Danslägerdag nr 2

Gud! Ojojoj säger jag bara!
Typ kl halv ett åkte jag in  till stan och mötte pappa. Vi käkade jättegod laxpasta på en restaurang typ vid Gallerian/NK. Sen gick vi och köpte en dator till mig!!!!! ÄNTLIGEN!! Jag är så himla glad!! Den är inte så supersnygg men det är ju inte det viktigaste. :D Men de små skitungarna ska också få vara på den... -.- Sen tog jag tuben till tekniska högskolan och tänkte ta roslgsbanan till dansen men då var den stängd pga banarbete, så irriterande! Så jag tog tuben till mörby, ringde till Shannon och bad om skjuts. De var jättestressade för hennes pappa skulle typ vara med i en golftävling och de sa att jag skulle gå till våran gamla skola och jag gick/sprang dit på typ 7 min (asså jättesnabbt!) och där hämtade de upp mig! Jag var jättesvettig, en stor uppvärmning till dansen!
Vi kom bara lite försent. På pardansen dansade vi vals, kul kul! 
På tågresan hem pratade jag ännu mer med min danslärare, ha, nu vet hon typ allt om mig. =)

Nu på kvällen har jag käkat laxpasta-rester (ha vilken variation på mat, köttfärssås två dar i steck och laxpasta två gånger samma dag!) och duschatm var helt blöt av svett på streeten!
Jag loggar nu ganska sent, för Marie har suttit klistrad vid datorn hela kvällen men nu har typ alla gått och lagt sig. =) Sånt sliper jag om några dagar med min nya dator! =)

Ojojoj, stressig dag, nu måste jag sova!
God natt! <3

PS. Ha, kom precis på att om man skriver mitt namn snabb och slarvigt på datorn blir det Tobe. Höhö, bara jag som tycker det är kul? =) DS.

Kommentarer
Postat av: Ellen

Totten du måste lägga in mer bilder! :-D (eller måste och måste men det skulle vara roligt :P)

2009-06-17 @ 13:35:18

Kommentera inlägget här:

Namn
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Skriv här

Trackback
RSS 2.0