Le arkiv de la teléphono.

Idag har jag åkt pulka! Och det ordentligt! Hela mitt fejs blev snösprutat så jag slipper ta bort sminket ikväll. =) Något mer roligt har jag inte att berätta. Så därför får ni se lite roliga bilder på mig och annat från min mobil som togs för cirkus 1 år sen. =)


Jag och mormors glasögon.


Cubusbutcrack!


Bästa 20lappen ever.


Jag kanske ska börja odla mustasch? Vad tycker ni?


Porträtt av Michael Jackon á la mig. Vadå konstig?

Några timmar i en burk

Hej
Tänkte börja inlägget med en mesig förlåtelse om dålig uppdatering. Förlåt.
Sådär!

Ikväll åt jag BillysPanpizza och chattade jag med min fransos Frukost och försökte lura honom med
"I'm a bit shaked up. Because this morning I almost got attact by a poolar bear, but it was okay, I had my gun." men han gick inte på det. "lol" fick jag tillbaka. Tråk. Men han skickade en bild på sig själv så jag är nöjd. =)

Sen så har jag gjort bicepscurls och situs här i mitt eget gym nere i källarn (ha, det lät läskigt och lökigt!).

Så, då har jag berättat om några av mina timmar, lagt dom i en brurk och sparat dom.


Besöka dåtiden

Söndag idag.
Igår var det förjulfeeest hos Ellen. Det var supernice. Kom hem kl halv 11 och gick och la mig innan småsyskonen. Bra där. Sov till halv 12 och har ätit årets första risgrynsgröt. Gjort utfallssteg och fått riktigt ont i rumpan och tänker gå en långpromenad.
Kankse till kvarteret där pappa bodde förut. Tänk att man kan befinna sig så nära ett område men inte vara där på flera år. Det känns som en värld som bara fanns då. Så nu är det bäst att återuppleva den och minnas rondellen där jag lärde mig cykla.

Sooooovaaaaa

Häjsan.

En dag som denna är den slappdag. Jag vet inte hur många gånger jag råkat somna i min säng. Ikväll händer i alla fall nåt, halv 7 hos Ellen, det blir grejer det!

Igår efter skolan lekte jag med Ella. Vi åt pepparkakor och pratade. Här är hon:

 

Framtidsskola?

Haaalåååååååå iii blåååååbergskoooogeen!

Igår på konserten var det jättekul! Fast ingen kom och tittade på mig...
Cornelia sjöng en låt tillsammans och så sjöng vi stämmor på 3 andra låtar, ha vi fick gå upp och ner från scenen hela tiden... =)
Och jag diggar alla pyttesmå killar som spelade och sjöng. De små gitarristerna och trummisarna och basisterna var såå mycket duktigare än de stora! Och när vi sjöng trestämmigt a capella..å. det var sjuukt snyggt, skit vad jag rös...

Hehe, ja. Nog med musiknördsnacket. Fast jag kan inte rå för det!!
Jo! Det jag tänkte berätta är att jag har ÄNTLIGEN hittat en gymnasieskola som har mitt drömprogram! Naturproogrammet, inriktning natur och med musikprofil! Precis det jag har letat efter! Det är Viktor Rydberg Odenplan. Fast då måste jag gå upp kl halv 6 på morgonen och pendla in...



Annars ska jag snart iväg på pianokonsert. Nice. Imorse när jag övade gick det förvånandsvärt bra, så jag hoppas på det bästa!

Trudilutt!


Country

Yiiihaa!

Snart sticker jag iväg till countrykonserten vi har med sången! Ska bara slänga på mig en runtig skjorta och jeans och knyta ihop två flätor.
Tjolahopp!


Meningslöst och värdefullt

Den här helgen har varit så tråkig, ensam och meningslös. Om jag inte va sjuk skulle jag ha gått på gymnasiemässa, på HarryPotterbio med Shannon och minipianokonsert. Och det känns ju inte så bra att halka efter i skolarbetet och träningen och allt man nu skulle ha gjort. Ingen ork alls. Har inte ens varit ute på nästan hela helgen.

