Ja!

Nu har Astrid precis åkt härifrån och hon har hjäplt mig att ladda över bilderna från den externa hårddisken men nu måste jag skyda iväg till dansen, det kommer bilder nån annan gång!

Jobbig-att-läsa-lista!

En otrolig lång och jobbig-att-läsa-lista som jag lånade/snodde från Lovisa! Var så goda!

Var det en tjej eller en kille som ringde dig senast?
Tjej, mamsen <3

Vad står det i ditt femte sms?
Uppifrån eller nerifrån?? tar nog det nerifrån: "Okej, vad bra men e det nåt speciellt du önskar dig?" från Amelia <3

Vem ringde dig senast?
Mamma =)

Vad har du för bakgrundsbild på din mobil
Mina små änglasyskon Hedda och Siri <3<3<3<3<3

Vilket språk är din mobil på?
Swedeze!(en gång ändrade jag till isländska på morfars mobil, hehe)

Vad heter din ringsignal?
Lemon tree!

Hur många sms har du i din inkorg?
Oj, 355...hehe ;P Dags för en liten rensning kanske?
Vad står det i ditt översta sms och vem är det i från?

"Smart smart! =)" från astrid <3
Vad står det i ditt sms längst ner och vem är det i från?

"Den kommer på måndag. Pappa" jaa, från pappa altså! (tror det var när jag skulle få min kamera!)

Hur många sms har du i kategorin "skickat".
Min j*vla mobil visar inte det! Men säkert flera tusen... =)
Vem är din 13:e kontakt?
Felicia tydligen!

Är din 20:e kontakt en av dina bästa vänner?
Ha, faster Kerstin! Absolut ju! 
Ogillar du nr 5?
Astrid! God/hell no!

Har du varit i hop med nr 1?
Amelia, he...naaaaee... Men gärna det ;) hihi! (skoja bara)
Vad har din mobil för färg?
Svart utanpå och typ silvrig inuti (uppfällbar)
Vad tänkte du när du såg dig själv i spegeln första gången imorse? 
Vad snygg jag är! hahahahaha! ;) Såklaaat...
Hur mycket kontanter har du på dig?
På mig har jag inte nåt men det ligger väl en hel del mynt i väskan och jackan som skramlar antar jag =)
Vem ligger fyra på missade samtal-listan på din mobil? 
Mamma. (oj, vad kul jag är då. mamma hit och mamma dit...)
Vad har du på dig på överkroppen just nu?
Bh, ett svart linne och min goaste mussepiggtröja från hm!
Vad är det för märke på skorna du har på dig?
Fina, mönstrade, storhåliga, några år gamla strumpor! ha! Stövlarna är mammas!
Ett ljust eller mörkt rum?
Det bror på hos vem...
Vad gjorde du vid midnatt?
Sov ;) drömde härliga drömmar om min drömprins! ha, ne, inte vet jag vad som hände i min hjärna då =)
Till vem sa du "jag älskar dig" senast?
Typ till mamma (fast det ingick i ett väldigt sarkastiskt skämt ha)
Vilken ålder har varit bäst hittills?
Alla, jag är en lahom tjock tjej i mina bästa år! hahah!
Din värsta fiende?
Oj, fiende? Starkt ord det där. Den kommer nog, den kommer....
Vad har du för skrivbordsbild på datorn just nu?
Ett fint kollage av mig och astrid av när vi va och shoppade, made by ME!
Vad var det senaste du sa till någon?
Typ nickade som ja att jag skulle förbereda middan.
En miljon dollar eller förmågan att flyga?
Jag har drömt en gång att jag flög, så det har jag i princip redan upplevt, haha! Jag skulle nog ta pengarna ändå! Med dagens moderna teknik kan väl vad som helst hända! 
Gillar du någon särskild lite extra mycket just nu?
Nä, tror inte det, mamma kanske =)

Och där var den slut.

Måndags-snack

Hejsan
Nu är jag hemma hos pappa och ska snart gå iväg till bussen til pianot. Idag i skolan var både Jossan och Astrid J sjuka, hoppas de blir bättre! På gympan var det masage och det var skönt. En bra grej med det var att vi slutade typ en kvart tidigare =) På torsdag kommer vi att få vara i gymmet, det ska bli kul! Men nu har jag en orolig träningsvärk i vaderna efter skidåkningen, gör jätteont när jag går i trapporna! men det knäonda märker jag inte av så mycket, det är skönt!

Jag har rotat lite i skafferierna men hittar inte nåt kul. det gör jag aldrig! aja, får väl hitta på nån galen nödidé; ha, som när jag hällde o'boy i en springa i en banan =) lite kladdig men banan och choklad passar ju ihop!

