Halloween!

Nu uppdaterar jag! =)
Jag är på Halloweenfest nu och jag är typ utklädd till Draculas hustru eller nåt. =) Vi är hemma hos Astrid Å och ska snart äta pizza.
Den här helgen typ alla kusiner och släktingar varit här och både idag och igår var vi på stan och det ända jag har köpt är en vit mössa som passar till min vita halsduk. =)
Nu ska jag joina de andra!
Bye suckers! =)

Bubbles

Ciao.
Tredje och sista hemuppgiften till fotokursen. Idag är det då sista dagen. Till idag hade vi bara en läxa, att fota bubblor, typ såpbubblor! Haha. =) Jag har gjort det nu på morgonen och det var inte lätt kan jag säga! Med ena handen höll jag kameran (den är skittung!) och med den andra blåsa bubblor med sån där barngrej. Och alla bubblor rör ju på sig hela tiden och när de nuddar nåt spricker dom ju! Men några bilder fick jag nog tillslut till! =)

De här bilderna bär jag med i USBet idag:





 

Ja, de är ju ganska oskarpa men det var svårt. =)


Höst, gunga och bilreklam

Salut!

Om... mindre än två timmar kommer jag få vaccinet mot svininfluensan!!! Jag är inte så rädd för sprutor och sånt, det är bara spännande men det är biverkningarna jag är orolig för. Marie har tagit det och säger att det bara är som en vädligt kraftig träningsverk. Det kan jag nog klara av, det har jag haft många gånger! =)

Men jag tänkte visa de andra bilderna till de andra läxorna:







De här är bara några (orkar inte visa upp alla) och de är inte redigerade tyvärr. Tycker det är lite coolt det där med panoreringen, när bilen är still fast bakgrunden nästan inte syns. Riktigt coolt. Ser nästan ut som en bilreklam, haha!

Och när jag tog kort på gungorna var det en gubbe med hund som stod och kollade på mig! Ha, jag såg nog sjuk ut, liksom tar fart på en gunga och sen fota den! haha. Jag stod och tittade på bilderna i kameran, extra länge, och tillslut gick han! Och stackars bilförarna som måste ha trott att jag va nån himla paparazi eller nåt! hoho! =)

Nä, nu rinner tiden slart ut.
Au Revoir!

Porträtt och Macro

Dag 2 på kursen. Nu var det mycket enklare att förstå! =) Fi fick fota små figurer som stod i rad. Och så visade alla sina bilder vi hade som hemuppgifter och "lärarna" tyckte min afar jättefina! De andra hade också bra bilder. =) Och nu har vi fått 4 till hemuppgifter! Skit, jag tror inte jag kommer kunna göra alla för imorron ska jag nog få vaccinet! Jag har hört att man får jättestora biverkningar... hjälp! :O Men jag vill ändå ha det, eftersom jag har sk "kronisk lungsjukdom" (astma) och då blir det värre om jag får svininfluensan. Så ni vet.

Men jag har gjort två av hemuppgifterna, portret på Sander och margo på några blad med droppar och ett löv med droppar (vet inte vilken jag ska välja). Dom blev bra. =)

 

 





Vilken bild tycker ni bäst om? Skulle vara kul att veta. =)

Men jag har ingen aning om när jag ska göra Panoreringsbilden ochsen så ska man ta en sk "Fri bild". Vad ska det betyda? Kan jag ta en bild som jag har tagit förrut eller?

Ja, det får bli att gå upp tidigt imorron.

Puss och kraam! <3


En dag gammal 14åring

Idag är det fotokurs igen, och tre dagar till frammåt. Tänk vad mycket jag kommer lära mig! =)

Ikväll tror jag att vi åker till IKEA, äntligen! Hoppas vi köper lite (mycket) grejer till mitt rum. Jaa, vad ska jag mer säga? Kommer inte på nåt.
Bye <3

Bilder till fotokursen

Hej.

