Badberget x3

Jaa, då var man där igen då. Tredje dagen i rad på badberget. Ha, jag som aldrig hade varit där förut. Men det är ju så jättemysigt där!

På Morgonen åkte våra gäster hem och mammas kompis Ulla-Karin kom.
Typ kl halv ett tog jag bussen till Astrid. Shannon satt på samma buss, kul! Vi satt vid datorn en stund tills Amelia kom och dår gick vi och badade på badberget. Nu var det ganska mycket folk där och båtar åkte alltid hit och dit. Det kan man ju fatta när det är så gudomligt väder! Efter många tvekanden hoppade jag från klipporna! (fast det var ju typ 30 cm ner till vattnet, hehe) Applåder tack! XD Idag var det varmare i vattnet än vad det var i fredags.
Sen gick vi hem och käka bullar! Sen skulle vi hem och jag hämtade min cykel hos Astrid Å och cyklade hem. Det var jättehärligt för det var jättevarm luft som fläcktade. När jag kom hem käka jag två rostbiffsmackor och sen glass med hallon, så gott!

Eftersom det är mors dag idag så fixade jag middan. Jag serverade pasta med köttfärssås och vi satt utomhus i solnergången!

Nu precis kämpade jag med att få ut ett litet pärlsockerkorn som låg under knappen < på skrivbordet till datorn. När jag pillade åkte den över till Cknappen, sen till Dknappen och sen lyckades jag få ut den! (intresseklubben antecknar...)
haha. =)



En vacker ros i Hyde park. Det kommer komma fler bilder på andra fina roser!

Nu måste jag städa i köket och sen duscha,
//Tove

Kommentarer
Postat av: LIENE

så fin bild:D

2009-06-01 @ 18:02:22
URL: http://lienes.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Skriv här

Trackback
RSS 2.0