Sista Dagen På Året!

Haj!
Nu är klockan typ (måste säga typ eftersom typ ingen klocka går lika), 23.26 och lollo och jag bara väntar på tolvslaget!!
Till middag var det stekt marulk men koskos och limesås, jättegott, och hummer till dom som tål, hehe, jag fick tyvärr nöja mig utan.........Till efterrätt var det typ nån hjortronglass, gottgott.
Vi har på oss våra rosa tröjor känner oss fina :)
Oj, nu är klockan 23.30!! Och jag som inte har bestämt nåt nyårslöfte än!! Kommer inte på nåt, får väl bli nåt simpelt...Lovisas nyårslöften är att vara mer eftertänksam när hon köper grejer, äta mindre godis och spara till långt hår, ha, undrar vem hon har fått det ifrån, kan det vara hennes kära långhåriga kusin kanske??
Ojoj!! 23.37, snart smäller det!!

HEJDÅ!!! SES NÄSTA ÅÅR!!!

Shoppingavslutning!

Goddag gott folk!!
Idag är det sista dagen på året och den har jag utnyttjat mycket väl med min kära kusse Lovisa ( eller Volisa som pappa kallar henne). Vi åkte ner med tuben (förlåt, men älskar det :P) till stan och shoppade..man får ju passa på när det är den sista readan!
Jag köpte två par örhängen på rea på ur&penn, en snygg tisjöört (haha, svengelska), och en rosa pösig trjöja som också "Volisa" köpte, kusintröjor...allt på GinaTricot. Vi käkade på McDonalds, samma hälsosamma kost två dar i rad :P:P
Jag köpte också en bok av pengarna från en bok som jag fick i julklapp som jag hade fått tidigare.
På hemvägen köpte vi dom efterlängtade skumtomtarna som har varit slut sedan länge :)
Har du haft en bra sistaåretdag??

Nyår!!

Hellou!
Idag kom Lovisa upp till nyår! Jag tog "tuben" (tunnelbanan) ner och hämtade henne vid bussen och vi åt på McDonalds och jag var typ skeptisk mot allt där :P
Hela dan har vi typ legat i min säng och kollat på tv, vi såg på människor som vägde typ 500 kg (!!!)som skulle bli bättre..ingen vacker syn direkt!

Idag är det bara EN DAG KVAR PÅ ÅRET 2008!!!!! Då får man väl utnyttja dom sista timmarna på ett bra sätt! men lugn, det kommer ett år till, haha :P:P 

Julklappar!

Hej
jag har gjort så himla mycket under jullovet och tror inte att jag orkar skriva allt i minsta detalj :S
Men i korthet har jag varit i Stöten och åkt jättemycket skidor, i lördag åkte vi ner till mormor och morfar och där var typ hela tjocka släkten, och på söndag åkte vi lite skridskor; vacker natur, djävulska långfärdspjäxor. Och på kvällen åkte vi hem. 
Jag har också fått jättemånga underbara julklappar!!! Kommer inte ihåg alla men det här är några:
En skjorta från Monki som jag hade provat i förväg, en tanktopp, vita strumpbyxor, två böcker en av dom var trean i "om jag kunde drömma" serien (Är fast förälskad i dom böckerna!!!!), ett 1000 bitars pussel, skumtomtar (finns bara tre kvar!!), en tröja med mussepiggar från H&M som jag önskade mig (!!!!), björn borgtrosor och linne, perfym, jeansleggings, doftljus och 500 riksdaler!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Tack Tomten!!!

Big Air Bag!!

Hellu!
Förlåt att jag inte har skrivit på evigheter, men det fanns typ inget internet i Stöten :/
Nu är jag i alla fall hemma men jag hade det underbart i Stöten!
Jag har åkt skitmycket skidor! Jag har jätteont i knäna, jag knappt gå i trappor!!

Jag och mina kompisar hoppade på Big Air Bag, den första Air Bagen i typ Sverige! Det var skitläskit!! och Jag blev tvingad att åka först!
Det var liksom ett stort hopp och sen skuller man landa på en enorm typ luftkudde! men det var typ en meter mellan hoppet och air bagen!Såklart plogade typ hela vägen så jag fick för lite fart och landade mellan men som tur var det en blå plastmatta där så jag slog mig inte och båda mina skidor utlöstes! Och jag typ asgarva och kom utkrypande och gjorde tummen upp till mina kompisar som stog där uppe, vättskrämda! Dom klarade sig bara bra, bara att en typ tappa andan, men bara ett kort tag! Andra gången vi hoppade landade jag faktiskt på "jättekudden" men jag gled av den med ryggen och slog mig på den hårda marken. Men jag ångrar inte att vi gjorde det, STOLT!!
Typ så där såg den ut, men den var svart och inte så lång och platt!!