Men det ledsammaste är att mamma åkte till Chile idag och hon kommer vara borta i två veckor. Jag kommer nog inte inse det förän jag sitter och längtar efter henne jättemycket. Hon är till och med borta på sin födelsedag så jag kan inte gratta henne på sängen. Och pappa, varför måste du alltid åka till Kina/Japan/London hela tiden?

Sjuk

Hej. Jag tänkte bara säga att jag har gått och blivit sjuk. Big time. Det är någon slags influensa tror jag. Jag skulle kunna göra listan lång på allt som är fel med mig men ni slipper höra. Så allt som jag hade tänkt göra den här helgen är bara att glömma. Nu är det sängen och alvedon som gäller.
Hejdå.

Frankrike närmar sig...

Hej!
På franskan idag hade vi viedosamtal med den franska klassen vi ska ha utbyte med! Det var askul! Nu sitter jag och min fransman Théophile och chattar. Han är jättesnäll. Längtar såå tills vi ska åka till PARIS!


Såhär ser han ut! Ha, nä. Bara skoja.

Funbeat. Oh yeah.

Idag i skolan på idrotten har vi börjat med träningsdagbok. Det tycker jag är skitkul! Och jobbigt också såklart, men det är bra för mig. Vi ska vara fysiskt aktiva 60 min varje dag (!!) så det gäller att man ligger i. Vi skriver in allt vi gör på http://www.funbeat.se/. Så idag har jag gått promenad till och från skolan, gjort bicepscurl, situps och powerwalkat. Jodu, hurtig som aldrig förr.

Ja, det var väl det jag ville säga tror jag.

Jo! Till Astrid: Nä, ingen sommar här inte, piltavlebilderna tog jag på höstlovet.
Och till Astrids pappa Magnus: Nu ska jag byta min ålder från 14 till 15. Bättre sent än aldrig! :D

Gårdagens





Inte världens bästa bild på gårdagens outfit (no offense morsan) men ändå.

Klänning - sydd på slöjden förra året eller nåt
Kofta - före detta mammas, typ halva min garderod är mammas kläder
Halsband - Bikbok
Strumpisar - inget annat än, håll i er... H&M!

Nu är jag lite småsur för jag försökte få igång ett gammalt dataspel, Scooby-Doo och den slemmiga skalbaggen, men det funka inte och datorn krångla. Så nu sitter jag här med inget annat än plugga att göra...

Piltavla




Ovanligt trevlig måndag

Idag har varit en bra dag.
Vännerna har varit snälla (ganska i alla fall) och skolan var rättsåheltokej-kul. Jag har känt mig fin i min svarta egensydda klänning, spetsstrumpbyxor och guldmedaljong. Idag fick jag också min notbok med Alicia Keys-sånger! Och på pianot var det också kul. Tack min lärare, det känns att jag kommer framåt i mitt spel och sång hela tiden. =)
Och så tack Håkan, dina sånger har varit på mitt huvud hela dan.

God natt världen.

Let's rock gubbar!

Nu tänkte jag visa er hur kul vi tjejer, förlåt killar, hade det iförrgår hos Astrid!



 

 







Bilder från Jossan.


Vi låtsats att det var igår...

Hej.
Idag är jag lite sjuk. Snorig, hostar och är seg. Har inte fått en nypa luft heller. Bara dator, dator, dator.
Men jag kan väl visa lite fler bilder från fotograferingen A&A coh jag gjorde nån gång i oktober.

I'll tell you, det var inte lätt att vara seriös, det blev inte många bilder som blev lyckade!









min proffsiga fotograf...


...Och min hjälpsamma assistent.








Och så headerbilden ni känner igen.

Nu ska duscha och skölja bort det sjuka från kroppen.

PS. Ha, jag har tittat igenom några månaders inlägg här på min blogg och skrattat för mig själv. Ibland ser livet bättre ut än vad det var när man läser om det och det verkar som att jag hade jättekul fast jag inte insåg det då. Det får en att tänka lite.