Nä, nu ska jag nog göra nåt vettigt
Bye! 

Helg-novel

Igår var jag ju hos mormor och morfar och hade det skönt. Mamma och jag åkte till Romme och åkte skidor hela dan, det var kul! Bara väldigt slaskig snö, både på marken och i luften ;). På kvällen kom några av mormor och morfars gäster och mina kusiner. Mormor bjöd på god middag. Vi käka köttgryta och ris med pinnar, ha, provbart! Till efterrätt blev det någon bärpaj som va otroligt god! Efter middan var alla med på kurragömma, skitkul! (jag vann ofta).  Sen hade vi släckt alla lampor och hade minst sex levande ljus i varje rum på nedervåningen, snacka om varmt! Alla vi satt samlade tillsammans och drack kaffe och berättade spökhistorier och roliga historier, mormor bjöd också såklart på en och annan kakbit. <3

Det ända dåliga med den här dan är att jag ibland har varit lite illamående. Jag är typ aldrig illamående och det är ju så typiskt att det just måste komma när man ska tex åka skidor! Men jag klarade mig hyfsat bra, visade i alla fall ingen begagnad mat (ha, den va bra!).

Idag väckte mamma mig med att skälla på att vi var stressade för att hon glömt att ställa om klockan en timme framåt. Ett litet steg i tiden, men ett stort steg för sommaren! (ha, hittade på den själv).  Men trots stressen åt jag en jättestor frukost som bestod av en halv grapefrukt, en stor portsion havregrynsgröt, två , mackor- en med skinka och en med hemmagjord apelsinmarmelad, och en stor kopp te. =) Sen kom morbror Anders och kusin Albin ( typ 7 år) och vi åkte återigen till Romme. Den här gången var det mycket bättre väder och det var roligt att åka med dom andra! Direkt därifrån typ klockan två startade mamma och jag vår bilresa hem. Vi stannade också såklart och köpte en kaffe, en varsin stor muffin, en Mer- krusbärssmak, och en godigpåse. "För det måste vi ju bara ha altså. Nu när det är söndag och allt. Hur ska vi annars klara den långa bilresan??" ...ha, typiskt mamma och mig... <3

Men nu är vi altså hemma och jag ska nog (eller måste) plugga lite (mycket) till religionsprovet vi har nästa vecka, är heelt oförberedd! Jag måste också packa upp, phu, jobbigt!

Jaa... Där fick ni en otroligt lång och smaskig sammanfattning om vad jag har gjort i helgen! Var så goda!

Vad har ni gjort i helgen då?

Earth hour 2

 - 

 

 


                                  

 
FRÄNT.    det är allt jag säger...

Bilderna kommer från bloggen: http://missawesomeness.webblogg.se/2009/march/earth-hour-bilder.html   och kommer i sin tur från aftonbladet. Tack så mycket!

Bloggtal. På mitt sätt.

Ni får ett stort förlåt och ett stort tack!

Förlåt för jag är en så trög bloggerska och inte skriver inlägg så ofta och då jag väl skriver är det bara skumma onödiga saker jag säger, inte alls så betydelsefulla. Så ni vet, jag gör ju mycket mer i mitt liv än vad jag skriver. Det märker jag när jag läser mina fina kompisars bloggar och dom skriver om roliga grejer vi gjort, och då kan jag liksom inte skriva om det eftersom det då gått flera dagar sen då... ha =). Förlåt för att jag aldrig har bilder............. fast det ska jag nog inte börja tjata om igen eftersom ni säkert är ganska trötta på det... för att inte nämna headerstrulen...höhö ;P

Tack för att ni ändå är så tålmodiga och läser det lilla jag skriver!!! Hoppas innerligt att ni fortsätter med det! Jag ska göra näästan allt som står i min makt för att bloggen ska bli roligare och mer läsvärd!


EARTH HOUR!

Jag är så glad för idén med earth hour! För tänk vad det hjälper om de flest i världen släckte alla lampor på samma gång! Och det ska ju också få alla stora ihåliga politiker att tänka om! Och mjölkpaketen är ju så skööna... Jag kommer vara hos mormor och morfar klockan 21:30-22:30 och morfar kommer säkert tycka det är strunt och muttra bittert att han just skulle kolla på aktuellt....ha, gulliga moffa! Jag offrar mig för miljön istället för att kolla på robinsson, ha, tänk vad låga tittarsiffror dom kommer ha då.... =)



Strax ska mormor, mamma och jag åka upp till morfar och jag hoppas att vi kommer i tid till lets dance. Jag ska lyssna på musik hela vägen i bilen i typ tre timmar, suck!

