Día del alumno, votación y un poco entre medio

Kolla va fint jag har pimpat min ryggsäck! Med en pingvin från Puerto Montt och mina flaggor. (Herregud vad knäppt att man känner kärlek och stolthet över en plats man levt på i bara en liten stund.)
 
En torsdag träffades vi i vinterträdgården på argentinska konsultatet, hemma hos Vicky alltså. Det är nämligen så att fredagen var día del alumno, elevdagen, och enligt tradition går man ut dagen innan för att sedan komma till skolan.. litet tröttare än vanligt.
 
Gulliga killar med gullig hund. 
 
Vidare och partajja hos Iván.
 
Efter någon timmes sömn hos Vicky promenerade vi peppade och glada till skolan.
 
Där blev vi bjudna på tårt- och läskfrukost innan vi deckade på tjockmattorna i gymnasalen där piggare själar spelade diverse truneringar. 
 
Vid lunchtid stod lärarna och delade ut completos. Sedan åkte jag hem och sov.
 
En kväll bjöd jag hem på hämtpizza och film.
 
Och lakritschoklad! Visst smakade de lydigt men jag hörde inga hurrarop.
 
:'( :'( :'( Och där gick lovikavanten sönder!
 
Vi tog en nattpromenad och jag tog en dusch.
 
Röstpapprena som svenska ambassaden snällt skickade till mig. I skolan fyllde jag ivrigt i allting och två lärare fick agera vittnen. Iväg med det fort som fasen med expresspost och hoppas på det bästa! Och så ringer dem och säger att det inte går... :( Aja, det var kul att testa i alla fall!
 
Mina compañeros i fredags.

Kommentarer
Postat av: Astrid

Hoppas det hinner! :D

2014-05-19 @ 13:25:39
Postat av: Anonym

Å vad kul med lite vardagsbilder! Men vad göööör ni i skolan egentligen??? och allt detta socker....Din ryggsäck är så fin! ÅÅÅ din Lovikavante! Men den har ju varit med ett tag! Jag glömde mina på Roslagsbanan och letade i timmar efter dom på SL's vantförråd..men ack nej...Vi får köpan nya nästa vinter! Mamma

2014-05-19 @ 14:35:18

Kommentera inlägget här:

Namn
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Skriv här

Trackback
RSS 2.0