Hejdå Stockholm! Nu sticker jag och blir Jesusina!

Yes! Idag smäller det! Bussen går kl 2 till Örebro och Kilsbergsgården där vi kommer bo i nästan 3 veckor! Jag längtar så otroligt mycket och har ingen aning om hur det kommer vara. Jag ska ta med mig två stora väskor med för många kläder, tung godispåse, min älskade gitarr, min älskade kamera, böcker och den snart söndersmulade bocken där mina 10 kyrkbesök står. Lägret är ju lite musikinriktat så de kommer ta med ett piano och så finns det massa musikgrejer. Utan musik på 3 veckor skulle jag dö.

Nu ska jag läsna igenom min blogglista och lyssna så mycket det går på min Spotifylista. Men 3 veckor utan dator och mobil är precis vad jag vill ha och behöver.


Tjadå! Just det! Mössa måste jag ju ha med! Tack bild!

HEJDÅÅÅ! KOMMER SAKNA ALLA FINA HEMMA! OCH NI KOMMER SAKNA MIG!
Simma lugnt.

Margaretafläta










(höm, ja, så kan man också visa sin frilla...)

Ja, alltå min underbara Margaretafläta som mormor och jag ahr kämpat med så hårt. Men fin blev den. Jag försökte ha kvar den hela dagen men efter för mycket studsmattehoppning föll den sönder. Jag ska defenitivt ha Margaretafläta fler gånger.

Bad, utesovning, raggsockor.

Yes!
Dom bruttorna jag levde mer än 24 tim med igår/idag var
Låt mig presentera!:


MOI! I egen hög person!


ELLEN!


ASTRID!


JOSSAN!


...och ASTRID!

Hörni, visst är jag inte en mästerporträttfotograf? Liksom fångar personens personlighet perfekt?

Lite mer underbara foton.


















NU SKA JAG PACKA TILL KONFALÄGRET!


Första dagen av läx och stressfrihet. Amen.

Tja!
Första dagen på SOMMARLOVET är här! Igår efter sommarkonsert med halvbra solonummer av mig (tonarten var högre än vad jag trodde) och mingel med betygskuvert (JAG FICK 8 MVGn!!!!) åkte vi hem till Astrid. Vi myste, gick till badberget och badade, solade och fotade, käkade god middag, lekte blindbock på studsmattan (det roligaste jag gjort på länge) och tänkte sova där. MEN det blev ett missförstånd så vi fick gå den långa vägen hem till Astrid den andre och sov på hennes grönlummiga altan med lpasttak på. Vaknade av regn och mygg. Så mysigt att sova ute, jag älskar det.

Idag kommer fina mamma hem från konferens i Oslo.
Bildbomb från igår kommer förhoppningsvis inom kort.
=)

Mando Diao-bomb


Mando Diao - Sheepdog


Mando Diao - Give me fire  (spola fram till 1:50, långt intro)


Mando Diao - Nothing without you


Mando Diao - You got nothing on me


Mando Diao - Good morning Herr Horst

Några av de bästa.

Glada grejor att längta till, glad Tove

Hej!

Just nu är jag glad!
Egentligen inte för nån speciell anledning. =) Men jag längtar så himla mycket till konfalägret som börjar på söndag! Och tills imorron då jag slutar skolan! Då ska jag ha på mig min Abercrombie&Fitchklänning som jag gillar så mycket och så ska jag sjunga Summertime solo, som jag alltid velat göra. =) Jag hoppas jag kommer ha fina Gretaflätor, har aldrig haft det men det ser så fint ut! Efter skolavslutningen ska vi hem till Astrid, förhoppningsvis bada och sova på hennes studsmatta! I regn eller inte!
Två grejer som också gör mig glad är att mormor och morfar (världens bästa personer) är här och tar hand om mig och att jag just nu lyssnar på Mando Diao. Jag har nog blivit lite halvkär i dem och deras musik efter i fredags. Min för långa Spotifylista har blivit ännu längre med 12 låtar.
Jag måste lägga upp mina Mando Diaofavoriter på bloggen så att ni får lyssna.



PS. nu blev jag ännu lite gladare för för en stund sen åkte en kille på en röd liten moppe med randig tröja förbi nerför backen, och några sekunder efter kom han tillbaka och åkte upp för backen igen!
Ha! nu åkte han förbi igen!! Hur vill han haa det?? Ha, jag måste se om han kommer igen..........HAHAH! HAN ÅKTE FÖRBI IGEN!! SKit! Vad vill han!? Han kanske övningskör... Vilken tråkig anledning i sånna fall....... han försvann... kom nu då! Nähä JO!!! Han körde ner för backen igen!!! Hahaha!!!!!! Nu går en man som ser sur ut nedför backen... Han kanske var moppekillens pappa.... vi får se...........tittar ut genom fönstret......M&M är uppe och tittar på Rapport btw....mäh, kom upp då!.....Spotifyreklam...... jag sitter med ett par jätteenorma nördiga hörlurar....nä nu har det dröjt flera minuter... han kanske fick soppatorsk...hallåå?... han måste ju komma igen för han måste åka tillbaka till samma väg som han kom ifrån... nähä. Där kom en silvrig bil istället.
Nä. Jag ger upp.