När jag skulle till fotokursen hittade jag nästan inte var den var, men tillslut hittade jag. Det var typ bara folk i min ålder, 14-15 åringar, bra. =) Till en början var det skitsvårt! De bara pumpade i oss grejer om slutartider, skärpedjup, bländare, ISO osv. Jag var helt förvirrad och hade jättesvårt att förstå. Men nu på kvällen då jag har testat mig fram förstår jag iaf lite. =) Och vi fick 4 hemuppgifter också! Herregud vilken rivstart! Men här är nog bilderna som jag ska ha med mig tills imorron:



Den här ska jag ha till läxan att visa en bild med känsla. Det är ju ganska självklart, glad och ledsen. =) =(

 



Och de här två tar jag som bästa bilderna.

Och sen skulle man ta en med "Rörelseoskärpa". Då fotade jag dom här. Hedda och Sander. <3





Ett till <3 till dom.

Gillar ni bilderna?

För övrigt idag så blev det blodpudding till middag. Ha, inte den lyxigaste födelsedagsmiddan kanske, pappa ska fixa till det lite på torsdag istället. =) Ikväll myste pappa och jag med glass och te. =)

 

Nu är denna födelsedag slut och jag ska gå och lägga mig nu. Idag var jag så trött så imorron ska jag hänga med lite bättre på kursen.

CIAO! <3

 


GRATTIS PÅ FÖDELSEDAGEN!

WIIHOOO!
Tovetott 14 år!
Fast det känns som jag har varit det ett tag. 14 år känns ganska litet. haha =)
Imorse kom pappa och co. ner till mig typ kl halv åtta, och jag vakna tom innan det, såklart. =) Pappa har verkligen gått igång med det där om fotningen, haha. Jag fick en bok om fotografering, 55 proffsknep om fotografering hette den nog. Och så fick jag ett presentkort på Gallerix så att jag kan köpa en fin tavla till mitt rum, eller så kan jag ta ett foto på sån där duk och hänga upp =) Och så fick jag ett kort format som ett löv där det stod Shopping med Pappa, yes! Ha, och Siri (lillasyrran 2 år) höll i ett litet paket och ville inte ge det till mig, det var tydligen hennes! Ha hennes min var bara så kul! Jag ska tydligen få paketet ikväll. =) Men jag har tjuvkikat lite och tror att det är ett läppglans och en mascara eller nåt. =)
Klockan ett börjar fotokursen. Är förväntansfull, vet verkligen ingenting om hur det kommer vara! Det kanske är jättetråkigt? Nä, men det tror jag inte. =)
Jag är ensam hemma för de andra är på jobbet och skola och dagis, haha, trevligt sällskap man har på sin födelsedag då! =( Men jag ska ta massa glass! Det är ändå min stora dag idag!
Ha så bra!

Empire of the Sun

Weird. Men bra.





Haha, diggar deras kläder. =) Refrängerna är bäst.

Glädje

Ciao! <3

Gårkvällen vad super. Vi hade så kul och allt blev så lyckat!



Tomat och mozzarella var en liten del av hela den stora italienska buffén, vi blev jättemätta! =) 



Ha, jag. Ha, det ser ut som ett fuck-you-finger men jag tror det är en halva av Astrids peace-märke. =)



Astrid J och jag. Fina och seriösa. <3



Inte fullt så seriösa, haha!



Vi misshandlade ljusen och gjorde vackra konstverk. Här är tex en skäggig gubbe, som röker tändsticka haha!... eller nåt :P


Imorse kom mamma sjungande med oboy i födelsedagskoppen och 14 levande ljus. Såklart var jag vaken innan. =) Kris kom upp efter och grattade mig. Han ville inte sjunga <3



Kan det se mer mysigt ut? <3 Nä.



