Rubrik??

Tja!
Idag kände jag mig fin för idag hade jag på mig mina tyyp jeansleggings, fast i typ trikå. Över dom hade jag min stora monkitröja med ugglan på, mysig och enkel klädsel  =)

Idag fick jag träffa Astrid igen! Hon var jättebrun och hade solblekt hår! ...Ja, själv går man ju runt och är typ likblek och håret är mörkare än vad det egentligen ska vara.... nice..not...

Efter skolan hade jag typ en timme emellan skolan slutade och bussen till pianot gick så då passade jag på att lämna tillbaka mina stövlar där den ena dragkedjan hade gått sönder. Hon bakom disken verkade lite osäker på om det gick men det gick bra! (ha, dom var skitleriga) =P Sen köpte jag också en grön BH....ha! det var lite kul och pinsamt för innan skulle jag säga till dom andra vad jag skulle göra och då sa jag högt och tydigt att jag skulle köpa BH, dom börja asgarva men som tur var det typ ingen där, hihi!

Ikväll ska mamma och jag nog äta resterna pasta med köttfärs-sås, gott! Och så hoppas jag att vi kommer färga ögonfransarna! Annars ska jag nog läsa en del i "systrar i jeans - Andra sommaren". Jag ska läsa ut den hela på 5 veckor (!!) men det kommer nog gå bra, man blir ju lätt fast i den!  =)

Nu kommer mamma hem!
Ciao! <3

Kommentarer
Postat av: Josefin

Haha, jag läste en bok på 756 sidor på engelska på tre dagar.....

2009-03-11 @ 18:34:18
URL: http://jjoseffins.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Skriv här

Trackback
RSS 2.0