All I want for christmas is you! ...2

Den här låten är ju såå bra!!! Hon sjunger verkligen jättebra!! Lite synd att det skriks så mycket i publiken, men låten är bra, skulle vilja sjunga den själv!!


Julavslutning

Tja!
Idag var det julavslutning på min skola. Jag var med i kören och sjöng jullåtar. Och jag var typ den ända som hade vit fluffig tomteluva, hehe. Vi i kören slutade typ halv elva men dom andra slutade ännu tidigare! Men det är jättedåligt med en grej, för nästa termin ska vi byta schema med en annan klass och det schemat är jättedåligt!! Hela vår klass är typ i uppror! Men man får väl tänka positivt och tänka på det halvåret som gått :)
Efter skolan har jag  slagit in massa julklappar och kollat på tv. Och ikväll ska mamma och jag packa till Stöten!! Jag ska ta med mig bla. min gitarr, min kamera, våran lilla plastjulgran och julprydnader XD Usch vad jag längtar!!!
Jag vet inte om jag kan skriva så mycket på bloggen den här veckan för jag är osäker om det finns nåt internet där uppe :P

Och är det nån som vill hjälpa mig och skicka en kommentar om hur man lägger i bilder på bloggen?? Jag är inte direkt dataexpert :P För då blir det mycket roligare att läsa den!

PS. Idag är det bara FEM DAGAR kvar till julafton!!!! DS.

Risgrynsgröt!

Hejsan!
Nu sitter jag och vaktar risgrynsgröten som står och puttrar, som jag gör själv :P
Jag blev tvingad att köpa massa mat och börja på maten själv. Just nu är kastrullen typ halvfull och jag ska tillsätta 15 dl till!!!!! måste ringa till pappa och fråga om det är rimligt....................a, nu har jag ringt och han sa att jag skulle ta hälften, tur. 
Det luktar väldigt gott nu...mmmm..

Hejrå!

Muljust och WALL-E!

Hejhopp!!
Just nu dricker jag muljust, eller julmust som det heter i er värld! Pappa och jag kallar det muljust, det låter mycket roligare XD man bara byter plats på J och M.
I skolan idag hade vi inga lektioner, det var sköönt. Istället julpysslade vi. Jag gjorde en mycket fin smällkaramell, ett väldigt barnsligt julkort och en trippelsnöflinga!
Sen efter lunchen såg vi på film i aulan, man fick ha godis och läsk med sig, jag hade sura bilar och Muljust! :P
Vi såg WALL-E. , en jättegullig film!! Och den hade ett väldigt bra tema, att typ människorna hade typ förstört jorden med massa skräp och sopor så då åker typ hela USAs befolkning upp i ett lyxit rymdskäpp för att överleva och blir JÄTTEfeta, och helt korkade.
På jorden finns då typ robotar kvar och ska rensa upp allt. en av dom är wall-e som är jättesöt och bor i en gammal buss och samlar på grejer han hittar. Och sen händer typ massa grejer som jag nog inte ska berätta, ni får se den själva! När bion var slut hade jag riktigt ont i magen, åt för mycket bilar, ajaj..
Under dagen fick man också sina skolkläder som man hade beställt. Jag hade valt en svart munktröja med tryck och ett par svarta mjukisbyxor med tryck på rumpan. väldigt fina, MEN när jag provade dom var dom jättestora! särskilt byxorna, jag ser typ ut som ett fetto! En riktigt miss, jag som tänkte ha dom på gympan...   

PS. Idag är det bara EN VECKA kvar till julafton!!! DS.

Lite grejer om mig!

Det här är en lista med skumma frågor som jag hittade på min kompis blogg, den heter Rockarhamstern.blogg.se!