Massa presenter. Alla de här är från mamma och mormor och morfar. =)



Det här fick jag imorse och av Astridarna, Jossan och Ellen igår:
-Två nagellack, typ korall och silverlila, av Astrid Å och Jossan.
-Massa choklad (4 st kakor!) två 200g mjölkchoklad, en 70% och en med luftbubblor! Den åt mamma och jag upp idag. =)
-Två grejer till min gitarr. En barréklämma (älskar den!) och en grej så att jag kan stämma gitarren!
-En halsduk, jag som inte har en, superbra! =) supermysig
-Twilight och New Moon på engelska! Twilight fick jag av Astrid J och andra av mormor. :D
-Ett fint halsband med en minisilverdalahäst! Så fin. <3
-Och min handväska som jag har letat så galet efter!! Mormor hittade den i Falun och skickade den! Det var nog den bästa presenten efter som jag inte trodde jag skulle få den! <3 <3 Älskar den...

Jag undrar vad jag ska få av pappa. Inte så mycket tror jag. =)
Men jag är verkligen jätteglad för mina fina presenter, som jag har fått tom. innan min födelsedag! Men jag tror att igår och idag känns mer som min födelsedag än den riktiga kommer kännas...

Men längar tills imorron...
Nu ska jag leva klart den sista dagen som 13åring. <3

Ledtråd till efterrätten...

Jag silade bort kärnorna från hallonsåsen och titta vad roligt det ser ut. =) Jag försökte att äta det men det var inte enkelt! :P






Och vad kan detta vara? Som står ute i kylan med kladpack på?
Kan någon gissa? Den hör ihop med hallonsåsen...
=)

Italienskt på bordet

Klockan 9 kom mamma och hämtade mig hos pappa och vi åkte och handlade mat till födelsedagsmiddan jag ska ha ikväll. Det kommer bjudas på italiensk buffé! =) Åh vad kul, ikväll komer jag få mina första presenter och imorron så kommer mamma gratta mig på morgonen <3
Hela eftermiddan kommer gå åt att laga mat och fixa inför ikväll.
Så hejdå! =)

PS. Jag hyr ingen film för på tv ikväll går "Little miss sunshine" en så jäkla rolig film! Ska vi kolla på den? Ja, det ska vi! =) DS.

Ostbågar

Sitter och tittar på Idol, har datorn i knät och ostbågar i en skål som pappa kom med. =) Nice.
SKIT! Nu hällde jag ut alla i sängen!!!!!! AAAA!!! Allihopa rakt ner i knät! skit! Åh! Nu kommer det snula nere vid fötterna när jag sover! Typiskt mig! Aja, skadan räddad. =)

Nu ska Niklas uppträda. Det ända som är bra med honom är att hans ögon är vackra och hans leende. =)

Lattetrubbel

Nu är det fredag, höstlov och 3 dagar kvar till min födelsedag!! Så ni bara vet. =)

MEN jag försov mig igen! Jag kan inte fatta att jag har försovit mig två dagar i rad! Och idag var det värre, hade ställt klockan en timme senare! 07:45 i stället för 06:45! Så på morgonen hade jag några få ynka minuter inna jag skyndade iväg till skolan som började 08:25. Jag hann bara äta en skorpa och några klunkar juice och var vrålhungrig och på urpissigt humör till lunchen. Och att vännerna klagar på en att man är sur och trött och säger att man ska bli glad på en gång gör inte saken bättre, Astrid... haha =)

Men efter lunchen var jag tillbaka igen till mitt positiva humör. På spanskan spelade vi spel och fick bullkrans och kex. Min spanksalärare är så skön! ;P
Efter skolan fick jag tydligen inte följa med vännerna för de skulle prata och göra massa hemliga grejer (hm undrar vad det kan va?? ;) så jag gick till Espresso House och skulle köpa en latte, eftersom jag fick så kallade "lattepengar" av pappa för att jag hade varit lite barnvakt igårkväll. (ha, ja min pappa tror att jag dricker latte hela tiden). Men jag tog en liten "chai latte" som alla tjatar på att den är såå god. Men jag gillade den inte! Söt och jättekonstig i smaken, nä usch! =) Ha, sen gjorde jag en riktig latte hemma. =)

Tja!


