Jag flyttar ut

Tjena.
Idag vaknade jag lagom till lunchen, det blev pasta med falukorv ute på altanen, om ni ville veta.
Idag håller jag med att verkligen grovstäda och packa allt som ska med till Italien. Jag ska åka till mamma ikväll. Jag måste städa jättemycket för de tre veckora jag är i Italien ska bygggubbarna krossa upp väggen i mitt rum och klämma i en fönster där! Det kommer bli så smutsigt och dammigt så jag måste skydda alla grejer med något, typ stora plastskynken eller nåt. Ha, det kommer se ut som om jag har flyttat. =) Usch, jag längat inte precis att komma tillbaka till mitt rum för det kommer vara så stökit och smutsigt, oboligt helt enkelt! =(

Nej, nu måste jag packa/städa vidare, har rockmusik till hjälp också. ;-)

Jag är inte säker om jag kan blogga nåt mer innan jag flyger iväg till Italien men hoppas det.

Hejdå då! Ses kanske ikväll/imorron eller i början av Augusti!
CIAO CIAO! (hejdå på italienska)


Det rör sig i huvudet...

Jag kom på en grej.
Det kallas ju hembränt, asså hemmagjort sprit. Men, teoretiskt sett funkar det inte för när man "bränner" kokar man väl spriter, men då försvinner ju alkoholen när man kokar! Så varför heter det då just hembränt? Eller hur? haha....

Och jag tittade lite i tidningen och såg att idag var det i Bagdad 48 grader varmt!! Skit asså!! Stackare! Deras hud börjar väl nästan bubbla för att den kokar eller nåt? Ha, det är nog för värmen de blir så frustrerade så att dom börjar kriga...

Ha, smarta jag...

Mina dagar

Hej på er.
Jag har verkligen fått bloggtorka nu. Jag orkar verkligen inte skriva nåt, hur kul jag än har haft det... =) Fast jag kan berätta i korthet vad jag har gjort.

På tisdagskvällen kom ju min morbror Anders och mina kusiner och Ulla hem till mamma och mig och vi käkade middag och pratade om Italien.
I onsdags träffade jag Jacob och vi gick och tittade på Volvooceanrace-båtarna och pratade. Det var jättekul att träffa honom igen. =)
Igår gick jag och klippte mig. Det blev väl helt okej, bara lite skumt rakt där bak. Sen lånade jag ljudböcker på biblan som vi ska lyssna på i bilen på de länga bilfärderna i Italien. Sen åkte jag, pappa och barnen en liten tur med båten och titade på alla skrikande personerna som var på GrönaLund! Vi var med båten nästan rakt under Insane, det var jättehäftigt! Jag vill verkligen åka den nu! På kvällen tittade jag på filmen Juno som Marie troligen hade fått med tidningen Amelia.

Idag ska jag göra absolut ingenting. Jag skulle jättegärna åka till GrönaLund men alla är sumt nog bortresta...

Nu ska jag nog gå och göra mig en latte, mums!
Puss! <3

Vill bara visa lite om bygget. Här är vid trappan till övervåningen där dom har tagit bort väggen. Bilden var tagen typ förra veckan.


Ha, här är det nån som visst har ritat en smily i golvet, haha. =)

Tovelicioushoodie!

När jag var i Linköping köpte jag den här skitcoola hoodien! Kärlek vid första ögonkastet!
H&M såklart ;)


Kunde inte motstå den! Galna färger, gul luva, supersnygg= Tovelicious!! Jag tror det var 249:-

Jag köpte också en bikini! Den var på rea och kunde inte stå emot den! Det är en trekantsbikini som är chockrosa med guldiga kanter! 29:- per del, nice va? Många har nog sett den. Den är riktigt snygg!
Både den bikinin och min gula rutiga ska få följa med till Italy!

Kramar

PS. Jag har bytt profilbild, snygg eller? DS.

Volvo Ocean Race, bilder!

Sorry för det långa väntandet (som alltid ha) men nu kommer lite bilder från när pappa och jag tittade på Volvo Ocean Race! Det var bara så häftigt!


Ha, jag! Jag är glad, bara lite skum min, höhö!


Båten Puma som gör iorning sig, om man kan kalla det så. =)


Fatta vad dom lutade! Det lutar mer än vad det ser ut! Här är nog starskottet.


Det var mycket folk på alla båtar och fort går det också!


En av de svenska Ericssonbåtarna. Den här leder och vann den här deltävlingen!


En stor finlandsfärja låg bakom och kunde inte komma fram! Den åkte typ i 7-8 knop, långsamt för en färga kan man säga!


Skit vad mycket båtar som var där och såg på! Jag hoppas man ser hur trångt det är här! Fast pappa är väldigt erfaren på sjön (<3) så vi klarade oss!

Jag har så himla mycket bilder, det där var bara några men jag kan ju inte visa alla! =)
En stor upplevelse var det iaf, kommer inte glömma den! =)

Härliga sommar...