HEJDÅ!

Spotify!

Hej!
Igår laddade jag ner spotify, till slut! Jag har inte riktigt vetat hur man gör det... hehe...
Jag har gjort många olika spellistor med artister jag gillar. Nu är jag lycklig!!
Ikväll ville mamma söka på något trumpist, tråkigt tänkte jag, men det var skitroliga låtar! Typ lite mexikansk stil! Sök på Herb Alpert - Spanish Flea, Då kommer ni få en galet rolig chock och skrattgaranti! låtarna Tijuana, The lonley bul, Zorba the Greek,och många fler kan ni också testa! När man tänker på något tråkigt och jobbigt kan man inte låta bli att skratta!
Jag ska se om jag kan hitta nåt på youtube......
Ja! Jag hittade en!
(asså man skrattar mycket mer om man är flummig och trött!)



   

Lite konstiga grejer

Mango glass är riktigt gott... sitter och käkar direkt från paketet, det är ju så lite kvar... Jag har sett några killar i min klass stå och käka en hel mangosorbetlåda, typ när dom väntade på bussen, liite skumt... 
Nu sitter jag också vid vår riktiga dator! Jag har saknat tangentbordet (säger man så? Bokstavsknappar...nej...) Det är iaf väldigt sköna knappar!

Idag känns det lite konstigt för hela den här veckan kommer jag va hos mamma och tex idag skulle jag egentligen gå lungt hem till pappa men fick springa för att hinna med bussen hem till mamma. Och en till konstig grej är att det är en kille som går på bussen vid gymnasiet och vi går av på samma hållplats och bor på samma gata, några hus bort! Och tre gånger har vi gått samtidigt hem, känns lite pinsamt för han ser alltid när jag låser upp dörren och så...      Okej, det är ju inte så märkvärdigt, men en sak jag har tänkt på... =)
Och idag har jag ingen aktivitet så nu kan jag sitta vid datorn timmar i sträck och softaa.... mmm... =) =)


Puss <3


Just nu

Idag är det tisdag och det är nog den bästa dagen av alla vardagar, mest för att det är Desperate Housewifes såklart! Men också för massa annat! (orkar inte rabla upp).
Idag kom jag hem typ halv två för på hemkunskapen har grupperna bytts och en annan grupp kommer att laga mat nu och vi får gå hem skitidigt!
Jag sitter vid datorn och går och nallar godis från i förrgår då vi hade gäster. Det är en positiv grej med att ha gäster, all mat som blir över blir ju var! inklusive godis och andra gottigheter!  =) =)
Till dansen måste man ha med sig en kökshandduk för vi ska dansa med den i början. Jag vet, skumt, men vi ska typ va städerskor och det kommer nog bli riktigt coolt! Jag har rotat fram en liten vit med rödrutigt mönster på, lite fin tycker jag!

Nu kommer jag inte på vad jag ska skriva mer
Bye! <3

Varför är det inte några kamerabilder?

Jaa,sorry att det inte blev nåt inlägg igår då...mamma paxa datorn hela tiden...
Och sorry att jag inte har några kamerabilder alls här på bloggen! För det är så att våran dator har precis kommit tillbaka efter att ha varit på lagning och där är alla bilder och annat skit! Den kom hemskjutsad igårkväll (jättesent!) av en tonåring som inte verkade veta riktigt vad han gjorde, trög... Och när jag packade upp datorn var den aldeles frusen och kall så då pratade jag lugnande med den och klappade den. "Stackars lilla dator som har varit iväg till sjukhuset flera veckor och ambulansen var jättesen och du är aldeles frusen, stackars lilla dig... (puss och klapp), jag ska ta hand om dig..." osv osv! Hihi =)    Men nu är den i alla fall hemma men alla bilder ligger på typ en "exern hårddisk" och jag vet knappt vad det är och vet lika lite om hur man får över bilderna till datorn igen! Så det får bli mammas uppdrag (hon vet iförsig nästan lika lite om sånna grejer som jag, hehe...)


Här får ni iaf en goggle-bild att titta på... en gullig en också! =)

PS. Nu undrar ni säkert hur jag kan sitta här och skriva inlägg om datorn är på vift, men vi har en gamal liten dator som duger, man har iaf internet... =)

Clothes Update!

Från Forever21:



Jaa..... COOL!


Man kan bara inte låta bli att le när man ser den här! =)


Fin sommarklänning, fin på stranden också! Ser bekväm ut...