Blommig lånad klänning, favorithatt, eyeliner, blont hår, hundkex.








Moderna och Fotografiska

Hej.
Idag var det skolans dag och jag tävlade i Singstar. Fast jag tror inte jag vann. Vi orkade inte vara kvar till kl 2 så jag åkte in till stan där jag träffade mormor och morfar och vi gick till Moderna museet och tittade på coola tavlor och åt god lunch. Sen tog vi taxi till Fotografiska (jag har alltid velat gå dit!) och tittade på jättecoola/fina foton. Sen åkte vi hem, jag pratade med Lollo, råkade somna och vaknades av morfars pianospel. Jag älskar när han spelar, han spelar sina jazzlåtar så fritt och brummar sammtidigt. Nu stor mormor vid spisen (som hon iofs alltid gör) och lagar mat.




Populäär

19 pers besökte mig igår! Hur kan det vara möjligt när jag bara fick EN kommentar?? Många rädda sillar i havet... (hö, eget dåligt påhittat ordspråk av moi)

Aja, fortsätt att besöka mig, alltid lika kul med tysta människor.
;)

Oseriösa bilder från fotningen

Yo Dudes!

Jag har lyckats välja en bild till headern från Astrids och min photohoot. Nice huh? Kanske kommer byta mellan olika, vi får se.

Här kommer några mindre seriösa från när vi fotade. Alltid lika kul. =)



















Ojdå! Jag började skriva detta inlägg typ kl 6, sen blev det majskolvsmiddag med mojmoj och mojfaj, Topmodeltittande och pianospel med moffa. Nu är klockan snart 10 och jag kom på att jag inte skrev klart inlägget. Höhö.
Simma coolt.


SANDHAMN













Underbara människor. Inklusive Mig. ;)

Sveriges Nationaldag 6 juni

Jag hatar när man har gjort så mycket roliga saker och har typ 4 olika inlägg att skriva men man inte orkar. Men i stora drag har jag:

* Mamma och jag åkte igår till bilbesiktningen som hon missade i fredags, körde fel, skrattade en hel del och köpte plantor till vår trädgård.
* Astrid Å och Jag fotade bilder till våra headers och gick runt på fina ängar. Mycket fint. Eyeliner, hatt och rosig klänning.
* På kvällen kom Krisen förbi och mamma och jag slog honom i kinaschack och har blev sur som en 10årning och sen åt vi rabarberpaj och tittade på Ocean's Eleven.
* Idag har jag följt med mamma och massa Sydamerikanska doktorer ut till Sandhamn. Vädret var dåligt, männiksorna härliga, maten god, Sandhamn otroligt vackert och lyssnat på spanska hela dan.
* Mötte upp Kris vid Slussen, köpte kulglass och råkade komma till där hela kungafamiljen åkte förbi! Så vi såg Kungen, Silvia, Philip, Viktoria och Daniel. Yes! Nu kan jag dö lycklig! Haha!

Riktig härlig och sommrig helg. Helt perfekt faktiskt. Ni ska få se massa fina bilder framöver.
Simma lungt.

PS. MANDO DIAO var grymma! De båda sångarna sjöng som GUDAR och jag rös i hela kroppen hela tiden. De kommer ju från Borlänge (såå coolt!) så de pratade dalmål och de var faktiskt ganska snygga! De är mycket bättre live än inspelat. Herregud vilken energi de hade, så jäkla coola. Och deras låtar är grymma! DS.

MANDO DIAO FREDAG 4/6 GRÖNA LUND



Yes! Idag ska mamma och jag på Grönan och lyssna på Mando Diao! Det ska bli skitkul! Vi har Gröna kortet så en av oss får fri entré! Och självklart ska jag åka massa grejer också. =)

Just det. Igår var det underbart. Halva 8:an vandrade i skogen 5 km till en sjö med sandstrand, bryggor och hopptorn. Solade, åt, lekte lekar och spelade freesbee, badade (första doppet! Gud vad skönt det var!), busade och gick runt i bikini hela tiden.

CIAO!

Lady Gaga - Poker Face (piano version)

(3:e inlägget idag! Applåder!)



Lady Gaga - Poker Face (piano version)

Här kan man verkligen se att hon är musikalisk som attans! Jag gillar denna version bättre, bara sång och piano.
Och vid ungefär 3:10, hon är bara för härlig.


Klänningar från Indien

Hörni, jag fattar inte det där med "dokumentärbild"?! Vadå Tovedokumentär?

Aja. Här kommer 5 klänningar och en topp från INDISKA! Det har jättefina kläder nu. Jag hoppas jag kommer köpa någon av dom. =)













Någon som vill åka in till stan med mig och sitta och vänta på pojkvänspallen?

Här sitter ni och hänger!

Hej
Igår var det fullt upp med Italienarbetet och umgås med mamma. Idag är det tisdag och jag är hemma i pappas tomma hus en kortis för att sen cykla iväg på en liten sångavslutning.

På fredag ska mamma och jag på Gröna Lund och lyssna på Mando Diao! Det ska bli skitkul!

Jag sitter och käkar frysta hallon men nu börjar jag få sår uppe i gommen.
Hejdå!

Webpics









Jag är bara så cool för jag har jacka på mig innomhus.


RSS 2.0