Sommaren är för härlig.
Ligger på altanen på mjuka zebrakuddar på trädgårdssoffan och njuter i solen. Piloterna är på såklart. De säger att det är 23 grader eller nåt men det är säkert mycket mer. Det är så här sommaren ska vara. Strosa runt flera dagar utan att göra ett skit. Gå runt och njuta och längta sig bort...

Min gula bikini!

Nu har jag äntligen köpt den! Min härliga drömbikini!! Den ska jag använda mycket i Italien. Ligga och va snygg på bla "Lido bosco verde" och "Egnasia" Eller hur det nu stavas. =) Gud vad jag längtar, det känns nästan som mitt landställe, ett andra hem, fast det inte alls är det.
Det blev den gula, jag håller med om att den är mer Tovelicious! Överdelen 129:- Nederdelen 98:-



Måndag

Hej på er.
Ett måttligt intressant inlägg.
Som en stor överraskning vaknade jag av min väckarklocka (Iris ocf) istället av bygggubbarna! De verkade bara sitta och fika. Och konstigt nog blev jag jättepigg när jag stängde av väckarklockan, men det var ju lite onormalt så jag la mig igen och läste en stund, höhö. =)

Jag har inte ont i halsen mera men jag hostar minst en gång i minuten. Men när jag går och köper min bikini idag ska jag också ersätta mitt underligt försvunna lepsyl, är i stort behov av det!!
Jaa... mer har jag inte i huvudet idag. =) Eller Jacob kommer ju på onsdag och vi funderar över vad vi ska göra. Det kanske blir Grönalund! Vi får se.=)
Föresten, på torsdag ska jag klippa mig! Jag ska få pengar av pappa och åka dit själv. Frisörsalongen är i samma hus inne i stan där jag bodde när jag var liten! Jag är ju en liten stadstjej i alla fall ;) Och det är samma frisörska som har klippt mig år in och år ut. Så det är nästan som att åka tillbaka i tiden och bli liten igen...... Jag tänker nog bara ta topparna eftersom de börjar bli klyvna. Kankse klippa upp en liten aning och fixa till sneluggen lite gran. Den når ner till under munnen just nu, jag vill ju att den ska växa ut men den är ju inte så värst snygg ju. =)

Solen skiner nu så jag tror jag går ut och ser hur varmt det är!
Hej då!

DH and some clothes

Hej igen!
Min mobil har varit död hela dagen och för en stund laddade jag den och satte på den och då hade mamma spelat in ett meddelande och sa att repriserna av desperate housewives skulle vara idag och att jag kunde komma över till henne och titta på det. Men då var det för sent! Så jag ringde mamma och hon berättade allt som hade hänt i telefonen! Sen har jag också tittat lite på youtube, jag såg ett klipp när bilkraschen var och brölloppet och allt det där. Det var väl Susan bakom slöjan, eller? Hoppas det =) Längtar till nästa säsong kommer till Sverige!

Jag tycker det var länge sen jag visade lite kläder från forever21 så här kommer några sommargrejer!





Jag tror jag ska gå och köpa min bikini imorron äntligen! Jag har fått lite pengar av pappa så att jag kan köpa den, nice!

Förkylningslängtan...

Hej
Vi kom hem igår. Det var faktiskt mycket roligare där än vad jag hade tänkt! Nathalie hade inte med sig några andra kompisar och vi hade jättekul!
Igår orkade jag verkligen inte blogga, jag känner mig faktiskt lite sjuk. Vi var ute sent på nätterna och jag hade inte med mig så mycket klader, om man säger så, haha.
Igår sov jag till middagen och hade ont i halsen och var väldigt trött.
Idag vaknade jag typ 11 och mina läppar är helt sönderspruckna och jag är välsigt hes. Snorig och hostig är jag också... Great...
Hoppas innerligt att jag blir frisk! I alla fall tills på... måndag nästa vecka då jag ska åka till Italien! Jag längtar så himla mycket dit! Vi åker till Italien varje sommar, till samma ställe. Okej, få se om ni hänger med här: Vi åker till min mammas kusins ex-mans (som är itaienare) landställe! Sofia, som ni kanske vet vem det är, en av mina absoluta bästisar och nästan som min syster, är min syssling och är halvitalienare. <3 Var så länge sen jag träffade henne känns det som, längtar såå!

Nu ska jag nog klä på mig, sitter fortfarande i morgonrock (surprice) och göra nåt vettigt. Som att slänga sig ner i soffan med småttingarna(så att man smittar dom så att Marie blir jättearg på mig) och kolla på tecknad film. Good. höhö...
tjadå


Torsdagsbabbel

God dag
Idag har jag verkligen jättemycket träningsverk! Det gör ont i varje liten muskel. =) Fast det är tur att det är sista dagen idag.
Och för att göra det värre är jag svullen i halsen och har snustorra läppar! Och såklart hittar jag inte mitt lepsyl. -.-
Ojdå! Jag kom precis på att det är redan ikväll vi kommer åka till våra vänners land! Vi ska vara där hela helgen och fira midsommar. De har en dotter som är lika gammal som jag, jag har träffat henne några gånger, men hon har typ med sig två kompisar. Så där kommer jag och ba "tjena tjejer!" ha, nej, skumt... får väl leka med skitungarna då...höhö =)
Ååh! Vi ska ju åka iväg, och det innebär att jag måste packa, nu alltså... för jag tror pappa och jag åker dirkt från dansen dit. Jag orkar inte packa! Mitt rum är som en soptipp, soporna är då alla skrynkliga kläder som ligger i berg på mattan, och jag måste verkligen dammsuga också för krypen börjar komma krypandes (haha), dödade typ två igår, inte nice!
Allt det på...oj! typ en å en halv timme!! aaa!!!