Typ sånna här shorts blev det när jag kapa av ett par jeans. A, fast inte så slitna och coola som don här förstås!



Jättegulliga seglarskor! Så flickiga! <3

Lördagkväll

Hello
Igår hade mamma och jag en mysig lördagkväll framför TVn. Vi lagade lite misslyckad men jättegod pläskpannkaka med blåbärssylt. Vi åt upp hela plåten, hehe!
Vi såg på Robinsson och mamma satt och sa massa onödiga irreterande kommentarer om hur hon tyckte. Men det är kul att det programmet är tillbaka. Man får liksom lite barndomsminnen, då var det ju jättehäftigt!
TVkvällen fortsatte med Star-Wars: Episode III. Mörkrets hämnd! Jag älskar Star-Wars! Anakin är ju också såå snygg! smäälter...  Filmen slutade typ halv ett och sen satte vi och sydde lite mer kläder, typiskt oss..... =)


Tomorrow Never Dies. James Bond!

Ha, kom och tänka på den här låten.
För några dagar sen lyssnade jag på Astrids ipod och massa James Bond -låtar och då ville jag lyssna på just den här låten men den fanns inte på ipoden. Jag kom inte ihåg vad den hette och hur den gick, men det var den här låten Astrid!! =)
Den är såå bra! Och videon också. Alla nakna tjejer är ju ett stort måste i James Bond-intros!!


Uppdatering.

Halloj!
Idag väckte mamma mig runt 11 med att krypa ner i sängen, mysigt! Jag har suttit och spelat både gitarr och piano, på gitarren spelade jag "livin on a prayer", som vi lärde oss i skolan, och vrålade texten till. Skitbra låt faktiskt!
Idag har mammas och mitt stora projekt varit att sy om kläder. Mycket trevligt när man kan småprata med varann och sjunga (jag sjunger alltid när jag håller på med nåt och är konsentrerad =)...).
Vi tänkte snart gå en runda runt en sjö som ligger i närheten i det soliga vädret. Fast nu ligger det stora moln på himlen och täcker solen, dumt...
Mamma tänkte också baka bröd och fixa lite med maten som vi ska bjuda på imorron när vi ska ha stor soppkväll med massa gäster.
Jaa... mer finns inte i våra huvuden just nu...ha =) 

Puss! <3

Jossans dag!

Hejsan!
Idag har det varit en jättebra dag! Dels för att Jossan fyller år och det är alltid kul! Grattis!! Jag gav henne en påse godis och några enkronor, ha, hon blev mycket glad... tror jag iaf! :)
På franskan tittade vi på (okej, jag skriver det liksom på svenska) RÅTATOULLE! Äälskar den filmen, den är så mysig! Men det var lite förvirrande med franskt tal med engelsk text  =)
Lektionen efter tittade vi också på film men sen Var om Jesus och var jääääteeelåångtrååååååkiig!!! Inte så mycket positivt att säga om den...
När skolan slutat åkte Jag, Jossan, Astrid, Astrid och Ellen hem till Jossan. Det var jättekul att se hur hon bodde! Vi käkade massa onyttigeter som vitt bröd, o'boy, coka cola, två sorters chips, ostbågar och daimtårta, hehe, typiskt Jossan <3...
Sen tittade vi på två filmer; Aquamarine och... jag kommer inte på vad den hette med det handlade om ett gäng populära, bortskämda, töntiga tjejer, Mycket bra filmer! Efter det "lekte" vi lite med Jossans typ 16 styckna väskor och andra assesoarer. Sen gick vi en promenad till en lekpark som låg ganska nära Jossan och lekte där, vi tog massa kort och hade det jättekul! Men sen skulle alla hem. Jag åkte med samma buss som Astridarna och mötte mamma och vi handlade mat tillsammans. 
Nu ligger det massa rivna rotfrukter, som jag har kört i matberedaren med rivaren, i ugnen. Känns ganska bra att äta något väldigt nyttigt efter allt gott.

Ojoj! Snart börjar Let's Dance! 
Ha det så bra alla,
Hejdå! 

Pilotglasögon!

Hej!
Här kommer en hel lång historia om pilotglasögon och solglasögon i största allmänhet! Läsvärt tycker jag!

