Lite mer Edsgarn

Här kommer "några" favoritbilder från de följande dagarna på Edsgarn. Förrutom alla möjliga familjer som var där så hade jag 3 kompisar där. Astrid, Ellen och Lovisa! 
 
Och det var det sista vi får se av min sommar 2012. 

Kommentarer
Postat av: Astrid

ÅH VAD MYSIGT DET BAR PÅ EDSGARN!!!!!!! AAAAAAAAAAA! Alla bilder ser så otroligt mysiga ut! Fast jag tycker att jag ser ut som något av ett psyko på några av dem, men det hör till sommaren att se lite galen ut! ÅÅÅÅÅH VAD ALLT SER MYSIGT UT!!

2012-09-25 @ 16:21:57
Postat av: Astrid

Åh, nu har jag kollat igenom alla bilderna igen och ÅHHHHH vad jag saknar sommaren! Och alla dessa biler är så himla fina! Den med mig och Ellen på bryggan tycker jag om JÄTTEMYCKET! Verkligen jättemycket! Och Ellen med kaffekoppen, den när jag flätar Heddas hår, den med dig och dina systrar på Siris heliga strand och den efter med bara Siri. Coola Tove som kör båt är även en bra bild, och Tove är nervös när hon ska ta och döda en fisk! Och bilden på mig, Ellen och Hedda när vi fiskar tycker jag ser så otroligt mysigt sommrig ut! Och så ska vi inte glömma bilden med SPIONGLASÖGONEN!! OKEJ JAG ÄLSKAR ALLA BILDERNA!!! SÅ MYCKET!! Jag MÅSTE få bilder från dig nästa gång vi träffas så att jag kan beställa och skriva ut! :D (Jag är en aning känslosam nu, okej, det är därför jag kommenterar igen. Dessa bilder ger mig känslor. Många känslor!)

2012-09-26 @ 19:38:34
Postat av: Ellen

Åååh va fiiiiina och mysigaaa bildeeeer!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Håller med Astrid, fint sammanfattat där! hahahahha kalle anka-brillorna är så sköna!

2012-09-26 @ 21:10:22

Kommentera inlägget här:

Namn
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Skriv här

Trackback
RSS 2.0