Bäst jag börjar då!
Tjadå!


(nästan) Min coola Asus!

Nu sitter jag vid min nya dator och skriver!! Det första inlägget på min Asus som den heter! (ha nästan som Asos, vad bra) Å, jag älskar den! Fast den är ju inte helt min, usch, dumma skitungar! (fast det är ju faktiskt pappas och Maries fel...) bajs också! Ha, jag som skulle göra designen helt rosa ;) haha, nädå... =)
Nu kommer jag sitta här och blippa runt och vänja mig vid de ganska konstiga men sköna knapparna till klockan ett typ! =D Ja, men det är faktiskt väldigt jobbigt, för skift-knappen är så liten så istället blir det en <. jättejobbigt! :)  Men det braiga är att, som på appeln, man kan åka neråt när man drar två fingrar på plattan, nice!
(ha, å nu börjar jag lära mig att skriva snabbt!) höhö. =)
Om jag hittar nån sladd som passar till min kamera här hemma hos pappa ska jag ladda över bilderna, kanske ikväll! Om inte, ska jag nog till mamma lite imorron och där kan jag ladda över. =)

Nu ska jag blippa runt lite mer
Love från Tovetott! <3


(hittade ingen bild på just den laptopen jag har)


Volvo Ocean Race!

Halloj! Skepp å hoj!
Idag har jag varit med om nåt otroligt. Helt otroligt! Jag har varit med och kollat på Volvo Ocean Race! ( om ni inte vet vad det är - http://volvooceanrace.org )
Pappa väckte mig tidigt och vi åkte ut till vår nya motorbåt, det var första gången jag åkte den. Sen fick jag köra ett tag och vi åkte in till Vaxholm och tog en hamburgare. Sen åkte vi ut till Torsbyfjärden och såg alla sex skitstora segelbåtarna göra sig redo. Sen gick startskottet och de åkte iväg. Det var jättemånga andra båtar där, som publik, och följde efter de tävlande. De två Ericsson-båtarna tog ledningen stort. Det var verkligen skitmånga båtar som åkte omkring, man krockade nästan med dom! 
Sen körde jag in till vår brygga igen.

(google) Jag såg vissa idag som lutade ännu mer! Det där är iaf den segelbåt som är vinnaren, den har överlägset mycket poäng! Fast den kom tvåa i en tävlingen jag såg idag. =)

Sen gick jag till danslägret, som om ingenting hade hänt. =)
De ända nyheterna är att det fanns drickyogurt till mellanmålet och det var ännu jobbigare!

Jag tog jättemycket bilder på segeltävlingen, både med min kamera och med pappas systemkamera (sånna är så bra!) och så fort vi fixat till min nya dator lovar jag att lägga ut jättemycket bilder från det! =)=) Och många andra bilder såklart! ;)

Käkar pigilin nu ;)
Puss och kram, skumbanan! <3

Danslägerdag nr 2

Gud! Ojojoj säger jag bara!
Typ kl halv ett åkte jag in  till stan och mötte pappa. Vi käkade jättegod laxpasta på en restaurang typ vid Gallerian/NK. Sen gick vi och köpte en dator till mig!!!!! ÄNTLIGEN!! Jag är så himla glad!! Den är inte så supersnygg men det är ju inte det viktigaste. :D Men de små skitungarna ska också få vara på den... -.- Sen tog jag tuben till tekniska högskolan och tänkte ta roslgsbanan till dansen men då var den stängd pga banarbete, så irriterande! Så jag tog tuben till mörby, ringde till Shannon och bad om skjuts. De var jättestressade för hennes pappa skulle typ vara med i en golftävling och de sa att jag skulle gå till våran gamla skola och jag gick/sprang dit på typ 7 min (asså jättesnabbt!) och där hämtade de upp mig! Jag var jättesvettig, en stor uppvärmning till dansen!
Vi kom bara lite försent. På pardansen dansade vi vals, kul kul! 
På tågresan hem pratade jag ännu mer med min danslärare, ha, nu vet hon typ allt om mig. =)

Nu på kvällen har jag käkat laxpasta-rester (ha vilken variation på mat, köttfärssås två dar i steck och laxpasta två gånger samma dag!) och duschatm var helt blöt av svett på streeten!
Jag loggar nu ganska sent, för Marie har suttit klistrad vid datorn hela kvällen men nu har typ alla gått och lagt sig. =) Sånt sliper jag om några dagar med min nya dator! =)

Ojojoj, stressig dag, nu måste jag sova!
God natt! <3

PS. Ha, kom precis på att om man skriver mitt namn snabb och slarvigt på datorn blir det Tobe. Höhö, bara jag som tycker det är kul? =) DS.