Homework

Hej på dej!
Förlåt att jag inte har bloggat förrens nu. Det är nämligen så, tråkigt nog, att jag smått har blivit beroende av FarmVille! Detta idiotiska facebookspel som är så himla kul! Åh, jag tror jag måste skörda mina jordgubbar snart, hoho! :P

Imorse försov jag mig en trekvart. Inte kul. Och sen var det skiotjobbigt i skolan med engelskaprov och allt. Och ikväll har det varit en barnvakt här och vi har hjälps åt att lägga småsyskonen. Nu sover de så sött i deras små sängar <3 (hoppas man iaf)

Under veckan har jag hållt på med en biologiläxa där man fick välja ut en skada man skulle skriva om. Min mamma är typ knäspecialist så då valde jag Meniskskada. Den blev faktiskt bra och är nu inskickad till läraren. Nice, en läxa mindre att tänka på. =) Men efter lovet har vi 5 prov på två veckor! Asså vi håller på att stressa ihjäl oss! Så höstlovet kommer inte vara en liten vilostund i terminen, nej nej, man kommer ha fullt upp med läxor varje dag! Och massa jobbiga inlämningar...

Okej, slut på skolklagandet.
Nu ska jag göra mina franskaglosor snällt och lydigt! (och nörda på farmville och läsa bloggar!!) höhö......
Hejdå med er. <3

 

Ser inte riktigt vad det står i slutet, menmen =)


Silvernaglar

Kolla vilka coola naglar jag har. Målade igårkväll.





Depend är det jag har på fingertopparna. Det tog skitlång tid för det att torka! Men snyggt blev det... eller hur?

Jag håller med dig Cornelia, det är nåt fel på blogg.se, det tog typ totalt en kvart att logga in och lägga upp bilderna! Hoppas det blir bättre. =)

Har värsta stora jobbiga engelskaprovet imorron, har inte pluggat så mycket och fattar inte så mycket. vadå? Jag har tyvärr inte några personliga funderingar om EU?! och massa Why? och Why not?. Orkar inte. Och typ 100 glosor. Tack, precis vad jag behöver. -.-

Så ja... hejdå =)

Morgonsnack

Tjena!
Skriver nu på morgonen för jag att jag har sovmorgon! <3 till sovmorgonar...
Jag har precis käkat upp den sista sconesbiten och spelat lite på Månskenssonaten på pianot, ha pianonöörd tänker ni eller hur? Nä, det är jag inte, men jag är faktiskt väldans duktigt! =D
Nu är det 5 dagar kvar, men det känns som om det är jättelångt kvar! Jag är så nyfiken om vad jag ska få! =)

Nej gud, nu måste jag packa och göra mig iordning!
Tja!


Typ såhär ser det ut just nu, fast med mycket mer löv på marken och mycket blötare.

Vackra höstfärger

Nu ska det banne mig bli lite bilder!













Jag älskar hösten. Väldigt myckert för att jag fyller år, haha, nej men det är så härligt, och så vackert. <3 Okej, det är ju dumt att det oftast är dåligt väder och kyligt, men jag gillar ändå hösten. Och nu är det bara sex dagar kvar till min födelsedag... =D
Och just det! Jag ska gå på fotokurs!! Helt otroligt kul! Jag fick den sista platsen, haha! Den börjar på måndag, alltså på födelsedagen! Vilken present va? Då ska jag bli ännu bättre! XD

nu ska jag städa
Hej!

MVG-barn...

