag känner mig lite bättre nu.

Men en sak som har gjort mig jätteglad är att lite beställda julklappar till mina nära och kära har kommit i ett fint paket med posten! Å nu längtar jag till jul då jag kan ge dom presenterna. Det innehöll också en liten present till mig själv, som jag visar här under. =) Coolt va?


Ett sånt här örhänge fast blått i olika nyanser. Den kallas "drömfångare", fint va?

RSS 2.0