Utpumpad

Hejsan
Imorse hade jag inget att skriva, va så himla slö. Danslägret var jättekul! Den första lektionen var pardans och vi dansade cha-cha! Jättekul, det var liksom så hälrigt på nåt sätt. =) Sen var det en å en halv timme locking och det var typ samma grejer som vi lärde oss förra året. Sen var det showjazz med den läraren jag precis hade den här terminen. Det var kul, vi gör en korografi till All the single ladys med Beyonce! På tåget pratade jag en stund med min danslärare, hon är snäll. =)

Och så kom man hem med det trevliga välkomnandet att det inte fanns nån mat till mig och Marie som sa "å jag är hungrig" med tillgjord tonårsröst, nice -.- Jag försökte snäsa tillbaka att det är klart att man är hungrig när man har dansat fyra timmar i streck! Jag tror inte hon tog det så hårt som hon skulle haha -.- ..... Det blev iaf samma rester som jag käkade igår, pasta med köttfärssås. 

Imorron tror jag att jag ska in till stan för pappa bjuder mig på en lunch, nice! Tack så mycket! Hoppas bara jag inte får håll till dansen, höhö!

Nu måste jag sova, trots att jag egentligen borde kunna ha sovmorgon imorron, fast dom där j*vla borrarna kommer såklart att väcka mig vid åtta eller nåt!! 
Jaa, livet är hårt...


Back home

Nu är jag hemma igen från Linköping. Idag var vi och badade utomhus, vattnet var varmare än luften, riktigt härligt! I lördags shoppade och jag köpte en skitsnygg jättetovetottig hoodie från H&M och en knallrosa bikini för 60 kr på rean! Ni får se kläderna... nån gång! =)
Imorron klockan tre börjar danslägret och det ska bli så himla kul! Det är tur att jag inte går ensam, Shannon går också på det! Måndag till torsdag kommer vi dansa 4 olika dansstilar från kl 3 till 8. Det här är typ 3-4 gången jag går på danslägret och det är jätteroligt att testa på olika stilar, jag längtar speciellt till lockingen!

Nu ska jag... öh, typ kolla in de andras bloggar och se om nån har skrivit nåt nytt, men jag tvivlar lite på det. =)
Tja!

Så onöding...

Kollade lite på andras bloggar och såg den här på Ellens, eller ska jag kanske säga Nelles? Hhi!

Vad blir ditt namn baklänges? Evot. ha, inte snyggt!
 Har du gjort en snöängel i år? Har jag säkert!
har du haft vattkoppor? A, typ när jag var 7 år
vilken mobilsignal? Ha, Fergalicious! (Tovelicious!)
minimorötter eller pommes frites? pommes frites, tål ju inte morötter ;)
första sporten du gick på? Typ ballet när jag var liten fast jag satt bara stilla i mitten av golvet och ville inte vara med, hihi!
vad längtar du mest till just nu? Tills på måndag för då börjar danslägret!!
hur gammal har du tänkt bli? Så gammal jag kan bli! bara jag är frisk och lycklig =)
när åt du senast en fiskbulle? Nån gäng då jag var sjuk tror jag
vilken tv-serie är bäst? desprete housviwes! Go DH!!
kan du gå ner i spagat? verkligen inte!
vad är du mest rädd för i hela världen? Att nån i min familj dör.
läser du på baksidan av mjölkpaketen? Adå! Fast precis när jag läser brukar Marie ta det, så typiskt!
röd, grön, blå eller gul mjölk? grön, mellanmjölk
sommar eller vinter? sommar!
är du mörkrädd? Nä, eller kanske lite
tänt eller släckt när du ska sova? Det ska vara kolsvart!
godaste drickan till frukost? Smoothie!!
vem kramade du senast? Lovisa tror jag
kan du ditt mobilnummer utantill? Såklart
hur tar du dig till skolan? Från mamma tar jag bussen, från pappa går jag
vilken färg har din jacka? Beige
använder du långkallingar? Bara när jag åker skidor!
är du höjdrädd? nä, fast i London eye blev det lite scary!
vilket land vill du åka till? Italien såklart! och det kommer jag ju också, om tre veckor!
vad var det senaste som fick dej att skratta? När jag sprang efter Lollo och kittlade/brottade ner henne efter att hon hade retat mig, hahahahah!!! det var så himla kul, orkar inte berätta allt =)
vad ska du göra nu? Läsa "över nektergalens golv" som jag köpte för 65 spänn när jag skulle ta bussen.

Tja!


Studenten!

Ja, så ni bara vet är jag hos Lovisa!
Idag tar min kära kusin Henke studenten! Vi var med på utspringet och alla stod med paraplyer så att man inte såg nåt. =) Nu är vi hemma igen och förbereder till festen. De firar tre sammtidigt, på samma fest. Henke för studenten, Kerstin (mamman) för att hon fyller 50 år och Lovisa för hon fyller 14 den 15:e. Det blir mycket folk här! =)


Lovisa, snart ses vi!

