School Spirit

Rubriken: bra låt
En helgmorgon hittade jag min värdfamilj mysandes i den stora sängen.
 
Ett vackert hus en regnig eftermiddag.
 
Förstasidan på ett matteprov. Hahahahahaha WHAT? Tror jag skrapade ihop ca 10/72 poäng.
 
En tisdagseftermiddag gick jag, Cote och Seba till casinot i tron om att vi skulle hjälpa till inför en fashionshow. Men icke, någon hade tagit fel på dagen. Så vi satte oss på cafét i några timmar istället för att återvända till skolan och pratade i några timmar, mucho mysigt!
 
En vacker väggmosaik som avbildar en chilensk författare.
 
Uttråkad på musikalrepet när basen/gitarren/fiolen/flöjten lär sig sina slingor. Armbandet fick jag av en tjej i klassen som hade varit på en påvefestival i Brasilien.
 
En engelskalektion kom vår lärare med ett 30tal choripanes; små varma bröd med korvkött, ost och mayonesa och så kollade vi på Hangover 2, med engelskt tal tack och lov. Ja, mer ambitiöst än så blir det liksom inte.
 
En vacker kväll.
 
En biologilektion hade vi frukost! Temat just nu är matsmältning och någon kom på att vi kunde ta med en nyttig frukost dagen efter! Haha, här är chilensk frukost.
 
I skolan har det börjat en stor tävling där hela skolan deltar i tre lag i sporter och framfrädanden och allmänt konstiga saker för att samla poäng inför den kommande balen i oktober. Och vet ni vad, Tamara den jäveln utropade mig till drottning för vårt lag! Haha de sa att jag blev så röd i ansiktet, att jag aldrig kan slippa bli det. Antar att jag får vara beredd på  att göra vad som helst inom den kommande framtiden.
 
Igåreftermiddags hade vi storfika med tårta, kakor, mackor och te för la Nonnas, mormoderns, namnsdag. Diverse släktingar och vänner kom över och jag hade intressanta diskussioner, mestadels på spanska, med ett trevligt par. Som att vi i Sverige får betalt för att gå i skolan medan det här i Chile bara är de rika som kan försörja sina barns utbildning.
 
Sedan sent på kvällen stack Tamy och jag ut; först till en kille i klassen och sedan till ett dansställe och kom hem vid 3. Annars består helgerna av musiklyssnande och ätandes. Ikväll ska jag förhoppningsvis kolla på Tamys basketmatch med Rosita. Jag säger förhoppningsvis för här planeras inget och om det görs blir det ändå inte så. Mitt kontrolfreak får sig en hård smäll men ärligt talat behöver jag en paus från 17 år av tidspassande.
 
Nos vemos!

Kommentarer
Postat av: Ellen

PROM QUEEN TOVE

2013-08-31 @ 23:46:25
Postat av: Ellen

PROM QUEEN TOVE

2013-08-31 @ 23:46:27
Postat av: koarin o Ulla i Puglia

Idag har vi varit vid Lagunen ocn man får inte längre köra med bilen upp på lavastenarna utan man måste betala 3 euro och ställa sej på parkering en bit bort!! Vart är världen på väg???? hittade dock en Nalle Puh automat på Emmezeta i boll som är inköpt för 1 Euro! Du blr perfekt som drottning Tove!

2013-09-01 @ 00:06:52
Postat av: Astrid

TOVE FOR PROM QUEEN!!!!!!!!!!!

2013-09-01 @ 12:37:04
Postat av: Ella

Woooooooow!!

2013-09-01 @ 13:12:18

Kommentera inlägget här:

Namn
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Skriv här

Trackback
RSS 2.0