Yooo!
Är hemma hos pappa en stund för skippade musiken eftersom jag gjorde mitt gitarruppspel förra veckan. Och på det fick jag MVG!!! WOOHOOO!! Ha, måste skryta lite, haha! :P
Och jag har precis fått veta att på biologitestet om celler fick jag också MVG och satta betyg på omdömmet!
Ha, lite stolt... <3
Ikväll är det sångkonsert som gäller! Det blir visserligen väldigt stressigt mellan pianot och när jag ska va vid konsertplatsen, men det funkar nog. =) Jag och Cornelia ska sjunga "In the midnight hour", tvåstämmigt, haha. =)
Och sen tror jag faktiskt att jag skippar dansen, jag kommer va helt slut när jag kommer hem, man kan ju inte ha tre aktiviteter på en eftermiddag!
Nu ska jag packa lite grejer och göra massa läxor innan jag ska till bussen.
Yooo!

Myskväll i Uppsala

Ja, Halloj!
igår kom alla tjejer hem till mig och vi gjorde hemmagjord pizza, tittade på Idol och hade det så kul!

Just nu är jag faktiskt i Uppsala hos Sofia! Imorse bakade jag supergoda scones, det är nog världens bästa frukost! Snart kommer nog mammorna hem med hyrd film och vi ska äta mangoglass, gott gott!
Men jag måste också plugga järnet inför Kemiprovet vi har på Måndag... blä! :(

Imorron kommer bilder på bloggen, det kan jag nästan lova!
Tja! <3

Tjuvlyssnat

Ha, jag måste bara lägga in de här från tjuvlussnat:
Tunnelbanetåget har precis kommit in till perrongen och folk har klivit på.
Tågföraren (i högtalarna): Du, kille i jeans och svart keps som precis klev på och kastade en snus på vindrutan när tåget kom in… jag hoppas du bryter ett ben.

Den här va också skön:

Några fjortistjejer har lagt upp fötterna på sätena. Bussen stannar på en hållplats och en tant ~70 kliver på. Hon betalar turen och ser sedan på tjejerna.
Tanten (högt till chauffören): Får man ha fötterna på sätena?
Busschauffören (leende): Ja, idag får man det.
Tanten blir stum och går därifrån. Hon sätter sig på platsen bredvid tjejerna. Efter en liten stund lägger hon också upp fötterna på sätena.

Haha!

Kardemummaskorpor

Hejsan. För en stund sen kom jag hem från skolan, slutade halv tre vilket är väldigt tidigt!
Jag har ätit kardemummaskorpor med smör på och druckit kall oboy till. Så himla gott. =) Om en stund är det sång och jag funderar på om jag ska gå dit med mina springskor istället för mina vita skor som bara känns som en tunn strumpa. Kylan går rätt igenom och det känns som om man går barfota eftersom det snart inte finns nån sula kvar. Höhö =)
Imorron ska mina fina vänner komma hem till min mamma för första gången! Vi ska göra hemmabakad pizza och titta på Idol. Det kommer bli så mysigt och jag längtar!
Hej med er.

Sovmorgon!

Gud vilken tur att jag smsa Astrid och frågade om det var idag vi hade sovmorgon! Jag skulle just sätta på mig jackan och gå iväg till skolan med Sander (skulle lämna honom) men så slog det mig att det kanske var den här torsdagen som vi började halv tio! Och det gör vi. Ha, när jag sa till Marie att jag plötsligt hade sovmorgon och jag inte kunde lämna Sander blev hon typ skitstressad och arg. Ha, men hallå, man kan ju inte offra sig en lång sovmorgon!! :P
Så nu har jag legat och läst en halvtimme och bloggar. Tidigt på en morgon, nice...
Snart ska jag nog sega mig bort till skolan, bye!

Hej, ursäkta, men kan jag få ta ett foto på dig?