Hej igen!
Jag sitter här vid datorn, fast jag verkligen inte borde göra det, som alltid. =)
Idag ska jag ju iväg till Linköping vara med Lovisa! Gud vad tiden har gått snabbt sen vi bestämde att jag skulle komma, det var ju för en vecka sen! Ha, ojojoj! =)
Iaf. Bussen går prick klockan 14:00 och innan dess ska (måste) jag:
- Gå hem till mamma med massa grejer (bla mina finskor och min vackra klänning)
- Gå tillbaka (det tar en halvtimme att gå till mamma)
- Tänka ut och packa de grejer jag ska ha med till Lollo
- Dammsuga mitt rum (jag kan nog sudda ut den punkten redan nu, ha!)
- Och så tar det en himla massa tid att komma in till stan med tunnebanan, köpa godis till bussen, och hitta bussen och åka iväg!

Ha, hur ska jag hinna med allt det där? Aja, bäst jag börjar! Hejdå!

PS. Byggubbarna har öppnat upp väggen vid trappan så det bara är ett plastskynke mellan. Och just nu hör jag en byggubbe som sjunger! Han sjunger typ samma melodi fast ibland i falsett, i misslyckad opera, vanlig röst och iblan visslar han! Riktigt underhållande att lyssna på! hahaha! XD DS.

Sommarlov, here I come!

Första härliga dagen på ett långt och härligt sommarlov! Igår på skolavslutningen sjöng jag solo på första versen i Sol vind och vatten, och det var jättemånga som tyckte jag sjöng jättebra! Man blir liksom så glad av sånna kommentarer, vissa var av personer jag knappt känner! =)
Efter att kören (som jag då var med i) hade sjungit massa sommarlåtar var det lite fika för hela 7b i bildsalen. Det var knökfullt och de visade ett bildspel med bilder från tältningen! Jag var ju såklart nästan aldrig med förutom två sukggbilder där jag satt ihopknölad vid vattnet och fotar mina egna fötter. Ha, tack Niklas! XD

Efter vi hade sagt hejdå och kramat alla åkte Jag, Ellen, Jossan och Astridarna in till stan och käkade lunch i kungshallen. Jag tog en tacotallrik men var lite missnöjd över mitt val så jag käkade lite rester från de andras mat! XD
Sen gick vi och kollade lite i affärer och jag köpte en present till lilla Lovisa som fyller år den 15:de! Fast jag kan inte säga vad det är för jag vet att hon kollar in här då och då! =)
När vi blev trötta åkte vi hem till Astrid Knastrid och bakade chokladbollar, lekte kull och kurragömma (ha så barnsligt kul!) och spelade Jepardy! 

På kvällen när jag var hemma var jag skittrött! Jag var egentligen tvingad av mig själv att packa upp ryggsäcken från tältningen, boka bussbiljett och slå in paketen till Lovisa och hennes storebror Henke (Henrik. för mig heter han alltid Henke och kommer alltid att göra det!) som tar studenten!
Istället tittade jag på hela skitmysiga Miss Marple! Fast det var väl inte samma gumma som spelade henne va? Hon var mycket yngre! Jag gillar mer den riktiga Miss Marple! =) Sen när den filmen var slut kunde jag inte slita mig från en film på 6:an. Den hette typ Blue Streak eller nåt sånt. 

Alltså en väldigt bra skolavslutning!

Hemma i civilisationen igen!

Hej hopp!
Ha, det känns som om vi har varit borta i typ en vecka. =)
Alla elever träffades vid ett ställe och så började vi våran skiitlånga vandring, 8 km, på orangea stigen. Våra ryggsäckar var så JÄVLIGT TUNGA! Jag har typ blåmärken på axlarna och i början hade jag verkligen seriöst ont i ryggen! Men nästan hela vägen lyssnade vi på musik och bara stirrade ner i marken för att inte snubbla över alla stenar och rötter. Vid ett ställe gick typ alla över en äng, dom trodde väl det var en genväg, men Astrid J sa att vi skulle upp i skogen istället. Eftersom nästan alla gick vilse kom vi nästan först!
När vi kom fram (otroligt överraskade och jätteglada) satte Astridarna, Ellen och Jag upp vårat tält på en liten gräsplätt vid vattnet, jättefint! Vi var ganska ensamma där, alla andra satte upp sina tält på en äng högre upp. Vi grillade våra korvar på en engångsgrill vid vattnet. Dom andra grillade marsmellwos uppe vid den allmäna brasan medans jag grillade min himla banan och stoppade chokladbitar i den, faktiskt väldigt gott!
Sen på kvällen tittade vi på några galna som badade, heja Erika! =) Sen satt vi vid brasan ett tag och sen låg vi i tältet och försökte sova. Jag var faktikt dödstrött! Vid kl 2 typ kom några tjejer från B2 och skulle kidnappa och döda Astrid Å men dom lyckades inte!
Efter typ fyra timmars sömn vaknade vi kl 6 och packade ihop alla grejer. Kl 7 följde jag med första gruppen som skulle ta bussen hem (astridarna och Ellen fick skjuts hem). Det var 2 km till busshållsplatsen! Mina axlar skrek! Så totalt har jag gått 1 mil! Vi tog bussen hem men sen blev jag ju tvungen att gå hem till pappa, en kvarts vandring till! -.-
När jag kom hem gick jag på toa (äntligen ett riktigt badrum!), bytte kläder och fixade till mig. På fötterna har jag fått stora blåsor som gör jätteont! Så dom fötterna klämde jag ner i mina vita tajta skor som sen blev helt genomblöta när jag sprang till skolan. Kul! -.-
Jag kom till skolan 9 (dom andra skulle vara där 9:45!) och hade körrep. Sen var det skolans dag, och jag kom trea på sing-star! =)