Äger...
(x) Mascara över 100 kr
(x) En plattång
(x) En locktång
(x) Designparfym
( ) Foundation över 200 kr
( ) Ögonfransböjare
(x) Olika borttagningsmedel
( ) Speciell hårbalsam i en sprayflaska
( ) Läppglans över 100 kr
(x) Hårinpackning
( ) Bodybutter
(x) Bodylotion
( ) Parfym över 300 kr

Summa = 7

Du ...
( ) Använder locktång/plattång varje dag
( ) Använder foundation varje dag
(x) Använder mascara varje dag
( ) Använder kajal varje dag
( ) Använder läppglans varje dag
( ) Använder bodybutter varje dag
( ) Använder bodylotion varje dag
(x) Använder ansiktsrengöring varje dag
( ) Använder hårinpackning varje dag
( ) Använder hårspray varje dag
( ) Tränar på gym
( ) Klipper dig varannan/varje månad

Summa = 2, ha

Du har...
(x) Tonat håret
( ) Färgat håret
( ) Hårförlängning
( ) Piercat dig
( ) Tatuerat dig
(x) Tagit hål i öronen

Summa = 2

Totalt: 11

0-10 Den naturliga naturligaste tjejen.
10-15 Konstgjord behandlad blomma. upps, måste ha blivit nåt fel, hehe
15-20 Kanariefågel i nordisk miljö.
20- 25 Du är en fryst jordgubbe.
25-30 Barbiedocka. Bara plast.



Har du pojkvän/flickvän? nej
Är du kär? nej
Hur tidigt stiger du upp? På vardagar: sju. Helger typ elva XD
Vem/vilka vet mest om dig? MOI såklart
Gillar du att slåss? ha, nää, är så feg och kittlig :P 
Vad ska du göra ikväll? Sörja för att Desperet Housewives är slut :(
När var du senast full? Herregud, jag är bara 13!
Har du utländska föräldrar? nopp
Var har du ont? vet inte riktigt, jag brukar ha ont lite var som helst, nu gör det onte lite vid nageln :P
Är du bra på att måla? nja, inte min största tallang...
Vem kramade du senast? Typ mamma <3
Vad längtar du till? Tror att ni har en liiten gissning, hi!..............JULAFTOON!!!!!
Favoritalkohol? Typ cider ;P
Vad heter dina husdjur? Mitt husdjur HETTE Kurra, hon var en supergullig dvärghamster som dog för typ en månad sen...snyfft!
Har du körkort? Absolut! Cykelkörkort, hihi!
Favoritgodis? choklaad!! Och typ julgodis!
Morgon- eller nattmänniska? Är morgonmänniska att man är uppe tidigt eller?? Isånnafall är jag Absolut ingen morgonmänniska!!!
Sparare eller slösare? Jag är nog en sparare, men kanske inte när det gäller godis XD
Har du några homosexuella vänner? HA! Verkligen inte!!
Bio eller promenad? Såklart bio! 

Är du kittlig? Eeeuumm, öööh, naaaee....verkligen inte...typ......he :/
Rädd för insekter? Aa, är en riktig fegis, men om man bor i källaren men spindlar bakom varje möbel börjar man väl vänja sig...
Anser du att du är stark? Jag gillar att träna, men vet inte om det ger resultat :P


Stairway to heaven

Tja!
Just nu lyssnar jag på Staiway to heaven med Led Zeppelin. Låten är ju väldigt bra men jag lyssnar inte så mycket på Led Zeppenlin..
Igår var min morbror på middag hemma hos oss och han lärde mig baréakord och ett coolt intro! Han är värkligen världens bästa morbror!! <3<3
Förra inlägget blev lite skumt...det skulle vara en video där men det blev nog lite fel, är ju som sagt nybörjare på att göra bloggar! XD
Just nu käkar jag också på en Plopp, funderar om jag ska ta den sista biten nu eller sen....den försvinner nog när som helst, vare sig jag vill eller inte, hihi!
Tjarå!

PS. Idag är det bara ÅTTA dagar kvar till Julafton!!!! DS.


All I want for Christmas is you!

J'adore den här låten! Hon sjunger ju sååå bra!!

Jultänk...

Hej!
På nåt sätt känns det väldigt bra för den här veckan är sista skolveckan!!! Sen är det julen och Stöten i Sälen som gäller!!!!!
AJ HJÄRTA STÖTEN (I <3 stöten), sanna mina ord!
Längtar ihjäl mig!! Och nu är det bara NIO dagar kvar till JULAFTON!!!!!
Och jag har sett väldigt många julklappar som det står God Jul Tove Önskar Mamma !!! Men jag kunde inte lukta och skaka så länge för mamma kom på mig!!
Usch var jag längtar till jul i stöten!!!
Jag vet ingen som INTE gillar jul!!! (iallafall inte efter det här linlägget!!)


Igår...

HejHopp!
Igår stack jag inte ut näsan genom dörren ens! Jag var hemma hela dan. Faktiskt ganska skönt ändå. Vaknade sisådär efter elva och åt en stor lunch tacorester, mycket gått! Sen satt jag i bara några timmar sådär och la på mitt pussel och spelade på min nya gitarr.