Nu är jag mycket lycklig för idag har jag köpt mig ett par pilotglasögon!!!!!! Det är sånna där med spegelglas, Jossan säger att det är ute nu, men det skiter jag fullständigt i! XD
Jag har alltid tyck det är snyggt men det har liksom aldrig passat på mig... På flygplatsen i Schweiz såg jag ett par pilotglasögon som kostade typ 150 spänn, det var ganska nära att jag köpte dom... ångrade efter att jag inte gjorde det. :)
Men en vacker dag var vi inne på Kicks och där såg jag ett par skitsnygga pilotglasögon, som passade ganska bra på mig faktiskt, men jag var osäker ifall jag skulle köpa dom. Jag gick och funderade i några dagar och en kväll berättade jag för mamma om dom. Hon är otroligt stäng när det gäller bra solglasögon. För mina ögon är väldigt känsliga mot sol säger hon och då måste jag ha bra solglasögon som skyddar mot UV-B-strålar (dom farliga strålarna). Dom som är billiga brukar inte ha nåt sånt skydd och det hjälper faktiskt inte mot solen bara för att dom är mörka! Det är nämligen så att när glaset är mörkt så vidgar sig pupillen och släpper in mer solstrålar, så man blir liksom lurad, det blir motsatsen! (känner mig ganska stolt nu, men sånt får man lära sig när man har en mycket klok mamma <3)... 
Och så sa hon att sånna solglasögon brukar vara ganska dyra och då fattade jag att det var kört med min apilotglasögon eftersom det bara kostade 99 spänn...
Men nästa dag kollade jag på lappen som satt på solglasögonen och där stod det "100% UV-A UV-B protection"!!! Då blev jag superglad, fick mammas tillåtelse och köpte dom!!!!! Ikväll har jag satt på dom flera gånger och poserat framför spegeln bara för att jag ser så cool ut, nästan föör cool!!
Lycklig...

Dom ser typ ut så fast lite mörkare, och skitsnygga!

Min dag och mina tankar

(Vilken kategori ska inlägget vara i, enligt rubriken?? A tricky one...)

Hej hopp
Ikväll ska jag försöka plugga till franskaprovet som är imorron så mycket jag kan/orkar/vill/måste...ha ;) 
Sen ska jag också skriva lite på både den engelska bokrecentionen och Pallas Athena-planchen. Astrid och jag var in på skolans bibliotek och sökte fakta i stora lexikon om våra grekiska gudar. Athena är/var faktiskt ganska cool... vishetens och krigets gudinna... men symbolen ugglan...... lite coolt...ha

Idag läste jag ut systrar i jeans- andra sommaren, lite sorgligt... Men jag fortsatte raskt att läsa "Tio små negerpojkar" som jag fick låna av Astrid. astrid säger att den är väldigt läskig och rekomenderar att jag inte ska läsa den ensam i ett mörkt rum... ha, kan knappt vänta! hehe...   Nu är den lite seg men jag tror jag kommer igång med den snart. 

Nu säger pappa att jag ska "ta hand om köket" (diskmaskinen, torka bord, plocka undan). I can´t wait....suck (ha, både en suck och it sucks).... Men jag får väl göra det medans jag fortfarande är lite pigg så att jag inte blir allför deprimerad......hihi!

J*vla header!

FAN.
Jag fick precis en stoor glädjedödare! Jag har gjort en ganskafin header och jag sparade den rätt och ladda upp den på bloggen och ändrade massa smågrejer som Designadinblogg sa att jag skulle göra, MEN DET FUNKADE INTE ÄNDÅÅ!! Det var typ så förra gången jag skulle ha en header! Jag är så trött! Alla kan ha jättefina headerar, UTOM JAAG! ARG! Nu tror ju typ alla att jag är värsta nybörjarbloggaren bara för att jag har fula grundheadern!! Någon måste seriöst hjälpa mig med det här!


Här är den i alla fall... =(   Ganska fin tycker jag...

Hicka =(

Hej
Idag, hem från pianot, var jag helt ensam på bussen IGEN! Och jag satt ensam i typ............ 8 hållplatser, tills jag gick av! Men det var helt okej för jag var helt försjunken i systrar i jeans-boken och det var väldigt känslosamt!
Och nu har jag hicka... IGEN! Jag har typ haft det hela dan, inte kul! Jag fattar inte varför hickan finns, heelt onödig och irriterande!! Och en grej jag lärde mig förra året, hicka är tyyp en förkortning av: "Hydro-nevro-cosmiska-contra-diafragma-vibrationer"!! lite proffsigt va? (eller är det en töntig grej alla vet?) Ha, jag är iaf stolt..... =)



Ha, vad hemsk!


Rolig tjejträff!