Min kära lilla ryggsäck! Det skulle vara intressant att väga den! Den är verkligen helt proppfull!


Tältet var ett tremannatält men vi klämde in oss fyra i det! Och längst ut skulle jag ligga på en liten strimla!


Här satte vi tältet.


Kolla vad fina! Fast Ellen förstörde mina fina blommor jag fottade, dumma Ellen!


Bilden är lånad från Ellen. Här grillar vi!


Laisingsbrallorna, fleece och flipp.floppen fick också komma med! Ha, en lkiten dagens outfit! =) höhö


Ha, checka in min smarriga blåsa! Det är väl typ nåt var i? Den är rikligt irriterande, kan knappt springa!

När jag kom hem sov jag från typ från halv två till fyra, men är fortfarande jättetrött och lättirriterad! -.- Men jag tycker ändå tältingen var kul! Jag är nog ganska friluftslivlig! Alla klagar så mycket på allt (ha, jag med) men jag gillar ändå när det är lite förjävligt! Höhö =) Men jag tycker vi skulle ha fått typ ledigt idag, nu kommer vi ju vara skittrötta på skolavslutningen!

Nu måste jag verkligen duscha! Världen har aldrig skådat sånt smutsigt hår! Ha, jo det har den såklart, det har ju varit värre! höhö! =)

CU! (som Jossan säger)

Snart bär det iväg!

Idag gäller det!
Typ klockan 11 eller nåt kommer Ellen och hämtar upp mig och så åker vi till sjön där hela nästan hela 7b ska samlas! Igår packade jag jättemycket. Min ryggsäck är typ lika stor som mig själv och väger flera ton!! Gud Jossan, du skulle aldrig klara av att ha den på ryggen när man går 8 km! Och dessutom ser det ut som om jag ska vandra i flera dagar upp till Mount Everest eller nåt, aaah! -.- Hörni tälttjejer, hur har ni packat? Det måste nog vara lika tungt för er som för mig, man måste ju ha med allt som står på listan och det är ju inte en lätt packning! Och vad har ni på er? Jag går i ett par mjukisbyxor och mussepiggtröjan!

Längtar tills allt börjar!!
Ses snart! =)

Vad jag måste göra idag!

Ha, nu skiter jag i hälsningsfrasen igen!
Idag känns det som att jag har väldigt mycket grejer att göra.
Jag måste dammsuga mitt rum (egentligen damma också, höhö)
Jag måste duscha (ha till tältningen med klassen imorron!)
Jag måste åka till mamma för att hämta massa packning tills imorron. Sovsäck, tjocktröja... gud vet allt!
Jag måste packa allt i nån väska, hoppas för nån guds skull att jag inte glömmer nåt!
Jag måste följa med pappa och köpa kakel på K-rauta (yippi! -.-), kaanske köpa min dator, äntligen! fast bara kanske..., och storhandla mat. Då ska jag också köpa all den mat jag ska för snacks, mellanmål och middag imorron! För alla som jag ska tälta med, jag tar med med ett paket korv till, bananer, choklad, dricka, och mitt eget snacks!! hoppas jag fick allt rätt  nu då, smsa annars!! =) 

Nu ska jag klä på mig!
Bye!

Vilken ska jag välja?

Det var den här bikinin jag provade igår! Visst är den fin? Jag har alltid velat ha en sån där modell och jag behöver faktiskt en ny bikini. Den kostar 129:- tror jag och underdelen kostar 98:-, alltså...... exakt 227:-.

Men vilken färg ska jag ha? Skriv en kommentar! =)

PS. Ha, ni som kommenterat verkar ha precis samma problem som jag! "gul...nä blå!... eller gul?..äsch!" höhö! DS.