Det visade sig att vi hade pepparkaksdeg i kylskåpet!!! det hade jag helt glömt bort, annars hade den varit uppäten för läänge sen!! Så då satte jag igång ett pepparkaksbak! Det blev typ fyra plåtar totalt och alla blev lite småbrända, hehe...


Min Gitarr!

hej!
idag är det söndag men i det här inlägget skriver jag om lördagen ;P
Igår köpte jag äntligen min gitarr!!!!! skulle egentligen ha köpt den som en födelsedagspresent för typ två månader sen (!!!) men presenten blev "lite" försenad.
I affären hängde det gitarrer överallt, kunde knappt gå nånstans! jag valde en som var brun och jättelen i trät, inte lackad. jag fick också band och en dvd som man kunde lära sig spela med, men den kommer jag nog inte använda så mycket eftersom jag faktiskt redan är "ganska" bra, enligt min åsikt :P
sen gick mamma och jag runt och köpte julklappar och jag köpte några inpulsköp på Monkey, en liten väska, pormonä (heter det så?), och en snygg rutig skjorta!
Efter shoppingen gick vi till en kyrka där det var ett Luciatåg. Kyrkar var proppfull! Men det var värkligen jättevackert att lyssna på! Fick rysningar flera gånger!!
efter det åkte vi hem och jag provade min "aldeles egna gitarr!!!" är jätteglad!
Sent på¨kvällen, typ elva började jag på vårat 1000 bitars pussel!!  jag liksom fastnade vid det och gick och la mig tolv, jättetrött. men jag skyller på pusslet!

NonStop

hej!
just nu frossar jag i Non Stop. riktigt smart namn tycker jag. för en stund kom jag hem från skolan och i skolan var det luciatåg. killarna var skitroliga för när dom "sjöng" typ vrålade dom och dom såg jätteroliga ut i stjärngossestrutar på huvet. men för övrigt var det vackert!
på en lektion såg vi på filmen Ondskan och fick lussekatter, pepparkakor och Julmust! mycket gott och lyxit.
sen sprang jag för att hinna med bussen hem för att slippa vänta i en halvtimme.
Just nu har jag också ont i fötterna eftersom jag får skavsår av mina nya skinstövlar ;P
Vi slutade skolan kl. 11 (!!!!!!!!!!!) så nu har jag typ en hel slappardag framför mig, aaahh!  

Lucia!

var hälsad!
Idag är det lucia. det kommer typ vara ett luciatåg i skolan av niorna, det är bra för då slipper vi en lektion XD
mina tre småsyskon gick precis till dgis och dom var yybersöta!! Alexsander (5 år) var en pepparkaksgubbe, Hedda (3 år) var tomte och Siri (2 år) var också tomte. de hade en liten lykta som de bråkade om men dom var ju bara SÅÅÅÅ gulliga!!! Särskilt Siri, som en liten bebistomtenisse!!!! usch var sött!!
nu skalar jag en mandarin och sen måste jag stressa till skolaan... ville bara skriva nåt på blloggen innan!!
Adjö!!!

Klädsim!

idag var vi och simmade med klassen. det var faktiskt ganska kul för man skulle simma med kläderna på! sträckan var 200m (!!!!!) och så skulle man hämta en docka från botten, skitajobbit!!!
sen i skolan redovisade jag mitt so-arbete. Det gick faktiskt bra, jag improviserade typ allt!! STOLT.....
sen på franskan fick vi tillbaka våra prov och jag fick 110,5 av 118!!! stolt där med hehe...men jag hade egentligen typ två fel men dom hade inte franskaläraren sett..
ikväll ska jag bara ta det lungt, bara duscha och kolla på Medium, typ

tja!!

torsdag XD

Hej! 
sorry att jag inte skrev igår. Jag ville men men jag hade inte tid, och när jag hade tid var datorn upptagen :P
men det hände väldigt mycket igår.
Skolan var typ helt vanlig, slutade 16.00....men sen skulle jag åka tunnelbana till stan för att julklappshoppa med pappa, en liten tradition vi har XD.
MEN då var det stopp på röda linjen så då fick man ta ersättningsbussar! Det var väldigt jobbit för det var typ 100 pers som knölade sig in i en vanlig liten buss! jag stod såklart i mitten intryckt mellan två killar och hade en stor ryggsäck rakt i ansiktet!! plus fick jag jätteont i armen för jag höll i en sån där ögla i taket. en tjej blev jättesur för att hon inte fick åka med för man kunde inte stänga dörrarna.
men till slut var bussen framme vid tekniska högskolan för därifrån funkade tunnelbanan. jag träffade pappa och vi gick in på BR, "lekparadisens paradis" enligt mig och köpte en bil, en docka och lego. pappa har sagt att han ville ha en slags bok så vi gick tillsammans in på bokhandeln och köpte boken, jag hade inte råd XD han kommer bli såååååå överraskad!!
sen köpte vi ett par fina örhängen till min styvmamma och sen åt vi middag på en jättemyysig indisk resturang!! den hette Hurry Curry! gullit namn va? pappa och jag tog en typ saffranstomatsåskyckling (oj va långt ord) med ris och cola. faktiskt ganska gott! den resturangen måste ni gå till nån gång, den ligger typ vid Hötorget :).
sen åkte vi hem och jag tittade lite på Nobelfesten.