Idag var det friluftsdag.
Vi valde då att vandra runt i Hagaparken, 8 km! Fast det är ju inte så mycket jämfört med annat. =) Det var jättemysigt för vi var under guldtag och gick på guldgolv. Det är så fint på hösten. Jag gillar hösten <3 Som tur hade Astrid J med sin kamera så jag sprang runt och fotade allt jag såg! Ha, Astrid Å och jag var som galna japaner =P Och oboy är allra godast i termos, så supergott... =)
Och sen när jag gick hem från tunnelbanan, drickande på en Frapino, kom en tjej fram till mig och frågade om hon fick ta ett foto på mig! Jag blev väldigt tvekande på det, och frågade varför, jag menar, man kan ju inte ta ett foto på nån okänd bara så där! Hon sa att det var till ett skolprojekt i Göteborg eller nåt, hon verkade faktiskt undvika mig fråga lite... Men iaf så sa jag ja (vet inte varför) och hon tog två kort med sin systemkamera. Sen tackade hon och gick. Weird. Efter tror jag att jag ångra mig lite. Man undrar ju vad hon ska göra med bilden...? Det känns nästan som om jag lämnat ut mig lite typ... Men asså hon verkade snäll och seriös, och hon hade en Canon, ha =P
Gud, jag känner mig helt konstig...
Aja, nu ska jag kolla runt på lite bloggar.
Tja.

Tjejkväll med film och gitarrspel

Yo!
Om en stund ska jag iväg till Astird J! Ellen, Jossan och Astrid Å kommer också såklart! Vi ska ha filmkväll och sova över, ha supermysigt! Innan ska jag hinna att packa och kanske räkna lite matte. =)
Ha, nu när jag tänker i efterhand hur jag ska komma hem till henne uppstod ett problem. Jag kan se mig själv kliva på bussen, bärande på en stor påse med täcke och kudde och dessutom bära på min gitarr jag ska ha med mig! Gud, jag kommer inte se klok ut! Uschdå... Men vad gör man inte för att kompisarna ska börja grina när man spelar och sjunger Fix you... Jo, nu tror jag att jag kan andra versen också!
Haha, ska se om jag kan ta en sovsäck istället, det blir ju inte lika tungt och jobbigt, hoho!
Yo!

Mammas Pojkar

Tjeenare!
Torsdagar är nice. Kortare än vad man tror och så sång på eftermiddan. Och så för att "Mammas Pojkar" går kl 8 på 4an. Haha, såå patetiskt men såå kul! (Jag hatar hon Izza, eller vad honDet kommer jag följa! Ha, kanske nåt för dig Ellen? Du missade det väl inte va? haha :P
Tills imorron har jag spanskaprov. Fast det är ganska enkelt, bara grunderna eftersom det är första provet.
När jag gick hem från skolan tog jag samtidigt lite foton, vad bra att jag hade med mig kameran till skolan =P. Det blev ganska fina bilder på fina löv och så. Skulle hemskt gärna vilja lägga upp dom på bloggen men det går ju inte...
Kram!

Trådlöst internet ej ansluten.

Hej på er.
Jag tänkte bara säga att vårat trådlösa internet hos pappa är sönder! Så nu sitter jag vid den stora datorn på övervåningen. Å, jag som hade längtat att sitta i min säng och sega med datorn i knät...
Så det kommer förmodligen inte bli så värst mycket bloggning, vilket är jättesynd! :(
När vi hade slutat skolan idag traskade jag hem med båda Astridarna med en munk och ett vaniljhjärta i en stor påse. Vi va helt utsvultna efter en hm... nästan 9 timmars skoldag! Hemma hos Astrid Å fixade vi lite med engelskauppgiften om Södermalm som vi gör med Susanna. Ha, det kanske inte blev så värst mycket jobb, haha, men allt ska vara klart imorron morgon! Stressigt!!!! :O
Nu är det bara 19 dagar kvar till den stora dagen!! Nedräkningen är på gång! =)
Snart ska jag duscha, mitt hår är äckligt så jag har haft smutsigt-hår-frisyren flätor! Men det är fint ändå. =)
Puss!<3

6 Oktober... <3

Min blogg är nog väldigt tråkig nu.
Men i helgen är jag hos pappa och då blir det nog bättre uppdatering, haha =)

Jag har väntat på den här dagen. 6 Oktober. Två bra grejer med 6 Oktober. 1. Det är exakt 20 dagar till min födelsedag!, och 2. Desperate Housewives har premiär med säsong 6!!!! Ska bli såå kul!
Men ikväll är det också sångrep med bandet. Jag och Cornelia ska sjunga i stämmor låten "In the midnight hour".