Middag hos Shannon

Ha. Jag har märkt två grejer. Det ena är att jag oftast inte skriver någon hälsningsfras i början av inläggen och det andra är att jag ofta skriver dagen efter om vad som har hänt. hehe! Men aja, det är ju verkligen inte hela världen. =)

Igår, i alla fall, var det ju sista riktiga skoldagen! När skolan var slut testade jag en bikiniöverdel på H&M som är väldigt fin. ( På nätet såg jag sen att den finns en till färg, och jag kan inte bestämma vilken som är finast! ). Sen köpte jag mig en stor härlig Frappino och gick hem. På kvällen skulle Pappa, Marie och alla barnen till Junibacken på nåt galet kalas, och de skulle inte komma hem förrän typ 10. Så då var jag ju lite sur, jag vill inte göra och äta mat själv, igen! Men så räddaren i nöden ringde Shannon och sa att jag kunde äta middag hos henne! Jag tog första bästa buss dit. =) Vi lagade pasta med tomatsås och mozarella! Till efterrätt käkade vi jordgubbar tills vi fick ont i magen! Sen kollade vi på Twilight, å den är så bra! 
Sen skulle jag hem men pappa hade druckit lite och kunde inte komma och hämta mig :( så jag fick ta bussen med massa fulla studenter. Fast det var inte så farligt, jag kom hem. ;)

Puss och kram!

J*vla borr!

Hej
Idag har det inte varit en bra morgon. Jag vaknade vid halv tio, läste lite Harry Potter och försökte somna om. Men då började bygggubbarna borra och det lät skithögt! Efter ett tag blev jag så förbannad så jag gick upp. När jag skulle ta en skål till filen fanns det ingen ren så då fick jag ta ett glas. Jag hällde i en fil, men bäst-före-datumet var typ 15 maj (!!!!) så den fick jag hälla ut. Tog ett nytt glas och hällde i en annan fil, men den var lite gul och jag tror den hade lite klumpar i sig, så den fick jag också hälla ut! Den fanns inget bröd eller nåt jag kunde äta till frukost, så då gick jag hungrig ner till mitt rum och satte på TVn. Jag fick höja ljudet hela tiden för att överrösta borren. Efter ett tag klädde jag på mig vanliga tråkiga kläder och gick upp till lunchen. Nu är det en barnfamilj här på besök och jag käkade pasta carbonara som frukost med dom. Och nu sitter jag här och vet inte hur jag ska tillbringa den "härliga" nationaldagen för Sverige! Troligen sitta här vid datorn, kanske tar en promenad, vem vet...

Länge leve Sverige... hipp hipp hurra.... :(  *jäsp* ....

Flummiga Tovetott!

Har ganska långtråkit så jag gör den här:

Hur flummig är du?


[x] Du har ätit något som du visste att du skulle få ont i magen av.

[x] Du har fastnat med en borste i håret.

[ ] Du har spottat i motvind

[ ] Du har ramlat av en stol fast att den stod still

[ ] Du har tungan ute när du koncentrerar dig. Jag vet inte, har jag det?

[x] Du skrattar åt dina egna skämt då ingen annan skrattar. Ha, alltid såklart!

[ ] Du har börjat prata om vädret med en främling som bara "gick där".

[ ] Du har klistrat ihop ett trasigt dricksglas med limstift.

[ ] Du har skrikit håll käften eller liknande till en oskyldig främling.

[x] Du har gått omkring på stan med en vante/sko/strumpa eftersom den andra glömde du ta med dig. Ha sääkert!

[ ] Du har snubblat över ett tuggumi på marken.

[/] Du har fastnat med tungan på en iskall lyktstolpe. Fastnade nästan på en fryst jordgubbe, ha!

[ ] Du tittar på disney channel. Nä, har inte det hemma

[ ] Du älskar att städa ditt rum. Are you kidding!?

[x] Du kom på att du glömde skorna när du hade stigit ut genom ytterdörren. ha, a hade tofflorna på mig ,men var försenad och fick ha dom hela dagen i skolan!

[x] Du har sjungit högt inne i en affär

[ ] Du har öppnat en godispåse eller liknande i en affär

[ ] Du har spottat framför dig, och sen halkat på spottet.

[x] Du brukar prata med dig själv framför spegeln. Ibland

[x] Du äter rena sockerbitar som godis. Gjorde det när jag var liten

[ ] Du somnade i ett provrum i en klädaffär.

[x] Du har sagt att du måste på toa inför en främling.

[ ] Du har försökt drunkna i en vattenpöl.

[x] Du har legat ner på golvet i minst 10 minuter

[x] Du har stått upp på din skolbänk och skrikigt!

1-7: Du borde nog inte vara så spänd, försök ha roligt på riktigt! Annars kommer ingen tycka du är kul och du kan vänta dig långa, tysta, tråkiga kvällar med dina kompisar.

7-11: Du är bra. Du är rolig att umgås med och dina positiva misstag är bara att säga FLUMMATTACK åt!

12-17: Du slår allt! När man är med dej skrattar man. Du är rolig men endå försiktig med vad du gör,det är ett bra sett att flumma på!

Ha, jaha... jag är tydligen väldigt flummig! Fast många av frågorna var faktiskt väldigt skumma...