Hej Hopp!
Idag har jag varit med Shannon, Astrid och Amelia hemma hos Shanne. Det var skitkul! Har saknat Shannon och Amelia... Vi kletade på en ansiktsmask med typ tomatextrakt som luktade skit och vi såg galna ut! Sen blev det framdukat en stor skål kinesiska nudlar med buljong som vi åt med pinnar. Det var också typ äpple-svart vinbärs-saft och natchochips! Till efterrätt käka vi typ karamellglass och hallonsorbet, med pinnar, gott gott!! Efter det gick vi upp och satte igång locktången. Alla, speciellt Shannon, terroriserade mitt hår (jag var ju det enda frivilliga offret)! Så nu ser jag ut som typ en prinsessa med långa skruvlåckar på sidorna! Jag hoppas det mesta försvinner tills imorron till skolan, jag orkar inte tvätta håret rakt!
Shannon hade precis varit på Hawaii så vi fick massa presenter! Bla. fick vi var sitt linne från FOREVER21 för hon hade varit inne i en butik där (affären finns ju inte i Sverige!)!!! Sen fick jag Ice-nånting som är typ sura godistabletter (eftersom jag alltid brukar käka skitmånga av hennes när jag är hos henne ;))och så fick vi var sin gratisgrej från hotellet hon bodde på, jag fick en miniburk med shampoo :D
Shannon hade också fått 10 (TIO!?) par jeans av nån släkting så vi fick ta ett par om vi ville. Dom jag ville ha ville Shannon plötsligt behålla och jag blev skitsur, haha! Jag fick ta ett par andra... Nu har jag klippt av dom till shorts men dom är skiitatajta så lårfettet liksom sväller ut, hi! 

Ikväll har jag pratat med Lovisa och sporrat henne att fortsätta på bloggen och så har jag sett på Herren på täppan där folk sticker tjocka nålar genom kinderna och nu ska jag snart gå till sängs!

Oj, det blev gaanska långt!
Jaa, Hejdå och sov gott!!

La Voix!

Jag kan inte fatta att La Voix vann!!!!! Värsta chocken!!!!!! Jag hade hoppats på EMD men det blev det inte! Jag strattade när jag såg hennes bidrag, tyckte det var lite galet, speciellt hennes ansiktsuttryck! Men det är ju ändå lite kul med en så oväntad, hon kommer nog i alla fall slå stort internationellt! Kul för henne!


Liten uppdatering

För en stund sen stack bygggubbarna, skönt. Jag har pratat med min bästa kompis Mamma i telefon och jag jag fått stor support och rådgivning av henne med massa problem, mest familjeproblem med pappa och Marie. Jag har också ringt till Lovisa och klagat på att hon aldrig skriver nåt på hennes blogg (ha, jag vet, lite taskit). Men som tur är hon inte den som blir lessen för det ;) Hon hade också en kompis hemma hos sig men pratade för fullt med mig, fina du!
Syrrorna har också kommit ner till mig och klinkat vackert (harkling!) på mitt piano, sen har jag byggt kappla med dom och läst typ fyra barnböcker. Dom är för goa!

Nu är jag ganska hungrig, måste hitta nåt att äta! Och så ska jag kolla på Asterix & Obelix med syskonen!
Puss och Kram! <3

Helo - Beyonce <3

Här är kära Helo! Nu känner nog alla igen den, hörde den på radion, men ändå! Synd att inte typ orginalvideon fanns, den är så fin! Men här kommer låten iaf! :


Ha, den är svår att sjunga men det skulle jag vilja utmana!  =)

Min fredag den 13

Just nu känns det lite skumt.
Jag är ensam hemma, men ändå inte, för runt huset utanför och i källarn springer det runt massa bygggubbar! Jag tror de pratar typ polska och jag har ingen aning om hur många de är. Och jag känner mig faktiskt lite som en fånge i sitt eget hus för jag kan inte gå ner till källaren och till mitt rum för att de är där och river ut våran bastu och så har dom satt upp typ ett plastskynke där trappan slutar! ... och jag som har mina godisar-bubblizar där nere i mitt rum.... gud vad jag är sugen på dom! Jag har också varit ganska kissnödig för jag vet inte om man kan spola, de har ju grävt upp hela marken men jag tror att man kan det för det har sprungits några gånger med bygggubbar till toan, hihi!

Men jag är också lite sur, det va inte en så jättebra dag i skolan idag... =(
Men ikväll ska jag kolla på let´s dance... 
på lördag har jag ingen aning vad jag ska göra för ingen vill vara med mig... känns det som i alla fall...

Nu ska jag nog rota lite i frysen och se om jag hittar nåt gott...
Puss!


Headern

Jag veet att den fula standardheadern är kvar! Jag gjorde en enkel header på paint hos mamma men då va det fel format. Nu har jag lärt mig (tror jag) formatgrejen tack vare Jossan. Den nya headern kommer för hoppningsvis på........ måndag kväll, men förvänta er inget stort! ;)

Lite sångsnack, hehe...