H&H

Håkan Hellströmkonserten var GRYM! Han är skitbra live, så äkta liksom. Han berättade lite historier och visade bilder och coola animationer på en stor duk bakom scenen. Håller på att utöka min Spotifylista. Och jag som trodde att jag aldrig skulle gilla Håkan Hellström. 

Fast det negativa att ha ståplats på en 2 timmars konsert är att jag fick skiitont i ryggen från första början och man trängs med hoppade och sjungade män. Men hela upplevelsen var otroligt häftig!



Siri och Håkan

Denna stillsamma lördag har jag barnvaktat min minimänniska Siri. Vi har lekt, låtsatssovit, byggt pärlplattor, kollat på TV och film, hoppat i min säng, spelat på mitt piano, pratat om mycket väsentliga grejer, gått på pottan, ätit miniyogurt och längtat efter mamma.
Emellanåt har jag försökt göra alla de tusen grejer jag måste göra denna helg, men lite plugg har hunnits med. Ett minus är att jag har blivit förkyld av orienteringen i förrgår och har skadat min röst igår hos Astrid. Bra där.

MEN NU SKA JAG TAGGA FÖR HÅKAN HELLSTRÖM! ÄR SÅ FÖRVÄNTANSFULL!


Manligt värre

Denna dag har varit bra, eller jag har varit lite småglad hela tiden. Fasten Lisa och jag skrev klart vårt valtal precis innan lektionen gick det bra. Jag har tydligen en bra talarröst, nice att höra! Och så var det sån där fruktröra vid lunchen!

Idag är det Gunnars tur att ha sin halv 8 chez moi! Klädtemat är man, sen får man tolka det som man vill! Jag ska vara nån slags kontorssnubbe, snodde en skjorta av pappa.

Ni får ursäkta alla suddiga och fula webcambilder. Men det är lite svårt att fota med en kamera som är i mitt andra hus.



 


Och så en mustach på det! Vad tycker ni? Fräsig partyoutfit va?


100 minnen i min hand

Idag har jag gjort lite konsitga grejer med mina konstiga medmänniskor.
* Ätit 10 apelsinklyftor
* Spelat "jungelvollyboll" tills att skrattmusklerna inte orkade mer.
* Tyckt att matteprovet var för lätt.
* Mailat bilder på väskor till pappa som är i Kina...

Och så har jag fått hem mina framkallade bilder! 100 av mina favoriter ska jag sätta upp på väggen. Jag satt och log när jag bläddra igenom fotona. =)


Reggae-viking

Tjenare alla vikingar!

Å, jag tycker det är så kul när det snöar. Allt blir så vitt och fridfullt.

Men jag är inte så särskilt fridfull. Ska plugga till matteprovet och läsa biologi och geografi. Och valtalet får vi inte glömma!

Så tyvärr blir det inga foton idag, de kommer om en vecka (eftersom jag är hemma hos pappa i helgen).
Men jag bjussar på en riktigt härlig låt. (lyssna lyssna lyssna!)


Martin Jondo - Jah Gringo

Tillbaka till verkligenheten

Så! Nu är jag tillbaka till mitt stressiga liv som kretsar om skolan och plugg! Trevligt att vara tillbaka! Jag började min morgon med en härlig sovmorgon,  som jag kom på att jag hade när jag stod vid busshållplatsen... Men annars har det väl flutit på antar jag. Jag har några HELVETISKA veckor framför mig, men jag klarar det!

Så här är det va

Imorgon tar jag det mysiga tåget upp till Borlänge och där hämtar någon av hela tjocka släkten som är upp hos M&M just nu. Där hade jag tänkt sitta på en stubbe och läsa, sticka på min tjocktröja, få läxhjälp av världens bästa mormor och leka med kussarna.
Eller kanske ta ett sista dopp, eller vad säger ni?
Där stannar jag tills allihopa åker ner till Stockholm på torsdag och tränger in sig i mammas och mitt lilla hus.

Igår var jag, mamma och hennes kompis och åt på en libanesisk restaurang och efter det gick vi på en jazzkonsert på konserthuset. Terminens musikläxa, check!


RSS 2.0