Styckad abborre

Ja, som ni märkte så var jag gaanska trött igår, haha. =) Så jag berättar nu vad som hände igår!
Igår på biologin dissekerade vi abborrar!!! Vi drog lott om vem som skulle gräva i fisken med alla saxar och pinsetter, och det blev jag och astrid J! Vi klippte upp den från bajshålet (haha) till huvudet men efter ett tag vågae inte Asrid hålla på längre. Ellen tog över som min asststent. =)  Det var många som mådde illa av att se döda fiskar inuti men jag tyckte det var jättekul! Jag stod där och gröpte ur ögon, klippte ut hjärtat och drog ut massa tarmar och sånt med kletiga händer, skitkul ju! Det är nog tack vare mamma. Hon är ju doktor och opererar ganska mycket, och jag har ju varit med på två operationer! Tack mamma för den braiga egenskapen! =) Mina polare tycker jag ska bli kirurg när jag blir stor, och vi får väl se! =)

Fast man luktade ju inte så förtjusande gott efteråt i för sig... höhö! 


Ha, vet inte vad det är, tog bilden från google. ;)

Vi är bara så sköna Lollo

Ha, tittade lite i min hotmail-inkorg och såg en maildialog mellan Lovisa och mig vid nyår, första januari faktiskt! Vi satt och slöade i soffan och lånade datorn från varandra bara för att skicka mail till varandra...ha snacka om uttråkade...
 Här är ett av mailen jag svarade till Lollo, så skönt, skrattar fortfarande:

jaha, intressant...typ.....
den där askungegrejen kan vi kanske göra till verklighet.
nu läser du frida....
jag är trött...
snart MÅSTE vi gå ut...
Du är jätteslarvig…
jag är trött…
undrar vad det blir för mat i kväll…
Undrar när Uffe och kärstin kommer…
Jag måste tvätta anskiket…
Du me föresten…
Snart ska jag käka en skumtomte…
Jag är trött…
Dumma tvkontroll som är trasig…
Dumma Marie…
Dumma fulla minneskort på kameran…
Dumma spindlar…
Dumma dåliga grejer…
Dumma grej som gör mig trött…
Jag är trött…
Nu är du uttråkad…
Men du får inte ta bort det här brevet för då…
Dumma Lovisa…
Jag är rolig…
Jag har bra humor…
Jag är trött…
h…
he…
hej…
hejd…
hejdå…………………………………

Ps:…Jag vill inte räkna alla bokstäver i ditt garv, men en sak vet jag och det är att det var väldikt många bokstäver……………………………………………………………………Ds.

HAHA! Vi var bara så hopplösa! XD

Tuppade av

Gud. Jag har precis vaknat efter att ha somnat när jag läste Harry Potter. Med starkt lampljus och öronbedövande borrljud, ha! Jag sov nog ca en och en halv timme. Nu är jag jättevarm och har röda ränder på benen av jeansen, nice...

The Rose Garden

Några fina bilder på blommorna i den vackra rosengården i hyde Park i London. Gick runt och fottade som en galning...









De är ej redigerade.

Sångavslutning

Idag var det sångavslutning! Vi skulle vara i en skola jag knappt hittade bland alla stora hus och små vägar. Plus att jag kom för sent, lyckat! När Cornelia skulle sjunga sin låt skulle jag sjunga understämma men jag fick en blackout och kom inte ihåg den, ha stod där tyst och väntade tills låten var slut, haha! Efter Cornelia var det jag och jag sjöng då "The winner takes it all". Det gick faktiskt väldigt bra! Jag hade ju sjungit i kören tidigare idag så min röst var uppvärmd. Det är skitmycket text i låten, typ 4 verser och olika refränger, men jag grejade det! Eller nästan iaf =)
I slutet fick alla diplom och vi sa hejdå för den här terminen. Jag kommer sakna sången... Och jag kommer sakna Anna (min sånglärare) och Cornelia...

Hela dagen har det varit dåligt väder, känns omöjligt att jag badade igår! Mina vita tygskor har läckt in flera gånger och har blivit helt smutsiga, lyckat! XD

Ikväll ska jag kolla på Paris Hilton my new bff och sen DH såklart! Och jag får ju inte heller glömma att plugga till teknikprovet som är imorron!

Puss och Kram! /Tove

Skumt...

Sorry för ganska dålig uppdatering, hade ingen lust att skriva nåt.

Fast igår hände iaf det här:
På gympan gick vi ner till en äng vid vattnet och badade, typ halva klassen hoppade i! De flesta av killarna var riktiga fegisar! Astrid, Astrid och jag var i längst... haha! Det var riktigt skönt att guppa där i vattnet! =)

Det hände två riktigt skumma grejer när jag gick hem från bussen!
1. När jag gick tutade en röd bil med släp två ånger bakom mig. Jag vände mig och så vinkade en kille i bar överkropp till mig! Jag tror han kanske trodde jag var nån annan, inte vet jag! =O
2. Typ en minut senare såg jag Oscar från min gamla klass cykla mot mig! Jag ropade såklart "Oscar!?" förvånat. Han sa "hej Tove" med grov målbrottsröst. Sen liksom stönade han typ och bara cyklade vidare!? Fattade ingenting... 
Sen när jag kom hem kollade jag mig i spegeln för att se om det var nåt skumt med mig, men nää...
XD 

Det var lite av min måndag =)

RSS 2.0