Hej
På sången idag sjöng vi bland annat bleeding love, Love song, Viva la vida (jag sög på den), och lite andra fina låtar. Just det! I tisdags var det sångrep. Jag hade nästan glömt bort det och mamma hade ju ingen aning så klart så jag fick fixa en snabb middag själv medans mamma bara pratade i telefon hela tiden (jag tinade upp fryst tomatsoppa i mikron och gjorde ostmackor i ugnen, gott...). På repet övade vi What a wonderful world som vi kommer sjunga på konserten i vår. Jag ska sjunga med tre andra tjejer men jag fick ändå en lite solosnutt....ha, ego.... XD

Nu sitter jag i morgonrocken och tänker snart ta en dusch (så att jag slipper höra Astrids tjat om smutsigt hår, ha <3). Sen ska jag kolla på Medium, spännande!!

Nu ska jag dursa, hejdå!

Pallas Athena

Hello!
På svenskan idag skulle man göra en planch om någon historisk person eller nån gud. Vi lottade ut lappar och så skulle man välja mellan typ 40 olika personer med konstiga namn. Jag hade nummer 11 så jag fick ganska stor valmöjlighet. Jag valde Pallas Athena och då blev en tjej i min klass skitsur på mig, jag hörde att hon hade kastat bitch-blickar mot mig... ha, överreagerar...... kom igen, det är ju bara en svenskaläxa, big deal........?
Iaf! Nu sitter jag och söker fakta om Athena på massa skumma sidor. Jag märkte faktiskt att det var en sida som typ hade kopierat massa meningar från en annan.....! Moget...ansvarsfullt.....
Men min planch kommer nog bli bra =)



Snart ska jag till sången!
Hej!

Bambi på hal is...

Halloj!

Förlåt att jag inte skrev något igår............aja, skit it!

Idag är det onsdag, mittendagen i skolveckan. Det är jättemycket snö ute....that SUCKS! Jag vill ha VÅÅR!! Mamma började plocka fram massa av hennes skor för att mina fula, pojkiga, klumpiga, korta skor är inte bra i snön.  Jag fick välja mellan ett par fula kängor och ett par skitsnygga, slimmade, långa, spetsiga, högklackade (!!) stövlar, hm... vad skulle jag välja?????? STÖÖVLARNA såklaart! Jag känner mig väldigt snygg i dom =)

MEN! De är skiiithala! Jag kan knappt ta mig fram, jag bara halkar runt som en himla Bambi på hal is. Onsdagsmorgonen fick en rivstart kan jag säga för när jag precis hade klivit av bussen gick jag förbi busskuren och halkade omkull och just då kom en cykel och höll nästan på att köra på mig men han bromsade in precis innan!!! Jag reste mig klumpigt upp och han frågade mig om det gick bra och jag nickade generat. Och just när det hände gick en kille i min klass förbi som alltid brukar reta folk och han sa typ "Men Tove då...". Jag ba "Aa,  mina skor är väldigt hala...".

Och allt detta hände på bara några sekunder...
Jag hann ju typ inte uppfatta vad som riktigt hände men när jag gick vidare till skolan log jag lite för mig själv... :)

Sen halkade jag också när vi skulle gå till maten precis innan dörren, men det orkar jag inte  dra..... Och när vi skulle och och titta lite i affärer fick Jossan och Ellen hålla i mig, man är alltid på den säkra sidan! XD

Lycka mig för de kommande dagarna! (Men ge mig inte en lyckospark i rumpan för då kommer jag halka omkull! HAHAAHAHAHA fatta vad jag garvade åt den, visst va den bra?!)

Ha, hejdå då!
<3



Rubrik??

Tja!
Idag kände jag mig fin för idag hade jag på mig mina tyyp jeansleggings, fast i typ trikå. Över dom hade jag min stora monkitröja med ugglan på, mysig och enkel klädsel  =)

Idag fick jag träffa Astrid igen! Hon var jättebrun och hade solblekt hår! ...Ja, själv går man ju runt och är typ likblek och håret är mörkare än vad det egentligen ska vara.... nice..not...

Efter skolan hade jag typ en timme emellan skolan slutade och bussen till pianot gick så då passade jag på att lämna tillbaka mina stövlar där den ena dragkedjan hade gått sönder. Hon bakom disken verkade lite osäker på om det gick men det gick bra! (ha, dom var skitleriga) =P Sen köpte jag också en grön BH....ha! det var lite kul och pinsamt för innan skulle jag säga till dom andra vad jag skulle göra och då sa jag högt och tydigt att jag skulle köpa BH, dom börja asgarva men som tur var det typ ingen där, hihi!