Okej, läxor den här veckan: Engelska (med den är riktigt stressigt!), konditionstest (skrivtligt), svenska, och spankaprov. Ha, har säkert glömt nån nu :P

Åh, jag har lust att fota! När jag såg frosten i gräset i morse ville jag bara lägga mig ner och fota det, så vackert... Vill sprinag ut och fota träden nu men en sak hindrar mig, läxorna. :(

Hej då på er!


<3 Sofia och shopping

Tjenamors!
Har haft en rolig helg med ingen tid till dator, så nice! haha, nädå, men skönt <3
Jaa, igår var vi på en foto-vernisage av en norsk kille, mammas bekant typ. Jättefina bilder, hade tänkt fråga honom massa fotofrågor men va för blyg... haha =)
Sofia är skitduktig på balett och köpte ett par jättefina tåspetsskor, är så glad för hennes skull! <3
På kvällen såg vi på the Sound of Music, haha och flummade, som alltid när Sofia och jag är tillsammans! <3<3

Idag var vi och shoppade. Sofia och jag köpte en var sin likadan skitsnygg vinterjacka/kappa fast i olika färger. Det är sååå typiskt oss! Vi har verkligen jättemånga kläder som är likadana fast olika färger. Min jacka var liksom vit och svart, typ grå och hon tog en svart, från H&M ofcorse ;) Jag köpte också en BH som jag har spanat in ett tag. Och för att lindra min strumkatastrof lite grann köpte jag ett gäng från Åhlens, så att jag klarar mig några dar, haha =)

Och ikväll hade vi en anorlunda gäst på middag hemma hos oss. Det var en amerikan som var doktor som mamma hade träffat på en konferens. Under nästan hela middan berättade han (på engelska) om sina otroliga upplevelser. Han är nämligen typ nån personlig doktor för någon prins nere i Förenade Arabemiraten som är så rik att man nästan inte kan tro det. Och han killen som var på middag berättade om alla gånger de (massa kungliga personer) skulle opereras och de tog upp typ ett helt sjukghus och la skitmycket pengar på allt och alla.

Men nu skjutsar mamma honom till hotellet och jag ska nog ta en titt på Parlamentet. Som börjar om 5 minuter!
Tja!

Är hon död?

NÄ, JAG LEVER!

Skit, jag har inte bloggat på nästan hela veckan! Och jag har velat, men när jag va hos mamma hade jag såå mycket att göra och så när jag kommer till pappa... så har internet självklart gått sönder! Ha, så det har varit en ganska datalugn vecka =P

Men typ inget speciellt har hänt under veckan så... =)
Men idag, eller ikväll kommer Ulla och Sofia hit och ska vara barnvakter åt mig! Haha, nä men mamma är på nån konferens så då kommer dom och bor här ett litet tag, så kul!
Vi ska nog laga egen pizza och titta på Idol.
Gud vad jag är glad att Tove gick vidare! Ha, när de väntade på att han skulle säga vem som gick vidare satt jag och sa mitt namn om och om igen. Och när han sa mitt namn var det som om jag hade gått vidare!   Haha, jag kanske överdriver bara för att hon heter samma sak, men namnet Tove är ju inte så vanligt. =)

Om en stund måste jag ut och jogga (för första gången, liksom seriöst) med mammas gympaskor, eftersom pappa aldrig har tid att köpa ett par till mig. =( Och nu den här helgen ska jag ut och springa varje dag, för på måndag i skolan har vi ett jobbigt konditionstest, och jag ska få VG! Ha, altså min kondition är så låg den kan bli, jag lovar!

Så, där fick ni ungefär så mycket text det brukar bli på fyra dar.
Hej på er. <3


RSS 2.0