Bil och cykeltvätt i vackert solsken.

Idag vaknade jag sent av solen, för polackerna hade ledigt idag. Skönt. 
Jag och Shannon hade tänkt oss att göra nåt idag men det blev ändrade planer, hon skulle träffa sin morbror, synd... 
Då trodde jag att jag skulle få en tråkig ensam dag. Men när jag låg och sträckläste "Så länge vi båda andas" ringde mamma och vi bestämde att jag skulle komma över!
Jag tog på mig piloterna och svarta koftan men direkt efter jag hade passerat dörren tog jag av mig den och gick i bara linne, niiiiiice... =)
Typ vid varje hus jag gick förbi var familjerna ute och fixade i sina fina trädgårdar och det var inte många bilar på gatorna. Efter den underbara promenaden kom jag hem till mamma och hon stod ute och försökte busvissla. (jag såg nog ganska snygg ut... en kille i en bil stirrade på mig jättelänge vid ett övergångsställe...) =)
Vi tog fram min dammiga cykel ur garaget och jag tvättade bort alla spindlar med vatten och såpa. Jag började också tvätta bilen för det behövdes! Men för det mesta låg jag i solstolen och gassade med mina avklippta jeansshorts och flipp-flopp och äppelsaft i glas i handen. Hoppas jag fick nån färg! Ha, medans mamma kämpade hårt i bikini med bilen <3
Efter en stund kom mammas kompis Tony över och var på strålade humör! Han är så kul! =) Han började också tvätta sin bil. Sen hjälpte han oss att höja styret på cykeln och det var inte det enklaste! Efter några timmar skulle mamma på nån konsert så då cyklade jag hem igen till pappa. Jag la märke till att styret var lite missformat, kan ha varit efter de våldsamma ryckningarna som krävdes för att få upp det! =)


Tänk att man kan ha tre så bra dagar precis efter varann! Den mesta lyckan berodde nog på det underbara vädret.
Tack sommaren <3 

Kommentarer
Postat av: Ellen

tack =)



jupp ny header men jag ska byta igen, haha. gillar inte färgen :P

2009-04-27 @ 16:54:31
URL: http://elleenss.blogg.se/
Postat av: lovisa

24 grader hos oss!! omg liksom haha :)

SVAR: Hihihi, känn dej inte tvingad tove, du är ju utmanad men liksom om du inte vill sÅ ? iiiiiiingen presssssssss... hihi (6)

2009-04-27 @ 17:41:11
URL: http://rockarhamstern.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Skriv här

Trackback
RSS 2.0