Ikväll ska mamma och jag nog äta resterna pasta med köttfärs-sås, gott! Och så hoppas jag att vi kommer färga ögonfransarna! Annars ska jag nog läsa en del i "systrar i jeans - Andra sommaren". Jag ska läsa ut den hela på 5 veckor (!!) men det kommer nog gå bra, man blir ju lätt fast i den!  =)

Nu kommer mamma hem!
Ciao! <3

Visst är Tove ett fint namn... =)

Halloj!
Saknat mig?? Jag har i alla fall saknat bloggen skitmycket!! Under den här veckan har jag inte alls haft mycket tillgång till nån dator, alla är typ trasiga! Jag känner mig liksom taskig om jag har dålig uppdatering... Men jag hoppas nästa vecka ser ljusare ut! =)

I... torsdags var det min namnsdag (!!), Tove och Tora (ha, grattis Tora!). Tack så hemskt mycket till alla som har grattat mig! Jag trodde det inte va så många som tänkte på den, tack!
Igår fick jag en jättefin bukett vårtulpaner av mamma och så gjorde vi en GIGAANTISK typ marängtårta! Ni ska få se den sen när jag kan lägga ut bliderna till bloggen! Vi kollade också lite på melodifestivalen-Andra chansen och slängde stydiga kommentarer till dom som uppträde, mamma är riktigt skicklig på att ha fördommar och ogilla kända personer, hihi! =)




Idag har det också varit en mysdag hemma hos mamma. Mammas kompis kom förbi vid frukost och har varit här tills typ nu. Det var kul. Det har varit lite (eller mycket!) struligt med internetet och datorer i största allmänget( ursäkta tjatet) så jag har förut inte kunnat göra min svenska bokrecention, men nu har jag äntligen gjort den och jag troor den blev ganska bra! Nu är bara krukset med att skriva ut den... 
Ikväll tror jag också att vi kaanske ska färga ögobfransarna! hoppas hoppas... =)

Nu ska jag checka in andras bloggar
HEJDÅ!

Dagen =)

Hej!
idag har jag varit i skolan, en typ helt vanlig dag... förutom att Astrid fortfarande är borta i Kambodja, det är synd...solbruna lyckost...

När jag sen kan ladda över bilderna från kameran från Andermatt ska jag lägga ut lite bilder på bloggen;) men båda dom datorerna jag kan lägga över bilderna på är typ trasiga, men jag är ju van vid sånt......... =(

Jaa, vad ska jag mer säga?? jag måste skriva på en bokrecention som ska vara klar på måndag nästa vecka, fick reda på det idag...så, liite stressigt =S

Just det! Nu i veckan har startskottet för utbyggandet på huset (pappas) gått! Dom har börjat gräva och spränga bredvid huset!!! precis nu körde en liten lastbil in på uppfarten, undra vad dom ska göra!? och nu sattes en jättestor maskin på, kanske ska dom spränga nåt?? gud vad kul!! Ånej! nu har dom börjat borra med en sån där asvalstsak, så högljud! ÅÅRH! Aja, jag ska snart ändå gå iväg till sången..... :)...hihi!

Hej då!

Tovetott är tillbaka!

HEEEEJJ!!!!

Nu är jag tillbaaka! Förlåt förlåt för att jag inte har bloggat på evigheter!! I Alperna på hotellet var det lite svårt att nå nåt internet, lite bra anyway för då är man ju helt bortkopplad från omvärlden och bara koncentrerar sig på skidåkningen ;)

Jag hade iaf SKITBRA! Pappa och jag bodde på Hotel sur Sonne, ett typiskt schweiziskt hotel, träbalksfasad och 70talsrum. Hon som ägde hotellet var en typ 150cmlång gumma som tittade strängt över de röda glasögon. På rummet fanns en gammal miniTV med typ 50 kanaler, men ALLT VAR DUBBAT!!! PÅ TYSKA!!! så pappa och jag satt och glodde på tyskdubbad sagan om ringen!......jättekul....

Jag har åkt världens bästa skidåkning! På ett stort berg finns typ bara tre liftar, många backar och oändligt mycket off-pist! pappa ch jag åkte typ 50% off-pist! Pappa är också en väldigt bra skidlärare, han lärde mi massa skidteknik, så nu åker jag riktigt proffsigt i backen! ;)

nu måste jag till ett långtråkigt utveklingssamtal.....

BYE!

RSS 2.0