hejdå!     skriv gärna en liten komentar så att jag kan se vem som läser min blogg! 

Tisdag :)

Hejsan!
imorse var det kemiprovet och det gick gaanska bra.
Vi har fortfarande inte fått resultaten av vårt franskaprov som jag gjorde i fredags....dåligt. jag är ju så nyfiken på det!!
ikväll ska jag vara med i ett Luciatåg. (det som jag övade på igår).
Man ska ha lucialinne och glitter i håret, kommer känna mig som en tönt, jag lånar mammas linne och det är typ ända ner till fötterna! men det är ändå ganska lungt..alla andra i tåget ser ju lika töntiga ut!! XD
Och sen......trummvirvel..........veckans höjdpunkt......DESPERATE HOUSEWIVES!!! (stavade jag rätt? skit samma)
nu ska jag norpa några godisar från vårt pepparkakshus....jag tar från taksidan som är mot väggen...då syns det inte...hihi!!

Besvikelsen...

Halli Hallå!
Igårkväll blev det ingen fudge som jag så innerligt hade hoppats på. :(
För mamma läste igenom min SO-uppsats och hittade jättemånga fel i texten. jag hade skrivit på engelska, och hehe, rent ut sagt suger jag på engelska. jaa, det "drog ut på tiden" och sen förhörde mamma mig på kemin.
Men vi ska göra fudge i helgen! och där med Basta!!!

Stressig måndag

HEJ! I
dag har jag varit på sångrep. Det tog jättelång tid men det var ganska kul :).
men sen när jag skulle gå hem gick jag en väldigt ödslig och mörk väg, det var ganska läskit för jag trodde att något skulle förfölja mig. Men som tur var överlevde jag! :)
när jag kom hem räknade jag enkronor, jag har skitamånga!! det blev nog upp till 130kr/mynt!!! nån gång ska jag lämna dom till nån affär eller nåt, dom kanske behöver "lite" växel......hehe...
iallafall har jag väldigt stressit nu också! jag ska..
1. öva till den muntliga presentationen om min drömö (SO-arbetet)...
2. öva till ett gigantiskt Kemiprov (!!!)...
3. ..OCH göra FUDGE!!! (för alla som inte vet vad fudge är så är det som ett julgodis, som små chokladfyrkanter som är smuliga och smakar GUDOMLIGT!! Jag tycker väldigt synd om er som inte har ätit fudge, JAG skulle inte överleva en jul utan fudge!!!)
För kanske en vecka sen gjorde vi jättemycket fudge men nu är det konstigt nog slut.....undrar varför..............hehe..

hej, sörjer

hej, just nu pratar jag med Lovisa i tetefon, världens bästa tjej!
vi är väldigt ledsna för hennes älskade hamster DOG imorse!! jag lider stort med henne!
nu tycker jag att vi har en tyst minut för den döde..................................................................
..................................................................................vackert.............

men idag gällerdet, pianokonsterten! lycka mig till!!!

Superglad!!

hejhej!! nu är jag superglad för att jag har skaffat en blogg!! 
Riktigt sött namn har den också, det måste ni erkänna!

Nu "kastar" jag in dig i mitt konstiga liv med att skriva att jag har dåligt samvete för mitt SO-arbete och att jag MÅSTE träna inför pianokonsterten som är imorron! mitt pianostycke är ganska svårt och det går ju sådär...hehe..
Hur som helst!
Idag var jag på stan med min kompis och julshoppade och gick på bio. Vi såg Madagaskar 2! Den är såbarnsligt rolig! Skrattade många gånger. 

Nu ska jag nog ändå skriva lite på mitt SO-arbete...jag har ju inget val...men sen ska jag titta på Britney: for the record...hehe

HEJ!!

 VÄLKOMMER SKA DU VARA TILL MIN BLOGG!


RSS 2.0